- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Akıl akıldan üstündür tabii hocam...Ben motoru değiştiriyorum direkt her 500 km de bir, bu daha mantıklı olabilir![]()
Akıl akıldan üstündür tabii hocam...Ben motoru değiştiriyorum direkt her 500 km de bir, bu daha mantıklı olabilir![]()
140 numara şanzıman yağı kullanıyorum artık
ducatiden başkas da varmotorun dukati yaaa kendine gel taygır.
ne o cbf kullanır gibi sanzıman yağı.
utanmasan çıkma yağ surekceksin.
hakkını ver aletin hakkkınııı. ipone al
Valla hocam ilk defa denemeye aldım ama güzelmişmillet uçmuş.
C1 ler alınıyor, yıkanıyor, kuruması bekleniyor.sonra bu sıkılıyor tekrar mikrofiber bezle kurula ufle .sonra c4 e geçiliyor.
bu ne ya.
bu arkadaslar zincire baktığı kadar kendilerine bakıyor mu acaba ? Allah bilir sabahları yağlı yağlı açma poğaca yiyolardır.
Bu arada sende c4 kullanıyosun gormustum.
Yazık, tam amator işi diyim dfsdg
Bandırma olur mu 1.5 saatte gelirimbalıkesir merkezde olan varsa bi yardım etsin de şu zinciri yağlayalım o kadar konuşmuşken![]()
nerede olursan ol gel, yeter ki gel ( :Bandırma olur mu 1.5 saatte gelirim
nerede olursan ol gel, yeter ki gel ( :
Hornet duruyor mu?balıkesir merkezde olan varsa bi yardım etsin de şu zinciri yağlayalım o kadar konuşmuşken![]()
duruyor, beklerim.Hornet duruyor mu?
Memleket Burhaniyeye giderken belki kapıdan bir merhaba diyebilirim.![]()
C2 için tecrübem şu şekilde oldu, kesinlikle alınmaz ve kullanılmaz. Patates kızartmalık sıvı yağdan farkı yok sürekli damlıyor sağa sola sıçrıyor. C4 buna göre çok daha kullanışlıydı. İşin kötüsü iki tüp c2 almıştım daha kullanacağımı sanmıyorum, çıkma motor yağından farkı yok batırıyor her yeric2de de ön dişlide pislik birikmişti ama o kadar değildi sürekli yağlamak gerekiyordu 200 en iyi 300kmde bir paddock da yok birisi lazım her hafta her hafta baymaya başladı bunun daha uzun tutunacağını umuyorum
evet ben de c4den memnun kaldım c2nin yüzüne bakmadım bir dahaC2 için tecrübem şu şekilde oldu, kesinlikle alınmaz ve kullanılmaz. Patates kızartmalık sıvı yağdan farkı yok sürekli damlıyor sağa sola sıçrıyor. C4 buna göre çok daha kullanışlıydı. İşin kötüsü iki tüp c2 almıştım daha kullanacağımı sanmıyorum, çıkma motor yağından farkı yok batırıyor her yeri
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. 1-2 defa zaman tanıyamadım ve heryere sıçramıştı arkasını okuduktan sonra bende bunu yapmaya başladım yağ sıçramayıp süperde tutunuyor (C4 var bende)Motul C2 en az 4-5 kutu bitirmişimdir, hiç akma sıçrama yapmadı. Ya çok sürüyorsunuz ya da sürer sürmez yola çıkıyorsunuz. Bu yağlar akışan olsun ve kolay tatbik edilebilsin diye bir solventle karışık oluyor, bu solvent yağın akışkanlığını önemli ölçüde artırıyor ve zincirin her yerine kolayca nüfuz etmesini sağlıyor. Motosikleti kullanmadan önce bu solventin tamamen uçması için zaman tanımanız lazım. Ben C2 kullandığım zamanlarda zinciri akşam kullanım sonrası temizleyip yağlıyor ve sabaha kadar öyle bırakıyordum. Sabah yağ zincire tamamen yapmışmış oluyordu ve damla sıçrama yapmıyordu. Bir de çok sıkmanız gerekmiyor, az sıkın.
Artık 90 numara dişli yağına geçtim. Avuç içini dolduracak kadar azıcık yağ bir de ince boya fırçası ile tatbik edip sonra da kalın temizlik kağut havlusu ile fazlasını alıyorum. Zincir hem temiz hem de yağlı. Fazlalığı aldığınızda bu da sıçrama yapmıyor.