Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar ...

Herkese selamlar ,
Özellikle bu motor hakkında tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

Öncelikle sağ sinyalim kırılmadan dolayı değiştirmek ihtiyacı duyduduğumdan ve ban 40 ile 60 YTl arası fiyat çıkartan servisleri/tamircileri özeliikle kınıyorum..Japon yapıştırıcı ve nalburdan aldığım kelepçe ile hallettim(4 YTL)

Neyse eğer hava benim istediğim gibi olursa 22 23 martta motor ile İstanbul Bursa arası yapacağım.....Bu hafta sonu motorun eksiklerini tamamlayacağım almam gereken (Şimdi 2 sayfalık bir liste çıkacaktır eminim ) ...Ama önceliğim beni yolda bırakmayacaklar ve yanıma alabileceklerim ....Örnek ben Yedek Buji aldım yanıma...Bunun dışındakileri ve nereden temin edeceğimi iletirseniz sevinirim....,
Saygılarımla ,

Motosikleti
QJ SRT800s
criminal kardeşim konuşturmuşsun yine ustalığını sisler güzel durmuş orda :cat: bende istiyom:)
güzel bi sis farı kutusu bulabilirsem (yani sadece dışı ampulsüz) içine bikaç sıra led dizeyim diyorum.bikaç farklı led buldum far gibi kullanıanileceklerde var ama bizim için sorunlu olur (ısınıyo ve tanesi 5-8 ytl arası). ben 10mm ve 5mm ledlerden aldım boş bi vakitte bağlantısını yaparım artık.

ama önce akü şarj meselesini çözmem lazım 2 hafta oldu el süremedim motoruma:pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
criminal kardeşim konuşturmuşsun yine ustalığını sisler güzel durmuş orda :cat: bende istiyom:)
güzel bi sis farı kutusu bulabilirsem (yani sadece dışı ampulsüz) içine bikaç sıra led dizeyim diyorum.bikaç farklı led buldum far gibi kullanıanileceklerde var ama bizim için sorunlu olur (ısınıyo ve tanesi 5-8 ytl arası). ben 10mm ve 5mm ledlerden aldım boş bi vakitte bağlantısını yaparım artık.

ama önce akü şarj meselesini çözmem lazım 2 hafta oldu el süremedim motoruma:pr:

kardeş led demişken 7 segment led display konusunda gelişme var mı?

Yaparız aynısından sana da baba.Kamyon oldu kamyon :)

Motosikleti
QJ SRT800s
kardeş led demişken 7 segment led display konusunda gelişme var mı?

kardeşim normal led kullanmış olsaydın daha parlak led kullan diyecektim ama led display kullanmışsın onlarda görünürlüğü arttırmak için önüne pleksiglas koyuyolar diye biliyorum

Criminal özellikle sana soracagim gidon kulakciklarinin kenarlarını az bir sey kestirmemi tavsiye edermisin orantısızlık nedeniyle yine eşit aralıktamı kesilmeli yoksa bir taraf dahamı kalın bırakılmalı

birde kesildikten sonra darbe veya dusme sonucunda daha ince bir kulakcık kırılabilirmi? böyle bir olay yaşayan oldumu

Son düzenleme:
Herkese selamlar ,
Özellikle bu motor hakkında tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

Öncelikle sağ sinyalim kırılmadan dolayı değiştirmek ihtiyacı duyduduğumdan ve ban 40 ile 60 YTl arası fiyat çıkartan servisleri/tamircileri özeliikle kınıyorum..Japon yapıştırıcı ve nalburdan aldığım kelepçe ile hallettim(4 YTL)

Neyse eğer hava benim istediğim gibi olursa 22 23 martta motor ile İstanbul Bursa arası yapacağım.....Bu hafta sonu motorun eksiklerini tamamlayacağım almam gereken (Şimdi 2 sayfalık bir liste çıkacaktır eminim ) ...Ama önceliğim beni yolda bırakmayacaklar ve yanıma alabileceklerim ....Örnek ben Yedek Buji aldım yanıma...Bunun dışındakileri ve nereden temin edeceğimi iletirseniz sevinirim....,
Saygılarımla ,

Abi yardımcı olmak isterdim ama pek bilmiyorum uzun yol için ne gerekir. Aklıma gelenler : sigorta, buji, debriyaj teli, bi kurbağacık ve tornavida (nolur nolmaz yolda biişi açmanız lazım gelebilir)...

Diğer arkadaşlar alooooooo hadi bi yardım :)

Criminal özellikle sana soracagim gidon kulakciklarinin kenarlarını az bir sey kestirmemi tavsiye edermisin orantısızlık nedeniyle yine eşit aralıktamı kesilmeli yoksa bir taraf dahamı kalın bırakılmalı

birde kesildikten sonra darbe veya dusme sonucunda daha ince bir kulakcık kırılabilirmi? böyle bir olay yaşayan oldumu

Ben gidon kulakciklarinin kenarlarını 3 te 1' ni kestim dönüşler çok iyi oldu. Kestim derken motor tamircisine yaptırdım oda iyi olur dedi ve yaptı sonra siyah boya sürdüm paslanmasın diye...

kaos2007

Uzun yol derken Biz Hakan abiyle (Hakanacan) Edirneye gittik geldik aynı gün km sini hatırlamıyor 500 ün üstünde yaptık yanımıza çok bişey almadık (ama sen al neler gerekliyse) sadece Hakan abinin benzini bitti otobanda :)) benzinlik kapalıydı alamadı benim depo dolu girmiştim otobana (kapatmışlar otobandaki benzinliği) benim motordan çektik onun motora aktardık bir sorun yaşamadık.

şİMDİ DOSTUM LİMİTÖRÜN KULAKLARI ZATEN DÖKME DEMİRDEN DAHA DOĞRUSU ATIK METAL ÇÖPLÜK YANİ.
Şöyle sağlam bi asılsan gidonu çevirirken bile sıyrılır.
Limitörün kulaklardan tabi traşlattırıp açıyı arttırabilirsin ama tavsiyem traşlanan yerlerin üstüne bi kaç pıt kaynak atıp kalınlaştırsınlar.Açı genişeler ama iki tarafı eşit yapmak daha iyi tabi.Sonuçta öneml, olan grenajı ve kabloları kasmadan maksimum tur sağlamak

Abi yardımcı olmak isterdim ama pek bilmiyorum uzun yol için ne gerekir. Aklıma gelenler : sigorta, buji, debriyaj teli, bi kurbağacık ve tornavida (nolur nolmaz yolda biişi açmanız lazım gelebilir)...

Diğer arkadaşlar alooooooo hadi bi yardım :)

Saolasın tesekkurler..yarin dediklerini tedarik edeceğim...Saniyorum lastik ve zincir ile ilgili bir kaç parça şey almam gerekecek.....

her zaman zincir için bakla kiliti yanında birden fazla taşımanı tavsiye ederim ne zaman lazım olacağı belli olmuyor

selam beyler uzun zamandır yazamıyorum..keyifler yerindedir inşallah:) bu arada uzun zamandır düşündüğüm arka demir korumasını cıkarma fikrini bugun gercekleştirdim cok hoşuma gitti yeni hali deri çantayı felanda cıkardım daha zarif oldu:) FAKAT;arka koltuk cok sırıttı bende şu şekil bir koltuk almayı düşünüyorum eski koltugu bu hale getirme imkanımız varmı_?

hepinize iyi haftasonları dilerim arkadaşlar:rendeer:

Hafta sonunu 200km yi aşkın yol yaparak geçirdim keyifliydi:p

Ayrıca ithalatçı bir firmanın servis sorumlusu arkadaşla limitir'lara bakıp oransızlığının yorumunu sorduğumda bizim gibi sağdan trafiği olan ülkelerde ve hemen hemen hepimizin sağlak olduğu varsayımıyla sağa dönüş hakimiyetimizin daha çok olduğu sola ise kontrol sorununun fazla olacağı gerekçesiyle bilinçli olarak yapıldığını söyledi:cyclopsan

Bir de kötü haber: POLEN sahibi intihar etmiş:pale: tanrıdan rahmet dilerim,

bu vesileyle Çin'den getirdiği parçaları burada montajlayarak yerli üretim yaptıkları savında olup, bastırarak 300$ vergiyi koydurarak tatlı karlarından olmayan ve bize her koşulda maliyetleri vergileri yansıtarak ucuza yada makul fiyatlarda motosiklet edinmemizi bir şekilde engelleyenleride KINIYORUM.

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=164499&Categoryid=7

http://www.turkei.net/news_detail.php?id=35348

arkadaşlar bu sele olayına bende girişicem..
hatta ufak çaplı planlar yaptık bile bi arkadaşımla eğer ciddi bişiyler çıkarabilirsek sizleri haberdar ederim. ancak benim düşündüğüm sele böyle kalın değil incecik olacak umarım acıtmaz :)
ayrıca bi toplantı yapsak buluşsak gezsek tanışsak..
ne dersiniz he ?

arkadaşlar ben mondial mctnin selesındn takıcam 25 lıra camurlugun ustu boş kalacak oraya plkayı yapmayı dusunuorum camurlugu belkı bıraz kestırrım modifiye işine giriorum:) yapınca resim atrm

Arkadaşlar cidden şaşkınım.
Ahmet Özakyüzün intiharından sonra bı firma ilgili hiçbi düşüncem sağlam kalmadı.Tabi ki hiçbirşey insan hayatından değerli değil orası şüphesiz.Allahtan rahmet diliyorum yakınlarına.Mekanı cennet olsun.
Ancak durum şunu gösteriyor ki patron getirdiği çok sayıda motosikleti gümrükte eklenen tane başı 300 dolar vergileri karşılayamadığı,devlete borçlanıdığı ve motorları gümrükten çekip satıp kara döndüremediği için büyük sıkıntıya girmiş ve canına kıymış :(
Gerçekten çok talihsiz bi durum.

Hepimize geçmiş olsun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar