evet ben ve karakaçanım öndeki çamurluk kanuni karakal ın chopper aynaları biryerde denk geldide aldım arkasında kartal simgesi var aynalarıezgsolar kesik ve 2 susturucu çıkartılmış durumda çok hoş tok bir ses oldu bende ona bakıyordum burda
![]()
abilerim ;
benim motorda bi sorun var sürekli sigorta patlatıyor
butun elektrık devresıne baktım acıkta veya kararmış kablo göremedim...
önceden far patlatıyordu yeni bir far aldım daha güçlü oldugunu söylediler
suan hiç patlamıyor ama sigorta patlıyor...
Arkadaşlar ,son kararlar alınmış:mrgreen:konseyde...istikamet Şile ,eskiyoldan ağır ağır ...
1.Pazar sabah 8.00 dolayları Sirkeci'den Hareme geçiyorum (katılan olursa beraber)beklerken çay ısmarlama sözü aldım Yalnız-kurt'tan 8.30 hareket
2.Capitol önü Stormlord'la buluşma 9.00 hareket
3.Çekmeköy girişi sol taraftaki Shell istasyonunda buluşma ve 9.30 hareket
yiyeceklerimizi en uygun koşullarda minimum harcamayla bir arkadaşımız alacak ,bölüşülüp ödenecek belki arkadaşlarımızdan birinin arkadaşı olan gözlemecide kısa bir mola sonrası devam ardından en kısa anda yerleşip suucuuuk,köfte vs.:queenlası denize doğru inme belki denize girme (arzulayanlar)kahve servisiniz benden hazırlıklı geliyorum.
özelden ulaşabilirsiniz ,önerisi olanlarla yeni buluşma noktaları saptayabiliriz.
Hadi zealciler cruiser sürüşüne ,stormlord o arada tamir bakım,bilumum gerekli işleri de hallediverir:cat:aramızda bayan arkadaşlarda olcak çift gelebilirsiniz![]()
abilerim ;
benim motorda bi sorun var sürekli sigorta patlatıyor
butun elektrık devresıne baktım acıkta veya kararmış kablo göremedim...
önceden far patlatıyordu yeni bir far aldım daha güçlü oldugunu söylediler
suan hiç patlamıyor ama sigorta patlıyor...
yardımcıı olursanız sevinirim = sorun neden olablır_?
Sorun sigortanın çekilen amperden küçük seçilmesinden kaynaklanabilir. Sigortayı çıkarın ve soketin iki ucuna (sigortayı çıkardığınız yere, sigorta gibi) ampermetreyi seri olarak bağlayın.Bir bakın kaç amper çekiyor. Okuduğunuz amperajın, bir kaç amper üzerinde bir sigorta seçerseniz problem çözülür.
Eğer çok yüksek bir değer okuyorsanız, elektrik tesisatında kısa devre vardır.
Sigorta hemen atıyorsa zaten kabloların kararması mümkün değil.Sakın ola sigara kağıdı, direk tel gibi yollara başvurmayın. Bu durumda, şayet sorun kısa devre ise kablolar fazlası ile kararacaktır..
Motor canavar oldu, problem yok.. Şileye bende gelmeyi çok isterim ama şu sıralar askerden gelen arkadaşlardan kaynaklanan bir 'cumartesi gecesi sabahlaması' muammasının içerisindeyim.Pazarım batıyor.. Aman duymasınlar :wiinkk:.
Söz veremiyorum ama yinede gelme ihtimalim var beyler.... :cat:
Hocam kesin biryerde kaçak vardır bulunması zor ama yakın zamanda motora ne taktıysan onları çıkar bende de aynı sorun olmuştu bir türlü bulamamıştık sonra aklıma akü göstergesi geldi akü göstergesinin ibresi düştüğü için yenisini takmıştım hemen akü göstergesini söktüm birde ne göreyim akü göstergesinin kablosu araya sıkışmış ve ezilmiş kaçak ordanmış hemen düzelttim artık kaçak olmuyordu sende en son taktıklarını kontrol et ampül bile takmış olsan ondanda olabilir çıkar hepsini ayrıca patlak ampülün filan varsa oda yapabilir en kısa zamanda servise uğra allah korusun daha büyük sorunlar çıkarmasın başına geçmiş olsun
arkadaşlar bende üzülerek ilk motorum olan zealsunumu bugün itibari ile sattım çok kahrımı çekti sağolsun ama bir kere bile yolda bırakmadı yada sorun çıkarmadı gene alıcak olsam bu motoru alırım hiç düşünmeden burdaki yardım ve dayanışmada çok güzel 1 hafta motorsuz kalıcam ama sonra hyosung gt250r alıcam hayırlısıysa