Yorumsuz diyorum sizden yorum bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahhahaha emineeee koptummmmmm :p

askom abicimmm yorum on numara oldu bak seni bile kandırdım :p senaryoya ortak oldun :p

gürkan abi o msnde yolladıgın kameraman benmi olucam ben vazgectim bu işten ahahhahahahha :p

:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------

gürkan abi o msnde yolladıgın kameraman benmi olucam ben vazgectim bu işten ahahhahahahha :p

öyle atlarsan her işe böyle kazalar olur

:queen::rendeer::rendeer:

anaaa bu cirkin kim :p birde mini etek ve topuklu ayakabı ile motora binmiş kro hahahha :p hehh birde çorabı kaçmış :p

anaaa bu cirkin kim :p birde mini etek ve topuklu ayakabı ile motora binmiş kro hahahha :p hehh birde çorabı kaçmış :p

herkez senmi kızım allahın çirkini işte binse bari gam yemicem korkarda giderken :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

kadın gözü işte nelere dıkkat etmiş motorun cc markasını sorsam bılırmı acep:queen::queen:

sen bide ayrıntıyı bana sor bakayım :queen:

xx1100 :p dimi bu abla korkar motora binmeye öyle artcıyken 290 ları görmemiştir 250 lerde tekeri görmemiştir hiç gürkan abimmmmm :p

herkez senmi kızım allahın çirkini işte binse bari gam yemicem korkarda giderken :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

sen bide ayrıntıyı bana sor bakayım :queen:

sorayım abi bu resımde canon 5 D mark ıı 400mm lensmi kullandın ve makıne üzerındeki bellek kartı yerıne dırek bilgısayar danmı cekimi destekledın genelde 16 cekırdekli 48 GB belleklı sıstem kullanılır sen bu calışmada nasıl bır teknık kullandın:queen::queen:

sorayım abi bu resımde canon 5 D mark ıı 400mm lensmi kullandın ve makıne üzerındeki bellek kartı yerıne dırek bilgısayar danmı cekimi destekledın genelde 16 cekırdekli 48 GB belleklı sıstem kullanılır sen bu calışmada nasıl bır teknık kullandın:queen::queen:

bak canım ilk önce tejrube deyim acemi olsan elindeki makine süper olsa neye yarar sevecen onu ilk önce sonrası bana kalmış çekirdeğini yerim valla:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------

abiiii demii benim kadar tecrübeli olamaz bu çirkin yaratık :p

geçmiş sayfalarda seninde dediğin gibi senin son 10 gününe kurban olsun o :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar