selam millet
,,bugün evime giderken bir kadının yola(yola değil aslında tam olarak benim üstüme ) atlamasıyla kadına çarpıp dengemi kaybettim yokuş aşağı yolda yalpalanıp kendimi yerde buldum bi anda,,,yine herzamanki gibi kahraman koruma demiri işini başarıyla yaptı ve kendini feda ederek motorun geri kalan kısmına zarar gelmesini önledi biraz aynalar yamuldu bukuldu vs.... ben de bişy yok sadcee düştüm yüzükoyun biyerimi çarpmadım allahtan arkamdan da araba gelmemesi de ekstra şans oldu netice de ucuz atlattım
Dostum öncelikle geçmiş olsun ,yakışıklı bir arkadaşımız olduğun için:queen: bayanların üzerine atlamasını garip karşılamadım ancak zamanlama pek kötü olmuş,sağolsun koruma demiri ,çıkarmak isteyen arkadaşlara duyurulur
Bildiğim kadarı ile bizde yağ filtresi yerine süzgeç var
herkese iyi haftalar arkadaşlar..bu motorun artık bi yerinden nefrettttttt ediyorum neresimi?arka lastik sibobu..şişereemiyorum arkadaşlarrrrrrrrrrr ..yani o kadar çok uğraşıyorum ki geçenlerde tekmelemeye başladım motoru sinirden:queen: bi eller yağ oluyor off off...1,5 sene olcak ve hala bir taktik geliştiremedim arka lastik için
Arkadaşlar ben aldığımdan sonra yani geçen yıl mayıs ayı sonrası bir kez lastikleri kontrol ederek hava basmıştım o zamandan bu yana hiç bakmadım

ale:ne durumdalar en kısa zamanda basınç kontrolu yapayım
B.m.O ve taner_k niye sürekli şişirme gereği oluyor diye sorsam ,koşullara göre basınç ayarlama gereğimi yada standart basınçın düşmesini gerektiren bir olumsuzluk mu var?
Evet hafta sonu Motoru Bakıma götürmek ve birazda dolaşmak için yola çıktım.. ve bir yayaya çarpmamak için arka frene yüklendim ve sonra ön frene yüklendim... Neyse yerin islak olmasin ve havanın soğuk olmasından dolayı( Suyu jilet gibi kaygan yapmış ) ilk kez motordan düştüm. Koruma demiri ve Montum görevini iyi yaptı... Sıyrık bile almadan atlattım...
Kardeşim geçmiş olsun ,(senin yayada bayanmıydı?

)
Galiba bayanlar yakışıklı ve Zs sürücüsü gençlerin üzerinekendilerini atmaktan alakoyamıyorlar:queen:
orijinal lastiklerde bu olumsuz durumun yaşanmasına etken ama üzerindekiler kullanılacak durumdayken açıkçası değiştirmek şimdilik bana gereksiz geliyor da o oranda daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum
Keeway sahibi arkadaşlar dişli değişiminde bulunmuşlardı sl topiğinde arattırırsan olumlu ve olumsuz yönlerini yazmışlardı -vites aralıkları uzayıp daha hızlanıyordu sanırım -
Ama standart konumun üzerine yapılan ekleme ne ölçüde sağlıklı olur bilemiyorum :cyclopsan
Kayıp cengaver CRiminAL'in bugün doğumgünü ,nice sağlıklı yıllara Namican:rendeer: