stormlordfar komplemi değişiyo yoksa sadece cam ve yansıtıcımı
eğer yansıtıcı değişio ise vida yerleri nasıloluyo...
Far komple değişiyor , farın yansıtıcısı ve camı birbirine yapıştırılmış durumda,farı yuvaya sabitlemek için ister kendiniz silikon ile yapıştırırsınız (içten) ,isterseniz 3 tane vida yuvasına farı sıkıştıracak şekilde bir metal düzenek yaparsınız.
Farı yaptıktan sonra gündüzleri açarsanız akünüz bitecektir,istediğiniz kadar büyük akü koyun motorun şarj dinamosu yeterli olarak şarj edemeyeceği için sonuç yine hüsran olacaktır
Şarj dinamosunu değiştirebilme imkanımız olsa çok güzel olur ama sordum maalesef olmuyormuş.Gündüzleri parkları yakarım gece kullanırken yakarım derseniz bu işlemi yapın, ama sadece gündüz kullanacağım işe gidip gelirken kulanacağım derseniz,hiç tesisatla oynamayın varolan farları kullanın gündüz "uzun" farları yakın,biraz da açısını yükseltin ki şöförlerin göz hizasına gelsin dikkat çeksin.
Fosforlu yelek giymenizi de şiddetle öneriyorum.7 ytl ye aldım işmont tan.
Bu arada zincir spreyine parası yetmeyen arakdaşlar zincirini otomobil şanzıman yağı ile (otomatik değil,düz vites arabalar için 90 numara ya da 80) yağlayabilirsiniz.Kalın bir yağ olduğu için zincir üstünde kalır ve yatakları çok sağlıklı bir şekilde yağlar.
Zinciri yağlamadan önce gazyağı veya SENTETİK TİNER ile fırçalayarak yıkayın,motoru orta sehpaya alıp 1. viteste çalıştırın elinize bez alıp zinciri kurulayın,1 saat sonra da fırça ile zinciri yağlayın.Zincirinizin ömrü uzayacak sesi azalacaktır.Şanzıman yağı 5 ytl civarında birşey (1lt) uzuuun bir süre yetecektir. ( :
oto elektrikçilerinde satılan korna rölelerinden aldım çok komik :mrgreen: minibüsçüler gibi "da da da da da " şeklinde çalıyor basılı tutunca :mrgreen:
Elektrik tesisatımız çok güçsüz,eklenen her parça sistemin dengesini bozuyor gündüzleri parkları yakarsanız akünüz bi güzel şarj olur,ama bu sefer de görülmeme riskiniz artmaktadır.
Bu arada geçmiş olsun criminal kardeş.Havalar ısınsın da şu projelerimizi paylaşalım :cat:
Saygılar..