Selam arkadaşlar,,,, ZEALSON kardeş !!! dun den beri şu depodaki motor şemasını cıkarmak için ugraşıyorum tırnaklaya tırnaklaya birazını söktum ama TUTKAL İZLERİ KALDI,,kagıt sticker bir türlü ıslanıp yumşamıyor kuru agac gibi, öyle cekince tek parça çıksa keşke bendeki şans işte, ((camsil, köpük temizleyici, %95 LİK ALKOL ,benzin , en son wd-40 denedim olmuyor)) ...Sinir oldum akşam yaaaaaaaaaa LANET STİCKER LAR... Yan kapaklarda da söktüğüm yerlerde boş cerceve gibi sticker ların kenar izleri kaldı ,, nasıl gecer bunlar ?? GAZYAĞI aldım bu akşam da onla deneyeceğim bakalım***OLMAZSA BİR KAPORTACIYA GÖTÜRECEM BİR ŞEKİLDE KAZISINLAR KAHRETSİN***[/QUOTEdostum gaz yaginin sokmesi lazim... bende cok gusel ise yaradi... o yanda cerceve gibi kalan izi takma kafani... birisi gelp burda iz war mi diye bakmadigi surece belli olmaz
han' Alıntı:
Selam arkadaşlar,,,, ZEALSON kardeş !!! dun den beri şu depodaki motor şemasını cıkarmak için ugraşıyorum tırnaklaya tırnaklaya birazını söktum ama TUTKAL İZLERİ KALDI,,kagıt sticker bir türlü ıslanıp yumşamıyor kuru agac gibi, öyle cekince tek parça çıksa keşke bendeki şans işte, ((camsil, köpük temizleyici, %95 LİK ALKOL ,benzin , en son wd-40 denedim olmuyor)) ...Sinir oldum akşam yaaaaaaaaaa LANET STİCKER LAR... Yan kapaklarda da söktüğüm yerlerde boş cerceve gibi sticker ların kenar izleri kaldı ,, nasıl gecer bunlar ?? GAZYAĞI aldım bu akşam da onla deneyeceğim bakalım***OLMAZSA BİR KAPORTACIYA GÖTÜRECEM BİR ŞEKİLDE KAZISINLAR KAHRETSİN***
gaz yaginin sokmesi lazim... bende cok gusel ise yaradi... o yanda cerceve gibi kalan izi takma kafani... birisi gelp burda iz war mi diye bakmadigi surece belli olmaz