Yollardaki ilk YBR 250... Benim ki...

hayırlı ugurlu olsun Allah yolunu açık etsin güle güle kullan arkadaşım.

belki de bu ülkenin en mantıklı motor hacmi budur...

Mutluluğun satırlarına yansımış,güle güle binersin inşallah.Bende aynı motorun otomatik şanzımanlı modeline biniyorum (x-max250),manuelinde de dediği
gibi ilk 600 milde 1/3 gazı ve sonraki 1000 mile kadar da 1/2 gazı pek aşmamaya çalış.ama sonrasında 150km yi anında görüyor.Fakat bunun bir
önemi de yok daha evvelsi gün 103 km ile 225 ytl öptüler beyaz şapkalılar.

Yani ülkemizin tuzaklarla dolu yollarında ,kaç dakika gaz basabiliyoruz ki,işte bu sebepten ve trafiğin absürd uygulamalarından dolayı bence son derece keyif alacağını düşünüyorum,tekrar hayırlı olsun.

Süper Moderatör (BBRR)
vay be biri kawasaki 1400 GTR yi ilk ben aldım türkiyede dese bu kadar ilgi çekmez... hit olur bu topik hit...:p

Hayırlı uğurlu olsun...

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum... (korumasız sakın binme :) )

motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,tekerin düz bassın asfalta...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herşey bi yana hayırlı olsun..Güle güle bin....Alınmış artık...

Arkadaslar, dun aksam motoru teslim aldim. Isyerine getirene kadar da 4 km. yol yaptım. 2 senelik YBR 125 deneyiminden sonra, YBR 250 gercekten cok farkli geldi. Plaka daha hazır olmadıgı icinde motoru bırakıp, eve yaya gittim.

Kullanma kılavuzundan aldıgım bilgilere gore, motorun rodajı 1600 km. Bir an once bitirmem lazim. Bakım aralıkları 10000 km. de bir, yag degisimi de ayni sekilde 10000 km. de bir. Aküsü, bakım gerektirmeyen kuru tip akü. Başka bilgiler edindikçe paylaşmaya devam edeceğim.

Bu arada motoru 9.150 YTL'ye aldım. ]

Hayırlı olsun dostum.....:p

naber...Senle 2005 yazında görüşmeler yapmıştık...halen md pm sinde duru inan...Pıaggıoyla alakalı...:pşimdi devran döndü ben senin motorun hakkında bi yorumda bulunayım...öncelikle biraz bekleseydin diyeeğim...tamam bu sevdayı aşkı kimse hiç bir güç tutamaz...ama fiyat düşecek 1-2 aydan...daha uygun fiyata gelirdi sana...herşey kısmet tabi...depe depe kullan...bak topiği açıp heen gitme...paylaş bakalım bizle detayları...9000 liranın hakkını veriyormu vs...sevgiler dostum...

hayırlı olsun motorun.arkadaşlar lütfen artık motor hakkında kötü şeyler konuşmayalım o motoru alan nede olsa bi insan bu tür konuşmalarla ne kadar olsada insanın mide bulanır lütfen arkadaşlar bırakın sahibi motorunu konuşun.tekrar hayırlı uğurlu olsun....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok para yahu , yamahacıları alınlarından öpüyorum .. hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız insalla , verdiginiz linkteki fotograflarda gayet güzeldi

artık çok geç hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abıcım hayırlı ugurlu olsun.....
cok para abı ya......genede senı bılecegın ıste.....bence hiç gerek yoktu ona....arkadasın bırısı demıs.....cbf 500 dıye.....
genede bıze söz dusmez....hayırlı ,ugurlu olsun..allah kaza bela vermesın..... gule gule kullan....

kardeşim hayırlı olsun sen bakma milletin eleştirisine. Sıfırın verdiği huzur başkadır, bir de 2. el alırken de biraz şans olmalı. Olsun sen hayrını gör, allah nazardan saklasın.:cat:

Güle güle kullan arkadaşım, için sine sine bin. Motosikletin güzeli çirkini olmaz neye gönlün düşerse onu seversin.
Tabi biz de sitede arkadaşlarla tam ybr250 alanı bulsak da bir güzel sarssak diye planlar yaparken kendi aramızda, sen çıkıyorsun "ben ybr250 aldım" diye :)
Ne diyelim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar