[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar kaç gündür yazılıp çiziliyor
görelim bakalım duyarlı arkadaşları pazar günü

toplanma tarihi :01/02/2009 pazar günü
anadolu yakası buluşma noktası : Salı pazarı
buluşma saati:10:00-10:30
hareket saati: 10:45
güzergah: boğaziçi köprüsünden geçerek incirli ömür plaza

toplanma tarihi :01/02/2009 pazar günü
avrupa yakası toplanma yeri : İncirli Ömür Plaza
toplanma saati:11:30-12:00
hareket saati : 12:30
güzergah: Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı(miting alanı)

incirli ömür plaza tarifi: e-5 topkapı yönünden avcılar istikametine devam ederken merteri geçtikten sonra yokuşu çıkıyorsunuz yokuş bitmesine yakın sağdan bakırköy sapağına giriyorsunuz ve hemen sağda köprüye gelmeden ömür plazayı göreceksiniz:cat:

NOT:Motopark ziyaretimiz iptal olmuştur miting sonrası direk mezarlık ziyaretimiz ve Onur kardeşimizin ailesine taziye ziyaretimiz olacaktır

duyarlı olup katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendilerini listeye eklesinler

Ruhu şad olsun Katılıp katılmıycaklarla ilgili bir liste eklenirse iyi olur bence

Onurun işyerinde saat 13:00 da toplanıp oradan mezarlığa gidilecek.

Motopark-Avcılar.

Adres : Denizköşkler Mah. Muhtar Kazım Akgül Cad. Kulaç Sk. No:2/1 Avcılar - İSTANBUL

Tel : 0212 694 74 35

Son düzenleme:
selam aranızda olmak isterdim fakat tarik uygun değil şehir dışında olacağım. hasan selamlarını ve gelemiyeceğim için üzüldüğümü iletirsiniz.

cenazesine çok istememe ragmen gidememiştim pazar günü inşallah bende orda olmak istiyorum.
cumartesi günü alperle bu konuyu konuşmuştuk en kısa zamanda toplanıp onurun ailesini ziyaret edelim diye hazır bir aradayken ailesinide ziyaret edebiliriz uygun görürseniz.

cenazesine çok istememe ragmen gidememiştim pazar günü inşallah bende orda olmak istiyorum.
cumartesi günü alperle bu konuyu konuşmuştuk en kısa zamanda toplanıp onurun ailesini ziyaret edelim diye hazır bir aradayken ailesinide ziyaret edebiliriz uygun görürseniz.

Ziyaret için onurun babası ile görüşeceğim, şuan özellikle annesi kötü durumda ama önümüzdeki pazar müsait olabileceklerini düşünüyorum.

selam aranızda olmak isterdim fakat tarik uygun değil şehir dışında olacağım. hasan selamlarını ve gelemiyeceğim için üzüldüğümü iletirsiniz.

Selam,
Öncelikle cenazeye katıldığınız için tekrar teşekkür ederim. Onurun bu forumu çok sevdiğinden cenazede mt den birilerini görmek bizi çok mutlu etti. Gönül isterdiki katılım çok olsun ama bu pazar bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum.

Son düzenleme:
herkese selam. dilavercim o gün cenazede olmanız inan bizi neçok mutlu etti bilemezsin..gökhan saati 13.45 yapabilirmiyiz eğer mümkünse yoksada önemli değil. pazar gününün çabuk gelmesini istiyorum,kardeşim orada bizi bekliyor..

selam hasancım o gün orada olmaya çalışacağım eğer allah bi mani keder vermezse :cat:

mecburi şubat tatili dolayısıyla eşimin ailesinin yanında balıkesirdeyiz ama döner dönmez onur kardeşimi ziyarete gideceğim.. çok isterdim o gün orada olmayı... hiç görmedim ama kardeşimi kaybettim bir türlü içime sindiremiyorum.. unutamıyorum.. allah ailesine ve bizlere sabır versin...

Gönül verdiği bu topluluğun onu yalnız bırakmyacağına inanıyorum...

BeNiM ehliyet falan sorun değil sadece burda olmam sorun da inş büyük ihtimal burdayım gelirim ya hele bi o gün gelsin

herkese selam. dilavercim o gün cenazede olmanız inan bizi neçok mutlu etti bilemezsin..gökhan saati 13.45 yapabilirmiyiz eğer mümkünse yoksada önemli değil. pazar gününün çabuk gelmesini istiyorum,kardeşim orada bizi bekliyor..

Hasan saat ikiye kadar gelenlerin toplanmasını bekleyebiliriz hem bu arada gelen arkadaşlar polatada başsağlığı dilerler işyerindede anarız onurumuzu...

Anadolu yakasından giden arkadaşlardan biri beni alırsa Onur'u anmak ve ziyaret
etmeyi bende çok istiyorum.Belki olarak işaretlemek zorunda kaldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar