Açıklamalar için sağol kardeşim.
Şu ön dişli olayını da jinlundan mı hallettin.Kaça mal oldu bi de maksimum hızında değişiklikler oldu mu?
Sele gerçekten çok hoş olmuş da sadece anahtarlı kilit kelepçesi onu tutmaya yeterli mi malum eski selede çamurluk üzerinde arkayı sabitleyen vida vardı buna ek malzeme yaıldı mı??Arkaya kimse oturmayacağı için amortisörleri de kısaltman mantıklı olmuş...
Motoru baya bi metal yükünden hafifletmişsin..
Son olarak ve en önemlisi şu akü ekleme işini teknik bilgiler bölümünde çok tartıştık ve konjektörden gelen akımın orjinal aküyü şarj edebilecek kadar yeterli olduğuna dair bir fikir çıktı.Sen kaç amper akü taktın başka bi değişiklik yaptın mı elektrik sisteminde.Ben de de çok devre elemanı var ama bir türlü aküyü yükseltemiyorum.9 Ah yaptım ama o bile yetmedi.Daha fazlasını yapmak da korkutuyor beni.Şu konuyu bi detaylı anlatır mısın.Şarzj sorunu var mı biraz detay lütfen....
selam arkadaşlar eşimin rahatsızlığından dolayı motorumu satıyorum
bilginize
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/27706-zealsun-150-19-a.html
Hocam
Denizlide Zealsun bayisi ulaş motora gittim gecen gün. Uzun zamandır takip ettiğim bu modeli sordum. Yeni garajda bu model yok, 2007'de gelmiyor dediler. Ayrıntılı bilgisi olan varmı bu haber hakkında ?
Dostum ben bazı ameliyatlar geçirdim.Onun için dışarı çıkıp motorumla ilgilenemiyorum.Biraz düzeleyim hele havalar da ısınsın biçok plan yaptım devre şemaları çizdim.Motordak 4 lü sinyaller- farlarla beraber yanan sinyal lambaları--frene bastığınız zaman yanacak olan 4lüler gibi enteresan yenilikleri uygulayıp size göstereceğim.
s.a değerli zs150-19 kullanıcıları napıyonus sesinis soluğunuz çıkmıyp yaaaaaf
taner kardeşim bu far olayı benimde kafamı kurcalıyo değiştirecem.hatta ampulü bile aldım h4 55/60 watt ama saolsun CRİMİNAL kardeşimiz bu olayı resimli bi şekilde anlatacaktı onu bekliyoruz..... saygılar..
slm arkadaşım bu olay ampulü değiştirmekle bitmiyor malesef eger o far içerisine h4 55/60 watt lık ampulü takarsan far içerisindeki cam plastik olduğu için erime ve sararma durumu söz konusu bence biraz bekleyelim yeni keşifler yapalım. ben şu anda far projesi üzerinde çalışıyorum eğer bu tutarsa ön plastik olan far camını normal cama ceviricem tabiki bu durum olursa camın erime durumuda ortadan kalkabilecek. saygılarımla