- Motosikleti
- 1190 ADV
İlana koyan kendiisi ise bunun fırsatcılık ile ne alakası var? Adam 300e koyar sen zorunda oldugunu fark edip 250 teklif edip almaya calısarsan bu fırsatcılıktır. Adamın koydugu fiyattan alıyorsan bu alıcı tarafından fırsatcılık değil zaten adamın istediği rakamı vermektir.
Hah işte problem bu; piyasayı mahvediyorlar diye X motoru alamıyorsan Y motoru al, bunu alamıyorsan bisiklet mantıgının aynısını yapan bir kitle var.
hani et pahalı onun yerıne fasulye yiyin; ekonomi kötü değil bonfile yemeyin tavuk yiyin onu da yiyemiyorsanız protein mercimekte de var onu diyin diyen tayfa ile aynı kafa yapısı bu.
Sistemi bozan insanları savunmak, sistemin bozuklugundan dolayı hakettiklerini elde edemeyen insanları desteklemekten daha kolay gelen bir kapitalist / burjuva seviciliği tamamen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şartları inkar etmiyorum, bu şartları oluşturan kişileri eleştiriyorum =)
İnsanların mevcut gücü ile ulaşabildiklerinin her zaman daha iyisi olacaktır.
Sen 300binliralık motoru alamıyorum diye şikayet ediyorsun, başkası da 2milyonluk motoru alamıyorum diye şikayet ediyor.
Eeee ?
Senin şikayetini ilettiğin yer saçma. Ben malımı istediğim fiyata satabiliyorsam, senin o fiyatı verecek paran yoksa bundan banane.
Serbest piyasa denen kavramın ne olduğunu anlayamamışsın.