Youtube kanalima buyrun

peki neyi hedefliyorsun motor mu konuşsun?

İlla bir motor videosu izlemek için birilerinin konuşması mı gerek ? Herkes şu sıralar forumda birbirini ezme çabasında adam ne güzel çekmiş videoları paylaşmış burada izlemek isteyen açar alttan bir müzik motorun gidişini izler arkadaşım bu kadar da yapmayın be.

abone oldum. kuyrukta tailbag mi var acaba gölgesi garip duruyor. ayrıca anahtarlığınız çok dolu, disk kilidi vs. için midir onlar, öyleyse hangi kilidi/kilitleri kullanıyorsunuz acaba? teşekkürler

abone oldum. kuyrukta tailbag mi var acaba gölgesi garip duruyor. ayrıca anahtarlığınız çok dolu, disk kilidi vs. için midir onlar, öyleyse hangi kilidi/kilitleri kullanıyorsunuz acaba? teşekkürler
Tesekkurederim, bi kac video'da uzun yola ciktigim icin sirt cantami ve cadirimi bagaja bagladim onun disinda bagaj kullanmiyorum, kilitlere gelirsek 1 adet urban disk kilidi, masterlock disk kilidi ve motomaxtan aldigim ismini hatirlamadigim alarmli disk kilidi var, bunun disinda bir adet 2metrelik 10 mm lik masterlock zincir kilit ve urban halat kilit kullaniyorum. Biraz paranoyak bi kafadayim ama ancak rahat ediyorum, saygilar sevgiler

Yeni video attim sile teke darlik virajlarindan izlerseniz sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

peki neyi hedefliyorsun motor mu konuşsun?

Estafurullah kardesim onu demek istemedim oyle muhtesem surus yaptigimi idda etmetim sadece video cekerken konusmuyorum eyv.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

İlla bir motor videosu izlemek için birilerinin konuşması mı gerek ? Herkes şu sıralar forumda birbirini ezme çabasında adam ne güzel çekmiş videoları paylaşmış burada izlemek isteyen açar alttan bir müzik motorun gidişini izler arkadaşım bu kadar da yapmayın be.

Tesekkurederim, arkadas belliki yanlis anlamis, problem yok. Izlerken zevk aldiysaniz hic problem yok. Tesekkurederim

Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle, aynı şekilde bende de kamera var ve kısa kısa videolar çekip (aslında yol videolarını kesip) paylaşmak istiyorum gerçi 1 tane paylaştım bile ama..

Merak ettim, kameran nedir?

Hayırlı olsun abone oldum
Sizi de kanalıma beklerim :D
https://www.youtube.com/channel/UCdTgc6h2cBVGH-EktzfeIBw?view_as=public

Hayırlı olsun kardeşim. Fakat çekmiş olduğun bir videonun amacı olması gerekmez mi? Bu şekilde insanlar videonu uzun süre izlemez 1. ve 2. dakikada kapatır veya ileri sarar.

- Kaza videosu
- Sıkıştırma videosu
- Trafik videosu v.b olmalı.

İyi yayınlar...

Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle, aynı şekilde bende de kamera var ve kısa kısa videolar çekip (aslında yol videolarını kesip) paylaşmak istiyorum gerçi 1 tane paylaştım bile ama..

Merak ettim, kameran nedir?
Tesekkurler :)
Kameram gopro hero 3 silver

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

Hayırlı olsun kardeşim. Fakat çekmiş olduğun bir videonun amacı olması gerekmez mi? Bu şekilde insanlar videonu uzun süre izlemez 1. ve 2. dakikada kapatır veya ileri sarar.

- Kaza videosu
- Sıkıştırma videosu
- Trafik videosu v.b olmalı.

İyi yayınlar...

Burada ki amacim rotalari gostermek, mesela ucmakdere, yedigoller, abant. Olayim skandal ya da sansasyonel degil, motosiklet ile yaptigim virajlari gostermek, cunku motosiklete cogu kez bunun icin biniyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

Hayırlı olsun abone oldum
Sizi de kanalıma beklerim :D
https://www.youtube.com/channel/UCdTgc6h2cBVGH-EktzfeIBw?view_as=public

Takipteyim :)

Kanalınız hayırlı olsun. Son eklediğiniz video yu izledim ama müzik uykumu getirdi be hocam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar