Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

ya aslında benim derdim servis bulmak değilde almak istediğim bi zealsun var onu ustaya götürüp bi baktırmak kontrol ettrmek..bu yüzden özellikle zealsun ı bilen bi usta sormuştum..neyse umarım anlayan birini bulurum...teşekkürler yiinede..adanada okuyorum normalde son 5 ayım burda 5 ay sonrada evime istanbula döneceiğim dolayısıyla orda da lazım olacak ustalar:)

Servis bulunca ustayı otomatik olarak bulacaksın diye düşündüğümden öyle dedim zaten :) Hayırlısıyla okulu bitirip gel de İstanbulda usta zaten kolay.

ya arkadaşlar az önce polene gittim fiyatlar değişmiş son 1 aydır zealsun gs 200 ler 3750 olmuş..acaba farklı fiyat bilen varmı??ben 3300 sanıyordum..akbulut otomotivden istanbuldayken fiyat almıştım uygundu..acaba hala uygunmu :) son durum nedir acaba??

ya arkadaşlar inşlaah bende alacam da ybr-125 gs-200 arasında kaldım ve bunların peşin son fiyatı ne olur bi de bu gs son sürat ne basıyo kullananlardan bi bileyim dedim bir de ne kadar yazkıyor ? benzin !!:cat:

zealsun almak isteyenleri akbulut a bekliyoruz.....m.t üyelerine %5 indirim hala devam ediyor....

Selam arkadaşlar ben bu motorun 140 yaptıgına halaa inanmıyorum.
motorum 2400km de ve 2. bakımına girdi, düz yolda 120 yokuş aşşağı 130-135 yapıyor düz yolda 140 yaptım diyen arkadaşlar bunu nasıl kanıtlar ??

Abiker ben sıze dedım bu motorun fıyatının yukselıcegını cunku gumruk tenmı ne malzemelerı pahalıya glıromus onun ıcın pahalandı heryer de ole artık

karasu abı senın motorun daha acıldımıkı o kadar yapsın daha bebek gıbı vede acılmıssa sen demekkı motoru yenı aldıgında cok zorlamısın 2 ksı fılan buyuk rampa fılan cıkmısındır veya gezmsıındır onun ıcın daha acılmadı yoksa..

Son düzenleme:
140 yaptım diyen arkadaşlar bunu nasıl kanıtlar ??

Ben fazlasını da yaptım, üstelik senin çıkmaz dediğin sürati düzde yaptım ali sami yen stadının orada çevre yolunda ama kanıtlamak gibisinden bir çabaya girmeye gerek görmüyorum. Birkaç işlemden sonra daha da fazlasını yapacağım kısmetse. Tabi hava filtresi, egzost gibi basit şeylerle değil. Ama iyi bir kamera bulursam seve seve kayıt yapar paylaşırım herkezle.

İyi Sürüşler...

Slm Arkadaslar

EVET KOCA KIS BITTI VE BEN GELDIM BASIMA NELER NELER GELDI . KIS BOYUNCA CALISTIRMMAMISTIM VE DEDIMKI UNUTMUS OLDUGUM MOTOR NE ALEMDE . CALISTIRIM DEDIM AKU BITTI CALISMADI AKU TAKTIVE KOL MARJ NE BILIM CALISYOR ISTOP FALAN SABIRSIZLIK ISTE MEGERSE O TELASEDEN YAGINA BAKMAMISIM VE VURDURDUM YANI ITIP 2 FITESTE ESKI MOTORUM GIBI DUSUNEREK NEYSE PISTON SIKISTI KITLEDI ACELEM VARDI BU SEFER YOKUS YUKARU CIKIP ASAGIYA SALLADIM FALAN SONRA YAG DOKTUM SLINDIRE NEYSE ACILDI AMA PISTON KOLU KIRILDI:):) UZUCU HABER SIMDI GELIYOR PISTON KOLU TEK SATILMIYORMUSS TAKIM YANI GARANK KOLU PISTON DIZLI BILYE IC NE MAZEMESI VARSA ARTIK. BANA 500 YTL YE MAL OLDU KOMPLE BAKIM. SIZ SIZ OLUN BAZACAGINIZ MALZEMENIN ILK ONCE MALIYETINEBAKIN YANI KOL DENILEN SEY 60 YTL OLSUB AMA OLMADI :):):):. :queen:

vallahi büyük şanssızlık olmuş. geçmiş olsun. motorda sıfırlanmış bu arada. peki niye yağsız kalmış motor kışın yatmakla onu anlamadım.

gedz200ek4.jpg
[/URL][/IMG]

arkadaslar su resimdeki motorum alt grenajını (yani bizim motorun altına ek olarak yapılan )grenaj için bir fiyat aldım ümraniyede bir fiberglass ustası kalıbına 700 grenajada 300 ytl para istiyor eger bir kac kişi bir araya gelirsek kalıp parası hiçbirimize agır gelmez benimen cok hosuma giden ve motorun kendi grenajınında üstünde kalmasını saglayan bu oldugu için bunu sordum eger bende yaptırmak isteri diyen arkadaslar varsa bana ulassın sonucta ben bunu zaten tek basıma yaptıramam gücüm yetmez ama bir araya gelirsek hem fiyatı kırdırırız yani grenajınkini kalıbın fiyatından düşmez.hemde istediğimizi elde ederiz ilgilenen arkadaslar bana burdan veya ([email protected] veya 05356298647)den ulasabilir cvp larınızıbekliorum eger ok dersek 4-5 gün içinde tesli edebilecek bilginiz olsun

gedz2003vf5.jpg
[/URL][/IMG]

bu resmide koymak istedim ön taraf hakkında bilgi verir size birde arkadaslar pahalı diye dusunen varsa saga sola sizlered sorun en ucuz yerde en iyisini yaptıralım ben bir kac yere daha sordum cok ucuk fiyatlar cekildi.en uygunu buydu.sizlerden hbr bekliorum hoscakalın

Son düzenleme:
Tansel bana uyar aslında ama Aydındayım nasıl halledebiliriz ki?Ayrıca grenajı halletik diyelim o monte yerlerini nasıl hallediyor usta kendi mi açıyor monte yerlerini diyorum ki ben grenajı istanbuldan aldırtsam birine burada nasıl takabilirim?

kardesım zaten benim motoru oraya goturucem ıllakı benımkının ustunde bişeyler yapıcak ve bizim orjınal grenajın üstünde mutlaka birkac delik acılacak yani senin için grenajı alırsak senin orda kendin monte etmen lazım biraz becerin ilgin varsa bence halledersin bakalım diğer arkadaslardanda bir ses cıksın ben zaten tek basıma olursam yaptıramam kalıp cok pahalı:))eger dıger arkadaslarda ok derse bu işe girersek ben kendi motoruma gore tam olarak ayarlatırım grenajı sonra sana yollarım sana sadece kendi grenajın üzerinde bir kac delık acma işlemi kalır

Yani kalıp pahalı daha kalabalık olunursa ve fiyat düşerse bencede olabilir neyse sağol bilgi verdiğin için...

nedemek kardesım birbirimize yardımcı olmak için burdayız .dedğim gibi bir kac arkadas daha cıkarsa biz senınkınıde yaptırır sana yollarız o sorun olmaz yeterkı yaptırabılelım bu aksam da motor fuarına gıdıcem ordada ortalıgı karıstırıyım bıraz belkı bişeyler bulurum.:))

@aytekin sanırım dediklerin dogru motorum suanda 4.300 km de ve düz yolda üzerine yatarak 135 gördüm ve sanırım sizinde dediginiz gibi 140 görebilirim...
ama ne zaman 120 i geçse motor km kablosu çıkıyor :D

slm ben bu granaj ııne varım suan bir topluluk kuralım sayı fazla olsun bunu kım ıstemezkı buna zevkıne bınılıyor zaten bınmısken tam bınelım. kısacası kalabalık olalım olabıldıgınce fıyatı dusurelım cunku yazın tatıl param bu kadar zaten :)
ya tatıl ya motor secenegı kalmasın uygun olsun sayıyı cogaltalım. suan kac zealsun cu var

grenaj olayında bende varım arkadaslar bi an önce kac kisi yaptıracak belirleyelim yaz'da yaklasıyor güzel bir giriş yapalım :p

slm fiyatı düşürebilirsek ii olur bende almayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah olur. ben istanbuldayım ama benim motor muğlada.granajı kendim ekleyebilir miyim usta iskelete ek falan yapıyo mu ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar