tolgaha770' Alıntı:
bu motorların servislerini bayilikler yapıyo tabi bayilerin kullandığı ustalar ne kadar kaliteli tartışılır burdaki servis motorun sorununu çözemedi motoru adanaya göndermek istiyolar ayrıca bu zealsunu balıkesirde 5 kişi kullanıyo ve 5 motorsikletin motorundan istenmeyen sesler geliyo fabrika bunun normal olduğunu söylüyor sizdede bu ses sorunu varmı arkadaşlar
Malesef bütün firmalar için geçerli bu, satıcı bayi kimi isterse ona servislik veriliyor, bisiklet mobilet tamirciliğinden 4 zamanlı motosiklet servisliğine geçilebiliyor, bu da senin yaşadığın gibi problemlere neden oluyor. Daha önce kanuni 250 vardı bende, servisi mobiletci .... diye anılır, motor siyah duman atıyordu götürdüm güya servis, yapamadı gittim dışarıda başka birine yaptırdım. Servis olayı çok önemli, mağlum o motoyu toplayan servis, tutar normal anahtarla bisiklet toplar gibi toplarsa motoru 50 km ile giderkende kafa sallar. Ne diyelim senin şanssızlığın tamamen.
Ben Konya da yaşıyorum, iki tane servisi var ikiside sağlam. Hiç çekinmeden götürüyorum motosikletimi... Değişmesi gereken parça varsa bana sormuyorlar bile, garantiye giriyorsa değiştiriyorlar.
Tüm kullanıcı arkadaşlara şunu tavsiye ederim, kullandıkları motoyu iyice bi incelesinler, neresinde ne vida var, sistem nasıl işliyor. Hiç olmazsa haftada birkez şöyle bir gözden geçirin, gevşeyen yağ isteyen yerleri var mı? En iyi servis öncelikle kendinizsiniz. Motoyu götürüp usta şuna bak demek ayrı, şurasında şu var burasında bu var yapılacak demek ayrı.