arkadaşlar herkese selamlar,
yaklaşık 3 aydır bu siteye giremedim,eminim ki herkes tecrubelerini birbirilerine aktara aktara , benimle kıyasla ,baya bi ilerde olmalısınız motor ve ozellıkle zs-19 hakkında.
şimdi size bi olay anlatıyım,motorumu tamir ettircektim ve hasarlı parçaların değişmesi gerekiyordu,istanbul-anadolu yakasında oturduğumdan bu zealsun motorumuzun parçalarını satan ve akbulut zealsun bayisine parçaların listesini verdik ve fiyat istedik(ben motoru kendı tamırcıme goturdum ama parçaları bu aamlardan almak durumundaymışım cunku ıstanbulda başka bi yerde satılmıyomuş parçalar güya) neyse gıttık motorun değişmesi gereken epey bi parçası var adama faks cektım ve toplam 900ytl dediler.ilk başta işe uyanamadım ve ok dedim daha sıonra bu Akbulut zealsun bayisine bu parçaların nerden geldiğini araştırdım ve esas yeri buldum adana da polen motor dıye bıyerden aynı parçaların listesini verdim ve adamlar 500ytl dedıler.(aynen sizin gibi çüşşşş dedim) inanamadım ya bu kadarr terbıyesızlık yapılır.500ytllık parçaları adamlar bı telefon açıp isteyıp adanadan bana 900 e satcaklardı.son anda olayı farkedim adanadaki bayisini bulmasaydım boşyere kazık yıcektım.(kim bilir belkide 500ytl bıle aslında gerçek değerinin üstünde bı fıyattır) neyse parçaları sipariş ettim artık geldı kendı tamırcıme yapılıyo pazartesi alıcam işallah.ya bu piyasada kımseye guvenmemek gerekıyo anladığım kadarıyla.bu arada motora bi çanta takımı da yapıyım dıyorum ama bu kez bıraz araştırmak istıyorum boyle bı olaydan sonra. istanbulda bildiğiniz çanta takımı satan ucuza satan bi yer warsa beni bilgilendirirseniz sewinirim.
bu istanbul