Bence bunlar bazı fotoğrafları arşive attılar ve gizliyorlar,310.jpg sadece arada kaynamış
yemekler aynı derken ufak ayrıntıyı atlamayalım.
Döner ve köfte bile var
yani Gyro ve souvlaki
görüntü muhteşem,bizim gibi LPG ateşinde safi kanserojen yöntemlerle değil,odun ateşinde pişiriyorlar,üstelik kıyma döner filan değil,safi et döner
ben bile yoldan çıkıp yiyecektim,lakin domuz etinden yapıyorlar
balık lokantaları gerçekten harika.bizdeki gibi" ne kadar kazıklanacağız" endişesi ile yediğimiz bogazımıza dizilmiyor.
Otelleri bizimkiler ile boy ölçüşemeyecek kadar kalitesiz ve pahalı.
onların 4 yıldızı bizim tek yıldızımıza eşit neredeyse.
Iki kez Yunanistana gittim ilk seferinde tatil icin bayagi gezme imkanim oldu.Acikcasi bazi yemekleri bizimkilerden daha guzel. Mesala pilaki yada beyaz peynirleri bizimkinden daha guzel. Uzo rakiye gore daha tatli .
Domuz var ama bir ispanya yada almanya kadar tuketmiyorlar. Ana yemek ya balik yada kuzu eti. Dana eti bulmak nadir iken her gittigim yerde karsima koyun eti hep cikti.
Birde bir turk olarak orda gezmek inanin cok zevkli. Kardes gibi goruyorlar, malesef politik ve basinin yanlis anlatimlarindan bilmedigimiz komsumuza hep dis biliyoruz. Ama girin bir tavernaya ben turkum hep beraber raki balik yapacaz deseniz direk 10 kisi bulursunuz ortamda size eslik edecek.
Atinada bekar arkadaslarimiz icin de harika iki bacakli helenik sutunlari bolca vardir.
Bir gezi icin daha fazla bahaneye gerek mi var