Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler pazar günü Parkormanda ücretsiz Şebnem Ferah ve haykocepkin konseri var. Gider eğleniriz ordanda hızımızı alamazsak mangala gideriz :mrgreen:
Ne dersiniz gidilir mi topluca??? Bayadır organizasyon yok.. Kimseden sesde yok... Hayattamısınız alooo ???

arkadaşlar abilerim bende sizin tavsiyenice uyarak zs 150-19 aldim ilk goruste aşık oldum diyebilirim bu 150cc'liğe allah kısmet ederse bugun saat 12 den sonra teslim alacağım su an 18. sayfanıza kadar okudum fiyat konusunda burada yani çorluda baya bi oynama war 3500 ytl'ye peşin aldım motoru plakasına ve çantasına varıncaya kadar bunu sizinle paylaşmak istedim
yorumlarınızı bekliorum

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
arkadaşlar abilerim bende sizin tavsiyenice uyarak zs 150-19 aldim ilk goruste aşık oldum diyebilirim bu 150cc'liğe allah kısmet ederse bugun saat 12 den sonra teslim alacağım su an 18. sayfanıza kadar okudum fiyat konusunda burada yani çorluda baya bi oynama war 3500 ytl'ye peşin aldım motoru plakasına ve çantasına varıncaya kadar bunu sizinle paylaşmak istedim
yorumlarınızı bekliorum

hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız binersin inş.
resimleri bekleriz

yorumlarınızı bekliorum

hayırlı uğurlu olsun . . fiyat konusunda bişi diyemicem gerçekten çok değişken bir fiyatı var ..:mrgreen:

Arkadaşlar bu motoru İstanbulda nereden 0 km satın alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba;

ben de yaz sonunda bi cruiser almayı düşünüyorum ve dolayısıyla araştırma yapmaktayım..hengi modele ait sayfaya baksam o alet çok övülüyor...zeulsan sayfasına baktıktan sonra tip olarkata içime sindi fakat 150 cc az mı gelir diye düşünüyorum....aleti ankarada şehir için de kullanacağım..,

diğer bi problem ise Ankara bayii bulamadım internetten...satılık ilanlarında da satılık zeulsun yok ankarada...ne tavsiye edersiniz

çok teşekkür ederim...

Motosikleti
QJ SRT800s
iki hafta kadar bi süreden sonra memleketime ve motoruma kavuştum:) iki gündür üstünden inmiyorum motorun
son bir saate kadar güzeldi arkadaşı mecidiyeköye bıraktım gelirken topkapı kavşağında arka lastik patladı:pale: arkayı baya bi savurdu allahtan toparladım ama bende renk gitti
bu ikinci oldu, ikisi de mecidiyeköye gidip gelirken oldu gitmicem bi daha:p
motoru anca garaja çektim yarın akşam lastiği söküp tamire götürürüm heralde

Geçmiş olsun kardeşim.Ya şehrin göbeğinde nasıl patlattın o lastiği ya.Yerde onu delebilecek ne olabilir garibime gitti

Hoşgeldin Murat. Geçmiş olsun, umarım bir üçüncüsünü yaşamazsın.

Beyler deniz sezonu açıldı. Ben iki haftadır ağvaya gazlıyorum.Yollar harika, tavsiye ederim.

Bu arada bir buluşma ayarlıyalım beyler... Motoru değiştiricem nerdeyse ama zealsuncu arkadaşlarla henüz tanışamadık...

Zincir sorunan bir çare bilen varmı ?

Herkese selamlar ,
Gaz kestiğim zaman yokuş aşağı vs. zincir ses yapıyor. Zinciri gerdiyorum 15-20 km. sonra tekrar başlıyor.Ne yapabilirim bu konu da ...

Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler...

Yuvacık gezi :)

Arkadaşlar geçtiğimiz pazar stormlord ve benve başka arkadaşlar YUvacık yaptık,gelirken 90 -100 lerde geldik 115 filan düz yolda uzun süre gittik trafik akışı ,sağanak yağmura yakalanışımızı saymazsak ki oda başka bir heyecan oldu yerler tümüyle ıslandıktan sonra yağmurda olsa 80 lerde devam ettik. Yaklaşık 300 km hele arkaya kaykılıp ayakları öne uzatıp rahat yaslanınca yol banamısın demedi:cat:

Kaos2007 mesajından sonra zincirimi kontrol ettim yaklaşık 500km önce ayarlamıştım bir değişme yok,acaba seri kalkışlar yaparak mı kalkıyorsun,ilk aklıma gelen?

ragman ,keşke bize takılsaydın 2 zs ve 9 başka motor 14 kişi gittik geldik:bounce:

Murat geçmiş olsun kardeşim ,şanssızlık herhal:salut:

arkadaşlar terslik olmazsa bu pazar CRiminAL e gidiyoruz gibi haftasonuna doğru netleştiririz ,artık oradan da Kıyıköy mü ne olur,Nami bizi nereye götürür ,mangal bile olur:queen:
Tüm ZS li dostlar ve eski ZS ciler ,yeni ZS edinen arkadaşlar,almayı düşünen arkadaşlar haydi buluşalım:p

Herkese selamlar ,
Gaz kestiğim zaman yokuş aşağı vs. zincir ses yapıyor. Zinciri gerdiyorum 15-20 km. sonra tekrar başlıyor.Ne yapabilirim bu konu da ...

Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler...

selam kardeşim hoşgeldin :)

zinciri germek için yapman gerekenler şu :
* motoru orta sehpaya al
* arka göbek somununu iyice gevşet
* arka fren ayar somununu SÖK
* gerdirme somunlarını her iki taraf eşit olacak şekilde sıkmaya başla
* zincir istediğin gerginliğe ulaşınca arka göbek somununu sonuna kadar sık
* arka fren ayar somununu geri tak

işlem tamam :)

eğer zinciri gemi halatı gibi gerersen bu sefer arka takozların sıkışmaya başlar ve takozlar arasındaki boşluk artmaya başlar, dolayısı ile zincir gevşemiş gibi görünür. Aslında zincir aynı gerginliktedir ama takozları ezdiği için arada boşluk oluşmuştur.

ya da :
zinciri yağlamadan kuru bir şekilde gerdiysen daha sonra yağlarsan zincirin gevşeyecektir. Zinciri yağladıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. Ayrıca ayarı yaptıktan sonra motorunu yan ayağa al ve gergisini kontrol et. Orta sehpeda çok gergin olan zincir arka teker yere basınca daha çok gerilir. O yüzden zincir korumasındaki etikette yazdığı gibi aşağı yukarı 1,5 cm oynayacak şekilde bir geri ayarlarsan daha sağlıklı olacaktır.

hepinize iyi sürüşler :)

ragman ,keşke bize takılsaydın 2 zs ve 9 başka motor 14 kişi gittik geldik:bounce:

Haberim olsaydı muhakkak gelirdim. Takvime ve diğer forumlara dikkat etmedim. Katıldığınız turları buradanda yazarsanız iyi olur beyler.

yok artık...!! :silent:

sebep?!

ya Burak bi fazer yakışmazmı şimdi ya ???? :p

O işin biraz dramatizasyonu Burak, en az bir sene ZS leyim, memnunum... :cat:

Son düzenleme:
selam kardeşim hoşgeldin :)

zinciri germek için yapman gerekenler şu :
* motoru orta sehpaya al
* arka göbek somununu iyice gevşet
* arka fren ayar somununu SÖK
* gerdirme somunlarını her iki taraf eşit olacak şekilde sıkmaya başla
* zincir istediğin gerginliğe ulaşınca arka göbek somununu sonuna kadar sık
* arka fren ayar somununu geri tak

işlem tamam :)

eğer zinciri gemi halatı gibi gerersen bu sefer arka takozların sıkışmaya başlar ve takozlar arasındaki boşluk artmaya başlar, dolayısı ile zincir gevşemiş gibi görünür. Aslında zincir aynı gerginliktedir ama takozları ezdiği için arada boşluk oluşmuştur.

ya da :
zinciri yağlamadan kuru bir şekilde gerdiysen daha sonra yağlarsan zincirin gevşeyecektir. Zinciri yağladıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. Ayrıca ayarı yaptıktan sonra motorunu yan ayağa al ve gergisini kontrol et. Orta sehpeda çok gergin olan zincir arka teker yere basınca daha çok gerilir. O yüzden zincir korumasındaki etikette yazdığı gibi aşağı yukarı 1,5 cm oynayacak şekilde bir geri ayarlarsan daha sağlıklı olacaktır.

hepinize iyi sürüşler :)

Yardimin teşekkürler ..tekrar deneyeceğim...

Murat Diksöz 'ün sorduğu soruya istinaden belkide kullanım tarzımda sorun var ...Evet kalkışlarda biraz seri kalkıyorum...bunun etkisi varmı ?

beyler;
dün nami abiyle bulustuk sis lambası baglıyacaktık fakat motorun eletrık aksamında bi sorun oldugu için erteledik..

ön farı acınca anında sigorta patlıyor sorun ne bılmıyorum..

komple tesisatı degıstırmeyı dusunuyorum..
istanbulda bulabılecegımız bı yer varmı acaba_?(ne yapmam lazım..)

Ragman Şile ye gittiğimiz de ayın 25 inde yazdığıma katılan olmamıştı:(bukez de ben tembellik yaptım galiba ,zaten başka site filan hepimiz ortak çatı da buluşuyoruz :queen:,bundan sonra hem topikte hem de ÖM bilgilendiririm :p

Kaos2007 motorun ivmelenmesi süreçinde ki kalkışta zincire binen yük en fazla ,düşün seninle birlikte ortalama 250kg yakın bir ağırlığı birdenbire harekete geçirmek ,zincirlerimizi ne hale sokar gerçi çok kaliteli zincirler var,motor çok daha güçlü 500,600 cc filan olsaydı sanırım o kadar sorun olmazdı:)
ben de bazen gaza gelsem de ışıklarda :wiinkk:alabildiğince sakin kalkıyorum vitesi yedirerek:cat:

Ozan150zc Naminin bu işi çözmesi gerek ama herhalde kısa devre yapan bir yer var ,ezik sıkışmış kablo filan var mı bi kontrol et,bide Stormlorda sor:p
sanırım benzeri tüm motorların sistemi olur ,bugün AURORA gördüm 200cc yazmışlar ,bizim motorun burnundan düşmüş:queen:

Ragman Şile ye gittiğimiz de ayın 25 inde yazdığıma katılan olmamıştı:(bukez de ben tembellik yaptım galiba ,zaten başka site filan hepimiz ortak çatı da buluşuyoruz :queen:,bundan sonra hem topikte hem de ÖM bilgilendiririm :p

Kaos2007 motorun ivmelenmesi süreçinde ki kalkışta zincire binen yük en fazla ,düşün seninle birlikte ortalama 250kg yakın bir ağırlığı birdenbire harekete geçirmek ,zincirlerimizi ne hale sokar gerçi çok kaliteli zincirler var,motor çok daha güçlü 500,600 cc filan olsaydı sanırım o kadar sorun olmazdı:)
ben de bazen gaza gelsem de ışıklarda :wiinkk:alabildiğince sakin kalkıyorum vitesi yedirerek:cat:

Ozan150zc Naminin bu işi çözmesi gerek ama herhalde kısa devre yapan bir yer var ,ezik sıkışmış kablo filan var mı bi kontrol et,bide Stormlorda sor:p
sanırım benzeri tüm motorların sistemi olur ,bugün AURORA gördüm 200cc yazmışlar ,bizim motorun burnundan düşmüş:queen:

hallettim murat abi..

bi servise götürdüm bütün motoru döktü elektrik aksamını elden gecırdı..

acıkta hiç bir yer bırakmadı..

suan hersey calısıyo inş böle devam eder...

nami abi tekrar gelcem bu aralar şu sabit yanan sinyal için hallettim sorunu:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar