Zincir tavsiyesi

Merhaba arkdaşlar motorum 16 binde o ringler parçalanmaya zincir janta yağ atmaya başladı zincir almak istiyorum 2 zincir arasında kaldım
ZVM-X VX-3
https://www.wellmoto.com.tr/did-zvm...g-motosiklet-zinciri-did-525zvm-x--celik--120
https://www.wellmoto.com.tr/did-vx3-gumus-525-120-x-ring-motosiklet-zinciri-did-525vx3--gumus--120
pahalı olanı almaya gerek varmıdır diğeride iş görürmü ?

ümraniye de oturuyorum bu bölgede zincir değişimi yapan işini düzgün yapan servis biliyormusunuz ?
birde ne kadara değiştiriliyor ortalama bir fiyat paylaşırsanız sevinirim

hocam hangi motor için alacaksınız?
vx3 ler 1000 cc ye kadar, zvm-x ler 1200 cc ye kadar takılabilir görünüyor.
600 cc motor varsa ucuzu da yeterli olur.

Z serisi daha ağır ve torku daha yüksek motosikletler için tavsiye ediliyor , sizin motora her ikiside takılabilir ,genellikle tek kişi çantasız yüksüz sürüyorsanız V serisi gayet yeterli , Ümraniye'de Speed Motor Nazım Ustayı tavsiye ederim..

hocam motosikletin kitapçığında genellikle yazar hangi zincir kullanılması gerektiği, bence de vx serisi yeterli olacaktır.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Merhabalar ,

Eger 16 binde o-ringler parcalanmaya basladiysa alabileceginiz en dayanikli zinciri alin derim. Muhtemelen cok uslu durmuyorsunuz o haylaz Suzi ile :bounce:

GSX-8S im olsa ve 20 li yaslarda olsaydim ben de cok uslu durmazdim acikcasi :p

Sevgilerimle

Merhabalar ,

Eger 16 binde o-ringler parcalanmaya basladiysa alabileceginiz en dayanikli zinciri alin derim. Muhtemelen cok uslu durmuyorsunuz o haylaz Suzi ile :bounce:

GSX-8S im olsa ve 20 li yaslarda olsaydim ben de cok uslu durmazdim acikcasi :p

Sevgilerimle

uslu durmaktan ziyade biraz üşengeçim :D yaz kış kullandım motoru 250 km yerine 750 km de bir yağlama yaptım 1 senede 2 defa zincir temizliği yapmışımdır 17 bin km de şuan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar