Ben 9150'ye, kırmızısını almıştım..
hııı şimdi oldu fazla bi fark yokmuş o zaman...bide kırmızı mavi yeşil ne farkediyo abi...renge göre fiyatmı değişirmiş...
Ben 9150'ye, kırmızısını almıştım..
hııı şimdi oldu fazla bi fark yokmuş o zaman...bide kırmızı mavi yeşil ne farkediyo abi...renge göre fiyatmı değişirmiş...
İşte bu kadar. Doğru söze ne denir. :cat:Sevgili beyazs kardeş; öncelikle yeni motorun hayırlı olsun keyifle kazasız sürüşler nasip olsun. Yorum yapan tüm ikiteker dostları...Ya adamı bir dövmediğiniz kaldı onu da yapın da tam olsun. Bence yaptığı abes bir iş değil. Yeni ne olursa olsun yenidir. Alacağı motor ister CBF 500 olsun ister eski kasa Fazer olsun nihayetinde binilmiş ve masraf çıkarmaya başlayacak makinalar olacak. Bak adam ne diyor dikkatli okuyun: SOKAĞA ATACAK KADAR ÇOK PARAM YOK, ALINTERİ İLE ZOR KAZANIYORUM PARAYI. Yani sıfır alarak gerisinde sürpriz masraflar yaşamak istemiyor. Of yoruldum ya elinizi vicdanınıza koyun. Hangimiz özel sebepler ve arzular dışında; masrafsız bindiğimiz makinayı satıyoruz? Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Herkese ömür boyu kazasız keyifli sürüşler diliyorum...
Kurye motoruna 9000 verilir mi? Ben vermem.
arkadaşım hangi kurye gidipte 9.500 ytl verip alıcak bu motoru merak ettim doğrusu...bitane kurye varsa alıp kullanan ispat et bende motosiklet kullanmayı bırakırım...laf konuşuyosunuz ama boş konuşuyosunuz...:farao:
arkadaşım bir motora ^^kurye motoru^^denilebilmesi için illa kuryeler tarafından kullanılması mı gerekiyor.bana göre kurye motorundan motor hacmi ve fiyatı dışında bir farkı yok.niye sinirlendiğini anlıyorum çünkü seninki de kurye motoru.
arkadaşım bir motora ^^kurye motoru^^denilebilmesi için illa kuryeler tarafından kullanılması mı gerekiyor.bana göre kurye motorundan motor hacmi ve fiyatı dışında bir farkı yok.niye sinirlendiğini anlıyorum çünkü seninki de kurye motoru.