[/URL][/IMG]
arkadaslar su resimdeki motorum alt grenajını (yani bizim motorun altına ek olarak yapılan )grenaj için bir fiyat aldım ümraniyede bir fiberglass ustası kalıbına 700 grenajada 300 ytl para istiyor eger bir kac kişi bir araya gelirsek kalıp parası hiçbirimize agır gelmez benimen cok hosuma giden ve motorun kendi grenajınında üstünde kalmasını saglayan bu oldugu için bunu sordum eger bende yaptırmak isteri diyen arkadaslar varsa bana ulassın sonucta ben bunu zaten tek basıma yaptıramam gücüm yetmez ama bir araya gelirsek hem fiyatı kırdırırız yani grenajınkini kalıbın fiyatından düşmez.hemde istediğimizi elde ederiz ilgilenen arkadaslar bana burdan veya (
[email protected] veya 05356298647)den ulasabilir cvp larınızıbekliorum eger ok dersek 4-5 gün içinde tesli edebilecek bilginiz olsun
[/URL][/IMG]
bu resmide koymak istedim ön taraf hakkında bilgi verir size birde arkadaslar pahalı diye dusunen varsa saga sola sizlered sorun en ucuz yerde en iyisini yaptıralım ben bir kac yere daha sordum cok ucuk fiyatlar cekildi.en uygunu buydu.sizlerden hbr bekliorum hoscakalın