abone oldum. kuyrukta tailbag mi var acaba gölgesi garip duruyor. ayrıca anahtarlığınız çok dolu, disk kilidi vs. için midir onlar, öyleyse hangi kilidi/kilitleri kullanıyorsunuz acaba? teşekkürler
Tesekkurederim, bi kac video'da uzun yola ciktigim icin sirt cantami ve cadirimi bagaja bagladim onun disinda bagaj kullanmiyorum, kilitlere gelirsek 1 adet urban disk kilidi, masterlock disk kilidi ve motomaxtan aldigim ismini hatirlamadigim alarmli disk kilidi var, bunun disinda bir adet 2metrelik 10 mm lik masterlock zincir kilit ve urban halat kilit kullaniyorum. Biraz paranoyak bi kafadayim ama ancak rahat ediyorum, saygilar sevgiler
Yeni video attim sile teke darlik virajlarindan izlerseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
peki neyi hedefliyorsun motor mu konuşsun?
Estafurullah kardesim onu demek istemedim oyle muhtesem surus yaptigimi idda etmetim sadece video cekerken konusmuyorum eyv.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
İlla bir motor videosu izlemek için birilerinin konuşması mı gerek ? Herkes şu sıralar forumda birbirini ezme çabasında adam ne güzel çekmiş videoları paylaşmış burada izlemek isteyen açar alttan bir müzik motorun gidişini izler arkadaşım bu kadar da yapmayın be.
Tesekkurederim, arkadas belliki yanlis anlamis, problem yok. Izlerken zevk aldiysaniz hic problem yok. Tesekkurederim