ilginç bende castrol kullanıyorum bir sıkıntım olmadı. benim tarzım sıcakken gaz yağını sprey ile püskürtüyorum. hatta şöyle orta sehpaya alıyorum atıyorum 1 e baslıyor teker ve zincir dönmeye. basıyorum fıs fıs

elimde bir eski diş fırçası üzerine tutuyorumgüzelce kendi kendini temizliyor.

bol su tutyorum ardından üzeirnde gaz kalmasın diye. aradan 2-3 saat geçiyor castrol ile yine aynı şekilde 1e sallıyorum zincir dönerken bir tur yağ sıkıyorum. burakıyorum. genelde bu işlemi gece yapıyorum. sabaha kadar yağ üzerinde kalıyor hemen yürümediğimden bulaşma sıçrama da olmuyor.
sıvı gres e de gelince arabanın kapılarına menteşelerine sıkmak için almıştım . ileri derecede yapışkan birşey kapı aralarına fazla sıktım boyaya aktı simsiyah oldu saatlerce uğraştım sökmek için. yiğenimin mct sini aldım geçen kış baktım zincir yağsız . bir sıktım zincire 2-3 gün sonra motor zincir ısındıktan sonra arka güzelim nikelaj telli cant yağa bulandı. çıkarmak için rotowash ile 15 dakika + gaz yağı kullandım. attığım 3-4 bez de cabası

bilmiyorum bendeki sıvı gres sarı siyah bir sprey üzerinde sıvı gress yazıyor. belki senin kullandığın farklıdır.