Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm İstanbul MT yi orada görmeyi diliyorum, unutmayın arkadaslar bu buluşma buluşup çay içtiklerimizden çok farklı lütfen katılıp tepkimizi gösterelim lütfen... ...Teşekkür ederim....
Ankara'da neden yapılmıyor? Bence Ankara'da daha çok ses getirir.Malum Bürokratik kent,Başkent.Bir Bakan,Bir milletvekili görse döner bakar neymiş bunların derdi sıkıntısı diye sorar? Daha çok ses getireceğine eminim.
Orada olamasmda gönlüm orada olacak.:cat:
aSlında toplanıcaksın,çekiceksin gazı gideceksin meclise!! Oraya ÇEkiceksin Makineleri Basın açıklaması yapacaksın.. Tüm Ankarayıda Basınıda arkanı alacaksın göreceksin o zaman araç sürücüleri nasıl bizim farkımıza varıyor..
Şu anda işyerinde olduğum için Gültekin arkadaşımızın mesajındaki bilgileri görememekteyim eğer yazıp tekrar detaylar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim . Destekliyorum ama detaylarıda öğrenmek istiyorum .
aSlında toplanıcaksın,çekiceksin gazı gideceksin meclise!! Oraya ÇEkiceksin Makineleri Basın açıklaması yapacaksın.. Tüm Ankarayıda Basınıda arkanı alacaksın göreceksin o zaman araç sürücüleri nasıl bizim farkımıza varıyor..
katılımı mümkün oldugunca yükseltirsek dikkat çekebiliriz.
hiç bişey olmasa bikaç kişi belki ne istiyo acaba bunlar diye düşünür. birileri azımsanmıycak kadar çoklarmış diye düşünür. bu bile önemli bi adım olur.