Arkadaşlar hepinize kazasız sürüşler eskiler beni tanır motorumu bir ay önce sattım Allah izn verirse fuarı bekleyip fuardan sonra venox 250 alacağım
Venox topiğini daha öncede site de açmıştım ama bazı olumsuz yorumlar sebebiyle nasip olmamıştı
Aslında diyeceğim odurki ZS150 sahibi arkadaşlar başka 250 CC çinlilere heveslenip motorunu değiştirmesin ZS ler sınıfını en iyisi aslında bu mesajı bugün öğlen yazmıştım ama tam gönderirken elektrik kesildi şimdi yeniden yazdı
Herşey gönünüzce olsun[/QUOTE
Tekrar hoşgeldin arkadaşım,geçen gün topiğin ilk sayfalarını okurken fotograflarını gördümKeeway,Zealsun ve Venox giderek modelleri iyileştiriyorsun.Venox 250 bence de iyi bir şeçim,topiği bırakma derim bu yaz Gebze yaparız gibi hem Hakanacan da üst modele geçiyor yada geçti
sağlıcakla..
2 Adet kutusunda prince var Fiyatı 3,200 ytl İsteyen olursa 0,532 492 79 58
teknik motor
Herkese selam,
İlk 100 sayfayı daha sonrasını da 5er 10ar okudum. Ve ilk mesajımı atıyorum. Motorun yenisinin gelmeyecek olması en çok beni üzdü çünkü yaza birtane almayı düşünüyordum. Hayırlısı diyelim bakalım... Bu arada Ankaradayım![]()
Karlı geçen haftadan sonra Cumartesi Motoru tekrar çıkarttım.. Bastım marj'a çalışmadı .Pedal fayda etmedi tık yok...Hadi vurdurayım dedim... Çıkarttım yola yokuş aşağıda yaklaşık 500 mt. denedim tık yok... Yokuş yukarı motoru it ( Mont la bu işi yapınca bayağı bir terliyorsunuz ..) tekrar vurdurtmaya çalış ve defalarca bu denemeyi yapmak yorucu ve terletici...
Kendi kendime işte dedim ... Çinliler için milletin dediği doğruymuş motor yolda bıraktı...Zaten terden ve yorgunluktan bayılacak gibiyim... Motoru satmayı düşündüm , Çinlilere söylendim...
Yaklaşık yarım saat sonra , sağ elciğin hemen yanında bulunan kırmızı anahtarın OFF durumunda olduğunu gördüm....Hadi leenn:salut: dedim kendi kendime anahtarı ON durumuna getirdim ve tek basışta Motor çalıştı... Motorun çalıştığına mı yanıyım? Yoksa boşu boşuna motoru ittiğimemi yanıyım bilmiyorum...
Akılsızlık bununla bitmedi... O sinirle motora bindim.. 2 tur atınca gevşemiştim rahatlamıştım... Fakat o da ne ? Motor gaz yemiyor...Boğuluyor , tekliyor...Haydaa bu ne demeye kalmadan hazır çalışır vaziyetteyken ... tekliye tekliye , Tamircinin yolunu tuttum ..tam tamirciye varmak üzereyken ... Sol elciğin yanında bulunan Jikle anahtarının bana doğru olduğunu gördüm... Anahtarı diğer tarafa çevirince Motor normale döndü....
Neyse anlatmak istediğim şu ki aldığım Motordan inanın çok memnunum iyiki Zealsun almışım , kendi akılsızlığım veya dalgınlığım yuzunden Motora hatta Çin milletine bayağı bi laf etmiştim...
Motorum beni yine yolda bırakmadı...
Not: Bir müsübet bin nasihattan iyidir..Bundan sonra Motora biner binmez Jikle ve Kırmızı anahtarı kontrol ediyorum...:bounce:
Hakan la tanışırız yardımsever bir arkadaşdır umarım en iyisini alır umarım herkes dildiği motru alır ve güle güle kullanır Gebze ye gelirseniz başımın tacısınız her zaman beklerim
ayrıca formu terk etmeyi düşünmüyorum başka sebeblerden dolayı siteye girmiyordum ama giriş yapmadan takip ediyordum yine zaman zaman forma girerim ayrıca sana özel mesajda da belirttiğim gibi motorlarınızın kıymetini bilin çin de iki tip motor var ZEALSUN (ZONGHSEN) ve diğerleri
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin,Topiğin çoğunu okuduğundan bilinçli bir şeçim yaptığını söyleyebilirim ,kar :queen:gerekçesi ile bende topiğe yeniden başlayıp üçte birini okudum ,algım servis toplama hatası ve acemi sürücü sorunlarının çıkardığı tel kopması gibi (ben telleri yağlıyorum örneğin)sorunların dışında ayni segmenttekilerden daha iyi çıktığı ki çoğu hemen hemen tüm arkadaşlarda ayni kanıdalar, tabii 150cc nin yettiği kadar
Şimdi Karamurat ama okuduğun bölümlerde Teknikmotor arkadaşımızın elinde ki 2 adet Zs -0- motor,hala varsa değerlendir derim üstelik Sivas -Ankara ,İstanbul a oranla daha yakın:cat:
Emrah abi bimiyorum hatırlarmısınız size ilk binmeyi gösterdiğimde kırmızı düğmeye dikkat etmek gerekir diye söylemiştim çünkü bende unutmuştum bir kereAma sizin de dediğiniz gibi bir musibet bin nasihat hesabı
Bende bi kere benzin bittiği için yolda kalmıştım o da kmde ne kadar yaktığını hesaplamak içindi
Motordan memnun olmanıza sevindim abi![]()
Arkadaşlar hepinize kazasız sürüşler eskiler beni tanır motorumu bir ay önce sattım Allah izn verirse fuarı bekleyip fuardan sonra venox 250 alacağım
Venox topiğini daha öncede site de açmıştım ama bazı olumsuz yorumlar sebebiyle nasip olmamıştı
Aslında diyeceğim odurki ZS150 sahibi arkadaşlar başka 250 CC çinlilere heveslenip motorunu değiştirmesin ZS ler sınıfını en iyisi aslında bu mesajı bugün öğlen yazmıştım ama tam gönderirken elektrik kesildi şimdi yeniden yazdı
Herşey gönünüzce olsun![]()
Arkadaşlar Motorun Aküsünü Sökmeden üzerinde şarz Etmeyi Denediniz Mi ...acaba Bi Sıkıntı Olur Mu....bilgilerinizi Paylaşırsanız Sevinirim....tşk...