Yollardaki ilk YBR 250... Benim ki...

Arkadaslar, dun aksam motoru teslim aldim. Isyerine getirene kadar da 4 km. yol yaptım. 2 senelik YBR 125 deneyiminden sonra, YBR 250 gercekten cok farkli geldi. Plaka daha hazır olmadıgı icinde motoru bırakıp, eve yaya gittim.

Kullanma kılavuzundan aldıgım bilgilere gore, motorun rodajı 1600 km. Bir an once bitirmem lazim. Bakım aralıkları 10000 km. de bir, yag degisimi de ayni sekilde 10000 km. de bir. Aküsü, bakım gerektirmeyen kuru tip akü. Başka bilgiler edindikçe paylaşmaya devam edeceğim.

Bu arada motoru 9.150 YTL'ye aldım.

ybr250_004.jpg

ybr250_001.jpg

ybr250_019.jpg

ybr250_021.jpg

ybr250_029.jpg

Daha 4 km. de sadece...

ybr250_024.jpg

ybr250_008.jpg

ybr250_026.jpg

Son düzenleme:
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin,
toplam kaça mal oldu peki?

yaa arkadaşım hayırlı olsun tamam ama o parayı o motora verirken hiç elin titremedi beee

o fiyata daha 10.000 km 'yi görmemiş tertemiz cbf 500 almak varken 250cc bir makinaya o parayı verdinya ne deyim hayrını gör

Son düzenleme:
hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Umarım parasını hak edecek bi makine dir.

ELINT, ben de sıfır km. ve bu aralar 250 CC takıntısı war. YBR 250, CBF 250'den daha cok hosuma gittigi icin onu aldim. Motosiklet en buyuk zevkim, bu zevkim icin aradaki fiyat farkı az bile kalır.

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah...biz hiç alan çıkmaz diyoduk ama maşallah sen zıplamışsın...

yaa arkadaşım hayırlı olsun tamam ama o parayı o motora verirken hiç elin titremedi beee

o fiyata daha 10.000 km 'yi görmemiş tertemiz cbf 500 almak varken 250cc bir makinaya o parayı verdinya ne deyim hayrını gör

ELINT dostum arkadaş 125'likten 250'ye geçtiği için o motor ona uçak gibi gelicektir...:mrgreen: şimdi ilerleyen sayfalarda en fazla 2-3 haftacık bize hayabusa kullanıyomuş gibi anlatıcaktır motoru...fakat 1 ay sonra bu motora bu parayı vermenin ne kadar anlamsız olduğunu...taş gibi 500'lük CBF500 varken niye bunu aldığının verdiği mutsuzlukta karışık duygular içinde motora binmeye devam edecektir...satmaya kalktığındada en fazla 6500'E alıcı bulucak o fiyatada vermeye içi elvermicektir...

bu arada resimleride yükleyememişsin açılmıyo...

hayırlı olsun.güle güle kullan.verdiğin parayı hakedip etmediğini yakında anlarsın.umarım seni tatmin eder:cat:
keyifli sürüşler:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah:rendeer:
Arkadaşlar,arkadaşımızın para sıkıntısı yoktur belki ve bu parayı düşünmeden vermiş olabilir.Herkesi kendimiz gibi bilmemek gerekiyor,bazen para 2. hatta 3. planda olabiliyor,beğen ve al bilirsiniz.
İlk alan sen oldun büyük bir ihtimal,bakalım başka alanlarda olacak mı sitemizden:)

(Bu arada konuyu moto sohbet e açmışsın,taziye tebrik ve kutlamalar bölümünde olması gerekiyordu,bir dahaki sefere açtığın bölüme dikkat edersen sevinirim,başlığı taşıyorum.)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Evvela hayırlı olsun güle güle kullan icine sindiyse ne mutlu sana. Tabi herkez yorum yapıyor bende yapim, ne yalan söylim verdigin paraya acıdım kendi adıma, 250 de bi zaman sonra yetmicek 500 isticeksin ve şuan verdigin parayla temiz bi cbf 500 bulabilirdin..Yinede en güzel motor kendi motorun doya doya bin keyfini çıkar Allah kaza bela vermesin

arkadaşım hayırlı olsun da o motora okadar para verilir mi ya:silent: Cok temiz CBF 500 Alabilirdin... Neyse bakımlarına dikkat et ama Yag değişimlerini 1000-2000 km arasında yap...

Arkadaslar guzel dilekleriniz ve elestirileriniz icin tesekkur ederim. Merak etmeyin, sokaga atacak kadar cok param yok, alinteri ile zor kazanıyorum parayı.

YBR 125'i 2 sene kullandım. 30.000 km. yol yaptım, dag tas demeden, durmadan gezim. http://www.burdayiz.biz adresimden, gezdigim yerlere bakarsanız, detayları gorursunuz.

Dolayısı ile YBR 250, uzun vadede dusunup aldıgım bir motor. En az 4 sene, 100.000 km. yol yapmayı planlıyorum. Ondan sonra 500 CC'lik dusunebilirim, ama once 250'liligin tadını cıkarayım. Aceleye gerek yok, her sey zamanında guzel..

Kalın saglıcakla..

beyazs motorun hayırlı uğurlu olsun,güzel bir seçim yapmış beğendiğin motosikleti almışsın,olumsuz düşünenleri kafaya takma,keyfini sür,tadını çıkar.zaten şu anda hangi motoru alırsan al satarken min.%25-30 değer kaybı olacaktır,sıfır motor başkadır,tadından yenmez
ayrıca olumsuz düşenen arkadaşlar için benim fikrim,bu motor sınıfına göre pahalıdır,bunun da sebebi yamaha'nın türkiye deki faaliyetlerini distrübütör firma üzerinden yürütmesidir(honda türkiyedeki dağıtımını kendisi yaptığı için maliyeti aşağı çekip tüm sınıflarda en rekabetçi fiyatlarla satılıyor)ama pahalı olması haricinde diğer tüm 250cc lere göre avantajları var.mesela bakım periyodunun 10.000 km olması,enjeksiyonlu olması ve yamaha parçalarının honda'ya göre bariz ucuz olması en büyük avantajlarıdır.ve son olarak merak eden olursa ben yamaha da çalışmıyorum :)

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile :rendeer:

Kanka sanane milletin parasından :p + 500 lük motor öyle höt deyince kullanılır mı :queen::queen:

Benim fikirlerim değişti Ybr 250 konusunda, enjeksiyon ve dijital göstergeli olarak Cbf 250 yi yolda bırakır..:bounce::bounce:

hayırlısı olsun kardeşim bu makine ile mutlu anlarını paylaşman dileği ile :rendeer:

hayırlı olsun beyazs...

Allah kazasız, belesız ve keyifli sürüşler nasip etsin...

En doğru karar, senin düşünerek verdiğin karardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar