Murat bende senden şu zincir yağının kodunu bekliyorum.
heyyyytt abiler elinize yüreğinize sağlık..
ben de gelicektim ama bugün ki ve yarın ki sınavım için gelemedim. keşke geleydim ya kaldık sınavdan da
ayın 20 si ve 27 sinde sınavlarım vardır. bundan 1 gün önce gezi yapmazsanız ve bir aksilik olmazsa ben de katılıcam bi dahakine. özledim cümlenizi. bu arada nami dostum bu taraflara gelme olayların ne alemde ?
selamlar. soyle bir bakayim dedim basliga. bizim buralara gelmissiniz. keske daha once gorseydim. beylikduzu'nde oturuyorum ben. yeni aldim motoru daha 1 ay oldu. b.cekmece'de mi son buldu macera? semizkum iyidir. ben agustos basi gibi gittim. sig ama guzel bir denizi var. buralara ugrarsaniz takilalim arkadaslar.
Oha be abi ne biçim kaza hikayesi o öle
Murat sabah görüşürüz kardeşim..
anagsanemun 2000 ytl 2. el için iyi bi rakam.0 km bulman biraz zor ama bayisi var ise adanadan kargo ile getirtebilirsin.
tsk ederım. konydakı bayının bı dedıkı fırma eskıye donuk bı vergı mı odemıs ne olmus battımı dedı braktılar mı dedı ole bırsey. bana yardımcı olun bulabılırıyz sıfır yada temız ıkıncı el konyaya yakın falan CRiminAL aga senin bılgın cevren vardır. bana bı yol gosterr tesekrler hersey ıcın
http://www.sahibinden.com/askere_gi...ru_cok_temizWQQaXQQ10613170WQQpXQQdisplayitem criminal bı bak abı buna ya