yoldan suziki aynası topladım!!!!

Kardeş daha yarışmadan aynayı aldığına göre yarışsan heralde anahtarı alacaktın helal olsun
sakla anıdır...

iyi olmuş.ben olsam selektör bile yakmazdım.gelseydi yanıma isteseydi önce dağılmayan bi motor al sonra kapışalım derdim:mrgreen::mrgreen::p

işte bu söze katılıyor ve arkadası mütavaziliğinden dolayı tebrik ediyorum, bn olsaydım motordan inde kenarda kapışalım derdim valla öle artist bi sürücüye, (şaka sanmayın böle tecrübelerim var özellikle çapa-taksim hattında ki minübüs şoförleriyle)

iyi olmuş.ben olsam selektör bile yakmazdım.gelseydi yanıma isteseydi önce dağılmayan bi motor al sonra kapışalım derdim:mrgreen::mrgreen::p

işte bu söze katılıyor ve arkadası mütavaziliğinden dolayı tebrik ediyorum, bn olsaydım motordan inde kenarda kapışalım derdim valla öle artist bi sürücüye, (şaka sanmayın böle tecrübelerim var özellikle çapa-taksim hattında ki minübüs şoförleriyle)

çok komik. adamlar utanmadan bir de sana kapışalım mı dediler. ya ne bu şimdi nasıl motorculuk birinde SS diğerinde scooter 150. allah akıl fikir versin diyeceğim de bu yaştan sonra da vermez ki.

o ceza az bile onlara. motosikletin bir felsefesi bir kardeşliği vardır. şakasına ben de takılırım arkadaşlarla hele uzun yola çıkacağımız zaman " beklemem sizi basar giderim 260-270 allah ne verdiyse" derim ama genelde de bunu yapmam.(zaten imkansız) ama dediğim kişilerde büyük cc li arkadaşlardır.

o yüzden bu tip insanlar gördün mü alacaksın altından motorunu git dolmuşa bin diyeceksin.

Bence o aynayı scooter a tak soranalra zamanında bi suziki ile aynasına kapışmıştım dersin tabi yerlerse:queen::queen::queen:.. Not: Harbi zengin züppesi denilen bu olsa gerek. adama bak dalga geçiyo sanki. Şabanın dediği gibi eş...... eş......

birkaç defa daha kapışın komple motoru cıkan parcalardan topla sonra hayırlı olsun deriz :mrgreen:

bende geçen gün üstüme gelen magirusun ön camını saklıom ( benden sonra sağlam vurdu) :D bereket versın kardeş siftahı yaptın devamı gelir :D

Neyse Parçalar Elinde Dursun yavaş yavaş suzuki Motorunda olur :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynayı boşver de monitörün ve klavyen bnmkiyle aynı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar