Öncelikle bütün Zealsun ve 2 teker kullanıcılarına Merhabalar diyorum..
Polen firması sahibi Ahmet Bey'in vefatı dolayısıyla; ailesi, yakınları, sevenleri ve dostlarına sabırlar diliyorum... Gerçekten Türkiye'deki motor tutkunları, 2 teker sevdalıları için değerli bir insandı...
Neredeyse 2 gündrü bütün vaktimi 150cc chopper markalarını araştırmak ile geçiriyorum ve bu konunun nerdeyse yarısından fazlasını okumuş bulunmaktayım.. Zealsun markasının Zs 150-19 modelindeki bir kaç özellik bakımından gerçekten de benzer modelleri arasından 1 değil 2 adım öne çıktığını kabul etmmemek imkansız.. İlk olarak titreşim sorununa kesin denebilicek bir çözüm getirilmesi çok büyük bir avantaj.. Ayrıca hız değil gezi + zevk makinası olan bu güzellerin uzun yolda sıkıntı yaşamamasını hava+yağ soğutma sistemi ile başarmaları da diğer b ir avantajı..
İnternet sitelerinde ikinci el fiyatları şu anda 1.500 ytl den başlıyor, gerçekten de temiz makinalar var piyasada ve kanımca yeni satıcılar da baharın gelmesi ile birlikte çoğalacaktır...
Kendim de motor araştırması içerisindeyim fakat, banka kredisi çekemiyorum ve nakitim de yok.. sadece aylık sabit 200ytl ayırabilirim bu güzeller için... anadolu cetelm ile ilgili kredi oranları vs. araştırması içerisindeyim fakat 2. el piyasasında ne derece avantajlı tartışılır durumda.. Benim diğer dikkat ettiğim nokta ise, 2. el motor satacak arkadaşların kredi kartı ile ödeme seçeneğini de barındırmaları gerçekten de kendileri ve alıcılar için bir avantaj sağlıyacaktır diye düşünüyorum.. Bilmem ne kadar haklıyım nacizane fikirlerim
Malumunuz bahar geldi yollar, havalar; 2 tekerlere ve severlerine gülen yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlıyor... Tek temennim kazasız, belasız, zevkli ve eğlenceli sürüşler..
Saygılarımla,