Yollardaki ilk YBR 250... Benim ki...

hııı şimdi oldu fazla bi fark yokmuş o zaman...bide kırmızı mavi yeşil ne farkediyo abi...renge göre fiyatmı değişirmiş...

Yani demek istedigim 9000 YTL'ye gri almak yerine, 9150 verip, kırmızı almayı tercih ederdim diyorum. Kırmızı seviyorum motorda, guzel duruyor. Ama 9000 YTL'ye kırmızı da fena olmazdı.

üçkuruş fazla olsun kırmızı olsun

sözunun doğruluğu buradan ka:queen:nıtlanmış mı oldu yoksa arkadaş şakamı yapıyor

Sevgili beyazs kardeş; öncelikle yeni motorun hayırlı olsun keyifle kazasız sürüşler nasip olsun. Yorum yapan tüm ikiteker dostları...Ya adamı bir dövmediğiniz kaldı onu da yapın da tam olsun. Bence yaptığı abes bir iş değil. Yeni ne olursa olsun yenidir. Alacağı motor ister CBF 500 olsun ister eski kasa Fazer olsun nihayetinde binilmiş ve masraf çıkarmaya başlayacak makinalar olacak. Bak adam ne diyor dikkatli okuyun: SOKAĞA ATACAK KADAR ÇOK PARAM YOK, ALINTERİ İLE ZOR KAZANIYORUM PARAYI. Yani sıfır alarak gerisinde sürpriz masraflar yaşamak istemiyor. Of yoruldum ya elinizi vicdanınıza koyun. Hangimiz özel sebepler ve arzular dışında; masrafsız bindiğimiz makinayı satıyoruz? Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Herkese ömür boyu kazasız keyifli sürüşler diliyorum...

hayırlı olsun.. motor yanlış fiyat politikası ile piyasaya sunuldu. sonuçta istenilen rakamlara ulaşamayacak olan beldeyamaya vede bu motoru sevip de alamayan (uzun süre bekletildikten sonra bide :( ) müşterilere oldu. ancak bu alıcıyı bağlamaz. sokakta ferrariye ,lamborginiye para verip trafikte saatlerce bekleyenlere ne diyorsunuz ozman. aynı trafikte wosvos da bekliyor yan yana. neyse ,özetle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, fakat iyi bir yatırımmı derseniz kesinlikle değil. zevkli bi iş yapmışsınız, öyle denilebilir. belde, bu motorda ya fiyat kıracak yada italini bırakacak ..motor en hızlı aylarda bile alıcı bulamıyor ve satış rakamları 2 basamağı geçemiyor. yazık, olan enayi yerine konup hayaller kuran vatandaşa oldu. !!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım motorun hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerim :cat::cat:

Hayırlı olsun arkadaşım, motoru fuarda görmüştüm, gerçekten çok tatlı duruyor. Güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah. EMOKta olduğunuzu bilsem bi rahatsız etmeye gelirdim (bi tur versene be abi :p:mrgreen:)

Sevgili beyazs kardeş; öncelikle yeni motorun hayırlı olsun keyifle kazasız sürüşler nasip olsun. Yorum yapan tüm ikiteker dostları...Ya adamı bir dövmediğiniz kaldı onu da yapın da tam olsun. Bence yaptığı abes bir iş değil. Yeni ne olursa olsun yenidir. Alacağı motor ister CBF 500 olsun ister eski kasa Fazer olsun nihayetinde binilmiş ve masraf çıkarmaya başlayacak makinalar olacak. Bak adam ne diyor dikkatli okuyun: SOKAĞA ATACAK KADAR ÇOK PARAM YOK, ALINTERİ İLE ZOR KAZANIYORUM PARAYI. Yani sıfır alarak gerisinde sürpriz masraflar yaşamak istemiyor. Of yoruldum ya elinizi vicdanınıza koyun. Hangimiz özel sebepler ve arzular dışında; masrafsız bindiğimiz makinayı satıyoruz? Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Herkese ömür boyu kazasız keyifli sürüşler diliyorum...
İşte bu kadar. Doğru söze ne denir. :cat:

ybr 250 nin yakıtını öltünmü acaba.. en azıdna yakıttan tasarruf ediyormu.. çunku çıkışta sınıfının en az yakann motoru die reklamını yapmışlardı.

alınmış motorun davası olmaz.
ama 4 yıl binecem 100k km yapacam aradaki farkı kurtaracam derseniz aldanırsınız.
ucuz olanı alıp aradaki farkı 4 sene fon yada tahvil vs alsanız bir sonraki motorun yarı parası çıkardı.
zaten 250 cc ve üstü motor alan herkes türkiyede kazığın yağlısını yiyor her türlü.mantıklı düşünürseniz 125 cc 3-4 bnin ytl ise 250 de hadi olsun 5-7 bin ytl.gerisi hava civa.

ya arkadaşlar her seferinde ağır ağır çıkılır bu merdivenler diyerek uyardığımız arkadaşları ne güzel ve seri bi şekilde 125 cc den 500 cc ye çıkarmışsınız ybr ile ilgili bişey bilmiyorum ama 125 cc den 250 ye geçiş doğru atılmış bi adım bence

en iyisini yapmışsın

hemen hemen aynı fiyatlara hoyasung 250 var yanlış hatırlamıyorsam 29hp ama ybr250 daha iyi
hayırlı uğurlu olsun

YBR 250 icin, yakıt tuketimi 3.8 lt/100 km. arkadaslar.

pokermon78, kurye arkadaslar, kendilerine, parcası bol, ucuz, sorun cıkarmayacak makina alirlar ve haklilarda. Cunku cok fazla yol yaparlar. Ben daha once YBR 125 kullandım, 30.000 km. yol yaptım ve cok ta memnun kaldım. Kurye motoru diyip gecmeyin, canawar gibi makinalar bunlar.. :)

Kurye motoruna 9000 verilir mi? Ben vermem.

arkadaşım hangi kurye gidipte 9.500 ytl verip alıcak bu motoru merak ettim doğrusu...bitane kurye varsa alıp kullanan ispat et bende motosiklet kullanmayı bırakırım...laf konuşuyosunuz ama boş konuşuyosunuz...:farao:

arkadaşım hangi kurye gidipte 9.500 ytl verip alıcak bu motoru merak ettim doğrusu...bitane kurye varsa alıp kullanan ispat et bende motosiklet kullanmayı bırakırım...laf konuşuyosunuz ama boş konuşuyosunuz...:farao:

arkadaşım bir motora ^^kurye motoru^^denilebilmesi için illa kuryeler tarafından kullanılması mı gerekiyor.bana göre kurye motorundan motor hacmi ve fiyatı dışında bir farkı yok.niye sinirlendiğini anlıyorum çünkü seninki de kurye motoru.

arkadaşım bir motora ^^kurye motoru^^denilebilmesi için illa kuryeler tarafından kullanılması mı gerekiyor.bana göre kurye motorundan motor hacmi ve fiyatı dışında bir farkı yok.niye sinirlendiğini anlıyorum çünkü seninki de kurye motoru.

Çok komik :) O zaman senin mantalitene göre CBR 125 R da kurye motoru haa :mrgreen: Ne de olsa 13 HP :mrgreen: Derbi 125, aprilla 125 :) Kurye motoru neden deriz çünkü kuryeler kullanır... Kullanmadıkları halde neden kurye motoru diyelim.. :bounce:

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry: ne sinirlenicem arkadaşım sadece boş konuştuğun için böyle birşey yazma gereği duydum...ayrıca kuryelerin kullandığı twister...8 milyarlık CBF'de kurye motoru olamaz meraklanma sen...:mrgreen: ama artık çoğu scooter'ıda kullanıyolar haberin olsun...ve hatta GT250'leride kullanıyolar son zamanlarda...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm.arkaşlar yeni motorun hayırlı olsun beyazs moralini bozmak istemem gerçi zevk meselesi ama gerçekten çok para o motor için 250cc'ler içinde hyosung GT250R daha iyi geliyor bana.Çok araştırdığını yazmışsın peki max. hızı kaç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar