!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neye tepki veriyorsun ki bilader.Burada para degil kan istenmiş.
Sağlığını kaybetmeyen insanlar bu tip şeyin önemini anlayamaz.
Doğru veya değil aslı olabilir ya da olmayabilir.Orasını bilemeyiz ama inanmayın böyle şeylere deme hakkına sahip değilsin.Başı sıkışan derdini de anlatır ricasını da söyler.Beğenmeyen defolur gider.
Hasta etmeyin adamı
defolup gitmesinide biliriz evelallah
olay şu:
aradınız telefonla diyelim doğru söylediğini nerden biliyorsunuz?
binbir takla ile insanın ayağını ters pabuca giydirirler.
ben inanmamanız yönünde görüş bildirmiştim.
Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin.
Ben de yeri geldi ameliyat oldum.
Neyin ne olduğunu iyi bilirim.
Bir arkadaşımın annesine de kan verdim.
Tekrar söylüyorum inanmamanızı öneririm.
Yaklaşımım birilerine yanlış gelmiş olabilir.
üslubum böle.
Unutmayınki Türk insanı yardımseverdir.
Bir anons yaptırırsın belediye hoparlörlerinden.
Kızılaya gidersin.
Yani bunun yeri burası değil.
Kimse merak etmesin ki elimden gelse ihtiyacı olana organımı (böbrek ciğer göz vs) bile veririm.
aranızdan ayrılmak hoşuma gitmez.
zorla ayırcaksanız sizin bileceğiniz iş.
benden yana yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.
bakarım diyen varsa ; merak etmesin,
DEFOLUP GİTMESİNİ DE BİLİRİZ
Böyle şeylere inanmıyorsan o senin bileceğin iş ama saygısızlık hatta terbiyesizliğin lüzumu yok dilenmek felan ne saçmalıyorsun sen. Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin... başına gelmeyen bilemez tabiki. Akşama kadar internette bintürlü saçma sapan mesajı okuyup birilerine iletiyorsunuz sonra böyle ciddi konularda alay ediyorsunuz yazık çok yazık ne hale geldi bu toplum...
ciddi olduğunu nerden biliyorsun diyorum bende.
terbiyesiz derken beni kastetmediğini umuyorum !!!!
neyin ne olduğunu da çoğu kişiden iyi bilirim.
tekrar belirtiyorum gerekirse
"DEFOLUR GİDERİZ"
Biraz sakin olalım beyler

Bu tip mailler spam maillerdir (geneli). Bence buraya yazan arkadaş önce telefon edip gerçekten öyle bir insanın var olup olmadığını öğrenip gerçekliğinden emin olup öyle yazmalıydı buraya(ki bence aramıştır ve ole yazmıştır buraya.). Kan trombositine ihtiyaç olan ismi farklı ama mailin kelimesi kelimesine aynı olan mailleri çok okudum. Eğer gerçekten ole biri varsa amenna ama yoksa gerçekten yazık çünkü bu şekilde insanların yardım edesi varsada etmiyor. Kısacası biz sakinliği elden bırakmayalım anlık tepkilerde daha dikkatli olmaya çalışalım
sakin olmamız yönündeyim haklısın.
bakın isteyen özelden yazsın cep numaramı msn mi hatta adresimi vereyim.
her türlü yardıma açığım.
ama Türk insanının yardımseverlik duygularıyla oynamayın.
kendi düşüncem ; ne olursa olsun namican bu tepkiyi fazla buluyorum ..bu tarz maillerin çok olduğu herkes tarafından biliniyor ve birçoğu farklı amaçlar için yapılıyor. ve bu zamanla türk toplumunun manevi açıdan bitiriyor sinirlendiriyor geriyor...muhahha sanırım o tarz maillerden sanmış ki ilk okuduğumda bende öle sanmıştım.ama yaklaşımı son derece kötü olmuş..ama ne olursa olsun önce pozitif düşünelim.düşüncelere saygılı olalım ..
ydanis tebrik ederim arkadaşım:cat:
bu konunun daha fazla uzamaması için herkesi daha özverili davranmaya davet ediyorum
açık sözlülüğün için seni kutluyorum.
yaklaşımım kötü ise kusura bakmayın.
eğer burası mail paylaşma sayfası ise öyle mailler paylaşırımki donarsınız.
maili aynen yollamayıp da arkadaşlar böle böle durum var benim arkadaşım bu kişi desin canımı yesin.
umarım artık bazı şeyleri anlarız yada anlayışlı olmaya çalışırız....