"Yollarda ölmek istemiyoruz" Miting 01/02/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla istanbulda olsaydım bu ehliyetsiz halimle katılırdım hemde tam gaz ama malesef

emin olun arkadaşlar istanbulda olmasak ta canı gönülden kalben arkanızdayız
sizlerin orada atacağınız her adım burada bizim adımızada olacağın dan
orda olamamak üzücü ama heb destek tam destek motorlara olmayın köstek
aha bide slogan yabtım nasıl ama

her zaman destekçinizim keşke gelebilsek yeter artık bu vurdum duymazlık motosikletlere saygı.....

arkadaşlar destek veren arkadaşlara çok teşekürler.
derimki MT li gruplar türkiye geneli neden organize olup eylemlerini yapmıyorlar hatta yetiştire bilirlerse ki yetişir eş zamanlı yapılsın inanın ses gelecektir :cat:

size başımdan gecen bi olayı anlatayım a2 direksıyon dersınden cıktım motorumla gıtmıştım egıtımı arasokakta aldım attaladım kmotora işe gidecem yola cıktım birden sarsıldım arkadan reno master gondu bana yavaştı allahda arka sene adamın farına gırdı lastık havada kaldı hemen motoru saga cektım motora bakıyorum bişey warmı dıye o sırada adam hıc durmadı bastı gıttı hemen atladım motora gıttım adamın peşine ısıklarda yakaladım ındım adamın yanında karısı ıle çocugu wardı bişey yapamadım çok sınırlı ıdım adama sadece sende ınsansan bnde hayvanım dedım bındım motoruma dewam ettım yoluma ama karısı ıle çocuklarına dua etsın ona o dakka gosterırdım gunun bu kadarda olmaz yanı adam bı sorar ya bişey warmı yok mu diye motorları ne olark goruyo dunlar

arkadaşlar destek veren arkadaşlara çok teşekürler.
derimki MT li gruplar türkiye geneli neden organize olup eylemlerini yapmıyorlar hatta yetiştire bilirlerse ki yetişir eş zamanlı yapılsın inanın ses gelecektir :cat:

haklısın hala vaktimiz var. yapılabilir.. bence bi deneyin derim arkadaşlar.

Birlikten güç doğar demiş atalarımız...

Birlik olunduğunda mutlaka birileri sesimizi duyacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar