"Yollarda ölmek istemiyoruz" Miting 01/02/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afiij5.png

Destek verelim arkadaşlar.

Mersin İl Temsilcisi
Istanbul Da Olsaydım Kesin Aranızdaydım... Yüreğimiz Sizinle :)

Tüm İstanbul MT yi orada görmeyi diliyorum, unutmayın arkadaslar bu buluşma buluşup çay içtiklerimizden çok farklı lütfen katılıp tepkimizi gösterelim lütfen... ...Teşekkür ederim....

Ankara'da neden yapılmıyor? Bence Ankara'da daha çok ses getirir.Malum Bürokratik kent,Başkent.Bir Bakan,Bir milletvekili görse döner bakar neymiş bunların derdi sıkıntısı diye sorar? Daha çok ses getireceğine eminim.
Orada olamasmda gönlüm orada olacak.:cat:

aSlında toplanıcaksın,çekiceksin gazı gideceksin meclise!! Oraya ÇEkiceksin Makineleri Basın açıklaması yapacaksın.. Tüm Ankarayıda Basınıda arkanı alacaksın göreceksin o zaman araç sürücüleri nasıl bizim farkımıza varıyor..

Arkadaşlar merhaba ;

Şu anda işyerinde olduğum için Gültekin arkadaşımızın mesajındaki bilgileri görememekteyim eğer yazıp tekrar detaylar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim . Destekliyorum ama detaylarıda öğrenmek istiyorum .

Super Moderator
arkadaşlar panik yok
gerekli yerlerle görüşmeler yapılıyor sizleri bilgilendireceğiz
Onur Sual kardeşimizi ziyaretimiz daha kalabalık olabilir:cat:

Umarım iyi bir amaç için yapılan miting amacından sapmaz..

Sözkonusu organizasyon için alınan izinler hakkında bilgi yok. Sanırım bunu da düzenleyenler bilgi için göndereceklerdir

Bu çözüm olacak mı?
Umarım ses getirrir, illaki ses getirir ama önemli olan uygulama...
Biz elimizden geleni yapalım , umarım boşa çıkmaz..

aSlında toplanıcaksın,çekiceksin gazı gideceksin meclise!! Oraya ÇEkiceksin Makineleri Basın açıklaması yapacaksın.. Tüm Ankarayıda Basınıda arkanı alacaksın göreceksin o zaman araç sürücüleri nasıl bizim farkımıza varıyor..

çok doğru söylemişsin..basın yanınızda olursa sesiniz daha iyi duyurulur..:cat:

katılımı mümkün oldugunca yükseltirsek dikkat çekebiliriz.
hiç bişey olmasa bikaç kişi belki ne istiyo acaba bunlar diye düşünür. birileri azımsanmıycak kadar çoklarmış diye düşünür. bu bile önemli bi adım olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar