Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
QJ SRT800s
saol stormlord
evt simdi 14unde nerde toplanıo cemaat :)

yazdığım yazı gitmiyor sanırım ya buraya

merak etme arkadaşım geliyo yazdıkların.

sen hangi semtte oturuyosun?? bizim buluşma yerimiz sirkeci shell istasyonu oluyo ordan sahil yolundan beylikdüzüne diğer arkadaşların yanına geçiyoruz

Ooo hareketlenmiş topik

Ben o gün oruçlu olurum, benden başka oruçlu olacak var mı? galiba yok...

Bende geliyorum beyler... 14 eylülde tanışmak üzere :)

Son düzenleme:
:) lA STORM SES VERDİYSE HERKES GELİR.lA OLM SEN GİRİYON SINAVA DA BİZ GİRMİYOZ MU ZATEN KAMU MALİYESİ Bİ KAZIKTI Kİ SORMA :p

DAHA BENİM ARKA TEKERİ SÖKECEZ PİKNİK ALANINDA ONA GÖRE TAKIMLARI HAZIR ET GÖKHANIM :d

BU ARADA MURAT ABİ ÇEKMECE SAHİLDE DENİZ OLAYI OLUR AMA MANGAL OLAYI ORAYA TERS ABİ.BİRAZ DAHA UZAĞA GİTMEK GEREK.KUMBURGAZ TARAFINDA PİKNİK ALANI VAR MI BİLEMİYORUM.MALUM BEN PEK O TİP OLAYLARA GİRMEM CAHİLLİĞİMİ MAZUR GÖRÜN.ÇATALCADA ÇOK YEŞİL ALAN PİKNİK OLAYLARI VAR AMA ORDA DA DENİZ YOK :)BU ARADA MANGALI KÖMÜRÜ FALAN NASIL EDERİZ Bİ ONU DA PLANLAYALIM.
GÖKHAN SENİN BİLDİĞİN DENİZ KENARI PİKNİK YAPILABİLEN Bİ ALAN VARSA YAZ O TARZ BİŞEY YAPARIZ DAHA OLMADI

Ya bende ızgara var, onu getiricem büyük ihtimal.
Sucuk pişireceksek kömüre pek ihtiyaç yok. Çalı çırpı odun falan işimizi görür hayli hayli. Çatalca taraflarınada gidebiliriz..?

Az kaldı az:cat:
Nami August -Ali'ye ulaş:)yanlış hatırlamıyorsam Yakuplu olabilir ortası delik bişeylerin (yanlış anlaşılmasın):queen::queen::queen::queen:içinde fotoğrafçektirdiğiniz yüksek bir tepe vardı ve boştu geçen yıl ki gezi de resimleri var orası uygun hem o ara stormlordbir ara Crim in motorunu söküp toplar :wiinkk:
ızgara varsa iki taş üzeri biraz yanacak bir şeylerle sucuklar pişer kömüre filan gerek yok:cat:

kesin katılanlar
1-muratdiksöz
2-NoVariX
3-izzmarit
4-CriminaL
5-stormlord
6-ragman

evet Sirkeci Shell önünde Vapur iskelesinin karşısında ki yol kenarı cepte buluşuyoruz

babam orası gürpınarın tepesi be.ordan aşağıya yamaç paraşütü yaparak mı deniz girmeyi planlıyorsun.Ayrıca o delik şeyin içinde mangal yaparsak belediye de bizi sandal yapar sahile :D

Beyler ciddi olarak nasıl bi yere gideceğimizi kararlaştıralım.Stormlord semizkummudur nedir bişey diyo.10 ytl girişi varmış ama kamp alanıymış.deniz piknik olayı varmış.deniz sığ imiş.1 km koşabiliyomuşuz içinde :)

Çatalca derseniz orda deniz yok.Kafam karman çorman oldu ya

:) lA STORM SES VERDİYSE HERKES GELİR.lA OLM SEN GİRİYON SINAVA DA BİZ GİRMİYOZ MU ZATEN KAMU MALİYESİ Bİ KAZIKTI Kİ SORMA :p

DAHA BENİM ARKA TEKERİ SÖKECEZ PİKNİK ALANINDA ONA GÖRE TAKIMLARI HAZIR ET GÖKHANIM :d

BU ARADA MURAT ABİ ÇEKMECE SAHİLDE DENİZ OLAYI OLUR AMA MANGAL OLAYI ORAYA TERS ABİ.BİRAZ DAHA UZAĞA GİTMEK GEREK.KUMBURGAZ TARAFINDA PİKNİK ALANI VAR MI BİLEMİYORUM.MALUM BEN PEK O TİP OLAYLARA GİRMEM CAHİLLİĞİMİ MAZUR GÖRÜN.ÇATALCADA ÇOK YEŞİL ALAN PİKNİK OLAYLARI VAR AMA ORDA DA DENİZ YOK :)BU ARADA MANGALI KÖMÜRÜ FALAN NASIL EDERİZ Bİ ONU DA PLANLAYALIM.
GÖKHAN SENİN BİLDİĞİN DENİZ KENARI PİKNİK YAPILABİLEN Bİ ALAN VARSA YAZ O TARZ BİŞEY YAPARIZ DAHA OLMADI

ahaha kanka ayıpsın ya sen iste yaparız :)
kampananın içine yarım kilo kadar gres sürüyorsun hiç ses çıkmıyor arka balatadan, ayrıca hiç tutmuyor =)))
piknik yapmaya bulgaristana gidelim bence :D manyak mısın olm lan burdan kumburgaz kaç km bilin mi sen? :)
bana kalsa gelin suadiye'ye mangal da yaparız denize de gireriz. Eğer poyraz da eserse o gün demeyin keyfimize :D
karar sizin tabiki :) ben gelirim her yere ama yola çıkış saatimiz, ortalama süratimiz vs. çok iyi ayarlanmalı ki akşam ezanı okunmadan orda olalım :queen:
teknik açıdan sorun yaşabilecek arkadaşlar için yedek buji,benzin hortumu, alet edevat kıl tüy bende olacak. Ama siz yine de eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın :p
Uzun yolda 10-40 yağ kullanan arkadaşlar biraz yağ eksiltmesi yapabilirler, yanlarnda az miktarda motor yağı olursa işiniz sağlam olur.Ben yazın 20-50 kullanıyorum faydasını görüyorum :)
neyse biz hele bi buluşalım da gerisi kolay :)

babam orası gürpınarın tepesi be.ordan aşağıya yamaç paraşütü yaparak mı deniz girmeyi planlıyorsun.Ayrıca o delik şeyin içinde mangal yaparsak belediye de bizi sandal yapar sahile :D

Beyler ciddi olarak nasıl bi yere gideceğimizi kararlaştıralım.Stormlord semizkummudur nedir bişey diyo.10 ytl girişi varmış ama kamp alanıymış.deniz piknik olayı varmış.deniz sığ imiş.1 km koşabiliyomuşuz içinde :)

Çatalca derseniz orda deniz yok.Kafam karman çorman oldu ya

Nami'nin motor bakımı ve sağlık koşullarını elvermesi olursa bir sonrakini Suadiye taraflarına yapabiliriz

a-Sirkecide buluşma
b-Bauhaus ta toplaşma
C-Migros'tan gerekleri alma (sucuukk)
d-Zaten öğlen olacağından -10.00 da Sirkeci'de olunur
10.30 dolayları Bauhaus önü
11.00 alışverişe gidiş
12.00-13.00 konuşlanma ve cızırdatma
en yakın ve en uygun yer de yeme ,ateş yakılabilecek her yer olur:cat:
ve-ardından eğer denize gidilecekse çay içtiğimiz deniz kenarı ve kumsal (oraları bilmediğimden yerleri isimleriyle tanımlayamıyorum) Karşıdan gelecek arkadaşları hesaba katarsak yapılacak yol ve ekonomik boyutu yıkıma dönüşmesin:queen:Oruçlu olabilecek dostlar varsa Çatalca filan uzak olabilir ,
sonrası belki akşam yemeği katılıma göre ya da iiftar saatinin boş yollarında boş trafikte seri geri dönüş:mrgreen:

Motosikleti
QJ SRT800s
neresi olursa olsun ben succuklara odaklanmış durumdayım:mrgreen:

semizkum demişsiniz ama biliyosunuz ben gittim aşırı rüzgardanmıydı bilmem uzak gelmişti bana ama güzel yer. giderken yanlız olduğumdan 70 - 80 le gitmiştim ama şimdi grup sürüşü olacak haliyle hızımızı biraz düşürürüz ve gezerek gideceğimizi düşünürsek fazla uzak yerleri seçmeyelim.
peki neresi olsun derseniz oraları pek bilmem size bırakıyorum :)

La hepiniz bişey diyip arkaasından farketmez bana herşey uyar diyonuz döfecem haa :)
Murat abinin dediği gibi de yapabiliriz.Silivride yolun sağ tarafında piknik yapıyolarmış sahil kısmındanda denize giriyolarmış.Dün gece öğrendim.Hafta içi araştıracam iyice.Bir de pazar günü toplanacağımız için her taraf ana baba günü olacak.Artık atletli adamlarla karpuz kesip top oynarız.En olmadı ip atlarız buluruz türlü rezillik :) :) :)

Motosikleti
QJ SRT800s
dün akşam iftardan sonra biraz dolaşayım dedim fındıkzade de arka zincir attı :silent: birden nolduğunu anlamadım zar zor sağa çektim (ittirdim) baktım ki zincirin bolluğundan yerinden çıkmış halbuki hafta sonu gerdirmiştim zinciri, ömrü bitti anlaşılan. bugün de korka korka işyerine kadar geldim artık bakla çıkarıp yeni zincir alana kadar biraz idare edicem

bu arada hafta sonu planı ne durumda kimin aklında neresi var?? nereye doğru sürecez??

dün akşam iftardan sonra biraz dolaşayım dedim fındıkzade de arka zincir attı :silent: birden nolduğunu anlamadım zar zor sağa çektim (ittirdim) baktım ki zincirin bolluğundan yerinden çıkmış halbuki hafta sonu gerdirmiştim zinciri, ömrü bitti anlaşılan. bugün de korka korka işyerine kadar geldim artık bakla çıkarıp yeni zincir alana kadar biraz idare edicem

bu arada hafta sonu planı ne durumda kimin aklında neresi var?? nereye doğru sürecez??

Haftasonu Sirkeci'de 10 da buluşalım ,karşıdan gelenler rahatlıkla ulaşır,CriminAL'e gideceğimizden güzergah belli :p aradaki detayları da doldururuz ,yeterki hafta sonu yağmurlu olmasın ,öngörü 21 / 27 c der.

Zinciri katileli olarak metre ile veren ithalatçıyla fuarda konuşmuştum daha uzun ömürlü olanından almak iyi olur.

dostlar maşallah muhabbetiniz bol olsun zealsunun bu aleti nasıldır?[/QUOTE

Eyvallah kardeş,ZS yi bilen Keeway kullanmış arkadaşlar varsa yakının da farkı
:cherry:söylerler ,topiğimizde gereken yanıt var ama kısaca ayakta kalan çinlilerden oldu ,ileri doğru yedek parçası nasıl bulunur bilmem de (gerçi Çin sektör uyumluluğu sağolsun)bugün için sorun yok

Beyler halen bazı arkadaşlarımız oruçlu olacağından uzun yol yapmak istemiyolarmış.Nova öyle söylemişti bana geçen gün.Tam olarak ne yapacağımızı herkes bu yana geldiğinde konuşalım en iyisi böyle olacak sanırım.O an kim ne istiyo net bi konuşup ineriz sahil taraflarına

Beyler halen bazı arkadaşlarımız oruçlu olacağından uzun yol yapmak istemiyolarmış.Nova öyle söylemişti bana geçen gün.Tam olarak ne yapacağımızı herkes bu yana geldiğinde konuşalım en iyisi böyle olacak sanırım.O an kim ne istiyo net bi konuşup ineriz sahil taraflarına

:farao: Kim bu oruçlu olanlar ??? pşşşt Nova ??

Problemi olanlar burada yazsa hepimizin kafası daha net olmazmı??

Oruçlu ve halen ikna olamamış gibi lanse edilen arkadaşlar, bu nacizane buluşmaya ehemmiyet gösterip, forumda sorunlarını dile getirirlerse çok iyi olacak.

Şimcik; zamanımızı aşmadıkça, uzun yol problemi olmayacağını kendi adıma belirteyim.
Uzun yoldan kastınız ne tabi onu bilmiyorum... Uzak yere gideriz ancak iftar saatinde, evime 1-1,5 saat mesafe uzaklıktaki yerlerde olmamız benim için kafi. 21:30 gibi istirahata geçeriz.

Bu zaman dilimi içerisinde (10:00~19:00) isterseniz tekirdağ yapalım. :)
Ben büyükçekmeceden ötesini pek bilmem.

Zaten 6 kişi yazmışsınız listeye, 4'ü oruç tutamayacağını belirtmiş, birtek ben varım tutacak.Kafa kurcalamaya gerek yok. Sadece sucukları benden uzakta yersiniz, olur biter... :cat:

Evet, forumdan istifade edip, önceden plan yapamadıysak, tamam o zaman, buluştuğumuzda karar veririz.

Kafa kurcalayan yok bilader.Ben Burağın söylediğini belirttim.Senin kendini kasmana gerek yok canın ne isterse onu yaparsın.

Bu tarafa gelinmesi şart değil.Kimseyi mecburiyet altına sokmayı sevmem zaten bu işin teklifi de benden gelmedi.Murat Diksözle Stormlord bu yana geleceklerdi zaten bi ara hep ertelenmişti.Ne zamandır mangal yapma planı vardı koca yaz bi allahın kulu forumda boy göstermedi.Herkes sahipsiz bırakınca olan bu olur.
Kimse trakya tarafına gelmek mecburiyetinde değil.Dediğim gibi farklı bişey yapmak isteyen yazabilir.Bana her yol paris ve açıkçası bu şekilde belirsiz bi gezinin manası da yok.O zaman hiçbi mangal sahil olayına girmeden direk gidip bi cafede muhabbet etsek daha makbule geçer.Zira ciddi bi mangal olayı düşünüp de bu tarafa gelecekseniz ya çatalcanın arka taraflarına gideceğiz ya da farklı bir alana.B.çekmece sahilde cafe muhabbetine girerseniz o zamanda mangal yapamazsınız buralarda o tip yerler yok hele ramazanda her önüne gelen yerde mangal yaktırmazlar adama.
Bunları düşünerek burada bi yol belirleyin ona göre malzeme mi alıyoruz yoksa direk gezip bi yerlerde mi muhabbet ediyoruz netleştirelim.

Burak hergün forumda buyursun bizede belirtsin.

Ben kendimi o gün için tek oruçlu sanıyordum bu arada, daha önce sormuştum çünkü. Cevap gelmedi arkadaşlardan.

Kafa kurcalama konusunuda; şahsa yönelik söylemedim, olayın gelişimi itibarı ile yazdım. Gerçektende öyle, kafa kurcalıyor durum. Gelenler belli, varsa maruzatı olanlar, yazarlar. Kimsenin üzerine alınacağı bir söz değildir bu.

Bu sözden alınıp, çıkışmana ayrıca üzüldüm Criminal. Yazdığımında mantığa aykırı birşey yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir kez daha yineleyeyim(çünkü maç başlayacak az sonra:))Denenmiş yol olduğundan ve sabah sahilden havaalanı çevresinden Sefaköy'e deniz kenarından (trafikte olmuyor)sürüş oldukça keyifli ve karşıdan geliş ve yine dönüş rahat oluyor.Bauhaus'ta buluşunca genel isteğe zaman sınırımıza ya da gönlümüzden geçenlere göre ortak karar alıp uygulanır.
Benim için aslolan beraber olmak uzun süredir görmediğim dostları görmek ve ilk kez katılacak arkadaşlarla tanışmak,bilgi paylaşmak bugüne dek bize özgü olduğuna inandığım tarzda birlikte sürüşlerimiz de hiç birimiz zorlanmadık ,rahatsız olmadık bir diğerimizi kırmadık .Önce buluşalım "yemek ,gidilecek yer ,yapılacak"teferruat -ayrıntıdır" Gelen dostların oruçlu olup olmaması ve eğer oruçlu varsa Ragman arkadaşım gibi(ki ben değilim)birlikte iftar yapıp o keyifide paylaşırız
Mangal derken detaylı değil eğer sucuksa bölünen bir ekmeğin arasına biraz çalı çırpı ile pişirilme kolaylığı vardır ,gözümüzde büyütmeyelim (eğer istenirse başka bir gezide kebap becerimi konuştururum:queen:)
yaptığım liste birebir geleceğim diyen arkadaşlarla MSN konuşması sonrasıdır ,lütfen siz de adınızı yazarak güncelleyin örneğin ehliyeti olmayan arkadaşlar gelris ona göre yol belirlenir
Hade maç başladı:queen:gelenler isimleir ekleyin ve GELİN artık yaz bitiyor:bounce:

Burak hergün forumda buyursun bizede belirtsin.

Ben kendimi o gün için tek oruçlu sanıyordum bu arada, daha önce sormuştum çünkü. Cevap gelmedi arkadaşlardan.

Kafa kurcalama konusunuda; şahsa yönelik söylemedim, olayın gelişimi itibarı ile yazdım. Gerçektende öyle, kafa kurcalıyor durum. Gelenler belli, varsa maruzatı olanlar, yazarlar. Kimsenin üzerine alınacağı bir söz değildir bu.

Bu sözden alınıp, çıkışmana ayrıca üzüldüm Criminal. Yazdığımında mantığa aykırı birşey yok.

Yahu ne çıkışması bilader abartma.Keyfine bak dedim sadece.Rahat ol ya.Bunlar basit konular.
Maçtan sonra yazışırız.Hadi iyi seyirler

Son düzenleme:
arkadaşlar az daha kamyoncu ve tırcılara yem olacaktım:cherry:2 gun once hadımkoy donusu otobanda hep korktugum sey olan lastik patlaması nihayet basıma geldi.2 senedir hep dusunurdum ya patlarsa die sonunda rahatladım:)bahcesehir sapagını gecince arka taraf sallamaya basladı kenara girdim zarzor ve devrilmeden durabildim.ama esas korku bundan sora basladı.. TIRsıyorum:)tır ve kamyoncular fena,abi adamlar yiyecek gibi bakıolar saclarda uzun, dedim 36 yasından sora gume gitmeyelim:)nakliyecilere bakiorum adamlar 150 diolar.yuh yani jantın ustunde giderim daha ii.neyse bi dostum vasıtası ile zar zor bi kamyonete yukledik vatan cad. de motorcu var evime yakın die orda indirip lastikleri dublex yapmaya karar verdim.on arka 140 verdim sokme takma dahil cokmu bilmiorum?bu olaydan aldıgım ders pompa ve Tamir seti tasımak oldu.inşallah aksilik olmazsa 14 unde katılmak isterimsize.yeri saati gid.mekan ı kesinlestirelim sezon kapanısı yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar