zincirde jt mi daha iyidir cz mi

Motosikleti
ns200
zincir hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama sektörde çok yeniyim. Choho zincir almıştım ama kalitesinden pek emin olamadığım için iade edicem. Şimdi ya karaköy dinamik zincirden cz alıcam ya da jt marka x-ring zincir alıcam linkteki ürünün mağazasına gidip almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? Bu markalar dışında marka önerisi olan varsa bu bütçede söylerse çok iyi olur DID çok pahalı geldiği için tercih edemiyorum. tommygun hocamın özellikle fikrine ihtiyacım var saolsun hep yardımcı oluyor 😁

Motosikleti
Forza250-cygnusL
zincir hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama sektörde çok yeniyim. Choho zincir almıştım ama kalitesinden pek emin olamadığım için iade edicem. Şimdi ya karaköy dinamik zincirden cz alıcam ya da jt marka x-ring zincir alıcam linkteki ürünün mağazasına gidip almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? Bu markalar dışında marka önerisi olan varsa bu bütçede söylerse çok iyi olur DID çok pahalı geldiği için tercih edemiyorum. tommygun hocamın özellikle fikrine ihtiyacım var saolsun hep yardımcı oluyor 😁

Özelden mesaj atsaydın o zaman...
Kıskandık..
Cevap vermiyoruz. ;)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Karaköy Dinamik Zincir'de Cz'yi istediğin ebatlara göre kesme veriyorlar. O zincirin CZ olmama olasılığı da var. Geçmişte kullandım, bir keleğini görmedim. JT kaliteli bir markadır, dişlilerini duydum ama zincirini ne kullandım ne de çevremde kullanana rastladım. Motorunuzun gücü, torku belli, aldığınız zincir ne olursa olsun sarf malzemedir ve belli km sonra değişmesi gerekecektir. Hangi zincir bütçenize uygunsa onu alın.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Cz marka zincir i Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. NC de 35 bin km yi geçtim. Ama yedek ek baklası al mutlaka. İlk önce o bozuluyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Karaköy Dinamik Zincir'de Cz'yi istediğin ebatlara göre kesme veriyorlar. O zincirin CZ olmama olasılığı da var. Geçmişte kullandım, bir keleğini görmedim. JT kaliteli bir markadır, dişlilerini duydum ama zincirini ne kullandım ne de çevremde kullanana rastladım. Motorunuzun gücü, torku belli, aldığınız zincir ne olursa olsun sarf malzemedir ve belli km sonra değişmesi gerekecektir. Hangi zincir bütçenize uygunsa onu alın.
Ben JT zincir kullandım; DID ve RK gibi premium bir mal. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Distribütörünün online sitesini otomotostore diye aratabilirsiniz.

Ekledim:

Motosikleti
ns200
Ben JT zincir kullandım; DID ve RK gibi premium bir mal. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Distribütörünün online sitesini otomotostore diye aratabilirsiniz.

Ekledim:
Zinciri bugün aldım yarın taktırıcam ama yeni aldığım dişliler çin malı biraz kalitesiz sorun çıkartır mı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak bize sormadın...
Sorsaydın SFR 5,20 al derdik.. Motorun eskir o eskimezdi...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Zinciri bugün aldım yarın taktırıcam ama yeni aldığım dişliler çin malı biraz kalitesiz sorun çıkartır mı
Merhaba, yani Çin ise ucuzdur, kenarda durması üzmez. Uygun ölçüler varsa dişlileri de JT alın. JT zincirden çok özellikle kaliteli dişlileriyle bilinen bir marka zaten...

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

JT kullandım kaliteli ve gayet iyidir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Tabi ki Česká Zbrojovka yani CZ. İlyas Ustaya da titanyuma boyattırdın mı tamamdır.
1-20.jpg

Fiyatları da yazsaydın keşke. Bem olsam cz zincir alırdım. Hem oraya gitmişken illa ki dişli de bulunur orada.

Motosikleti
ns200
Fiyatları da yazsaydın keşke. Bem olsam cz zincir alırdım. Hem oraya gitmişken illa ki dişli de bulunur orada.
başkan cz zinciri 1 ay önce dinamik zinciri arayıp sorduğumda 520 ebat 108 bakla 2750 tl söylendi dün jt zinciri 2500 tl ye havaleyle indirim yaptılarda alabildim. Dişliyide espada diye bi marka aldım umarım dişliler beni üzmez ön arka seti 600 e aldım hiç bütçem yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar