yoldakii ANİMALLAR

usta sende yanlış yapmışsın adam artistik yapmış sen geri vites yapıp kaçmışsın niye prim veriyosun adama çek motoru in aşağıya paylaş kozunu adam bira kutusu atacak kadar gözüne kestirdi madem seni gidere gider çek kenara bin tepesine niye kaçıyosun

arkadasım yanliş yapmişta olabilirim doruda fakat ne varki o an kurtulup evime gitmek istedim sonucta düşünmem gereken bir ailem var belki yanimda bişeyler olsa bende ona cevap veriridim yinede doru olani yaptım galibaa inşallah böyle bir durumla ne ben nede sizler karşilaşirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------

Çok enteresan bir tartışma. Benim dikkatimi çeken ise en çok eleştirilenlerin en mantıklı konuşanlar olması. Ne yazık değil mi?

Uğur kardeş ben seni iyi anlıyorum ama yöntemini akla yatkın bulmuyorum. Bence yanında otomatik silah taşı, senin amacına daha iyi hizmet eder. Bu arada arkadaşım, coq haklı. Türkçe yazmak konusunda biraz itina lütfen.

Bir de polise bildirme meselesi var... Peki bizi polisten kim korusun? Çağdaş Gemlik'i kim korudu?

eyvallah kardes uyarin için tesekkür ederim fakat size anlatırken olayı hala yasıyor gibiyim biraz heyecanda yapmıs olabilirim bunu kabul ederim ama hakareti asla

Son düzenleme:
kırılırım ama :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 PM ----------

baklawah

Çok iyi niyetle yazılmış bi yazı .. İşallah kötüler kazanmaz bizleri kendilerine benzetemezler.. bira şişesi atanın zaten beklentisi senin ona bişiler atarak mukabele etmen .. yani suça ortak olman .. olma arkadaşım sen yine saf temiz ka bırak bi daha kazıklasınlar veya yılksınlar.. bnliğini kaybetmekten dahamı kötü olur .. zaten bir dahaki sefere kandrılman çok kolay olmayacak .. ne demişler tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi :p

Ustaya sormuşlar bunca tecrübeyi nasıl kazandın ?Ustanın cevabı yaptığım hatalardan....konuyu bağlayalım şimdi :cherry:..bu yüzden motosikletinizi her ustaya teslim etmeyin.:p

kırılırım ama :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 PM ----------

baklawah

Çok iyi niyetle yazılmış bi yazı .. İşallah kötüler kazanmaz bizleri kendilerine benzetemezler.. bira şişesi atanın zaten beklentisi senin ona bişiler atarak mukabele etmen .. yani suça ortak olman .. olma arkadaşım sen yine saf temiz ka bırak bi daha kazıklasınlar veya yılksınlar.. bnliğini kaybetmekten dahamı kötü olur .. zaten bir dahaki sefere kandrılman çok kolay olmayacak .. ne demişler tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi :p

sağol BBRR söylediklerin doğru. ama mesele sadece bu başlıkla sınırlı değil. o kadar zorluk oldu ki hayatta.... neyse burası yeri değil ama bilmenizi isterim ki yukarıdaki yazıyı yazarken bile gözlerim doldu biraz duygusallıktan biraz da öfkeden. inanın bana benliğini kaybetmek çok çok kötü. sakat kalmaktan daha kötü olamaz tabi ama o da bir sakatlık; ruhunuz/kişiliğiniz/vicdanınız sakat kalıyor. gelecek asla planlanamaz bir hal alıyor ki işte bu sizi bahse konu kaybedecek şeyi olmayan yada olduğunu bilmeyen animallerle aynı hale getiriyor. içimdeki iyi adamın yok olduğuna çok üzülsem de bazen bir hayvana dönüştüğüm için mutlu da olmayı öğrendim (hulk misali diyerek konuyu neşelendireyim bari). yine de hepimiz için herşeyin iyi olmasını diliyorum.
tekrar teşekkürler.

Bu yiğitliği O ANİMALA yapmadın da bizim horozumuza mı yapıyon...... :p:p:p

Dozunu aşmışsın... Forum çerçevesinde kalmak yerine şiddete yöneliyorsun... Orda adam arkadan tamponu göstermiş ama burda tavsiye verene buji fırlatıcan..... Oh ne ala.....

Kimbilir sen ne yaptın adama?.. Hiç burasını sorgulamamışlar.... Yan bakma ya da dalaşma?... Laf yetiştirme?.. Hangisi?....

Oturupta bu konu için başlık açıcaksan paşa paşa okuyacaksın... Forum kuralları böyle.... :cat::cat::cat::cat:

Genede olmaması gereken şeyler..Geçmiş olsun... :rendeer::rendeer:

valla yazacagımada bin pişman ettirdinizz belki orda düşüp ölseydim arkamdan yazik olmus ya,doru kullansaymıs gibii sözler sarf edip geciştirip duracaktınızz yazık cok yazık.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Guzel bir tartisma oldu.
Her ne kadar kotu baslasa da konuyu açan arkadasa da tesekkur ederim.
Yapimda ve yayinda emegi geçen herkese tesekkur ediyor, bir dahaki polemikte bulusmak uzere hepinize en içten sevgi ve saygilarimi sunuyorum.:p

Sevgili Ugur Volkan;
sen burada yazdigimiz her seyi uzerine alindin ve sana kizdigimizi hakaret ettigimizi dusundun.
Halbu ki olaylarin gelismini tekrar bastan okursan, buraya yazdigimiz goruslerin uzerine bize hakaretler yagdirildigini kendimizi ve goruslerimizi savunmak zorunda birakildigimizi goreceksin.

Bunlarin disinda getirdigin oneri her ne kadar çocukça ve bana gore vahsice olsa da, sen boyle davranmamis, geçip gitmissin.
Yani benim için en dogru olani yapmissin.
Bu nedenle seni tebrik ederim.
Ama sen de gordun ki birbirimizi anlamadan, dinlemeden, koru korune yaptigimiz tartismalarin sonu hakarete, kavgaya kadar varabiliyor.

Ben seviyeyi bozmadan tartismaya katilip,fikirlerini açiklayan tum arkadaslarima tesekkur ediyorum.
Kalbinizi kirdiysam affedin.:rendeer:
Kafama buji atmadiginiz surece hepinizi sevmeye ve fikirlerimi paylasmaya devam edecegim.:):rendeer::wiinkk::cat::cat::cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
eskiden böyle konular kavgalı geçer, birkaç kişi restleşir, banlanırdı.
şimdi karşılıklı sevgi mesajlarından geçilmiyor
mahsun ibo özcan alişan
burdan bize ekmek çıkmaz :cherry:

Sen bujiyi o hız ve panik anında atıp doğru yeri tutturabiliecek misin? Bunu bilmiyorum ama böyle bir olay başına geldiğinde geçmek yerine onun seni geçmesine izin ver ve kurtul. Malum senin 2 onun 4 tekerleği var, sorun yaşanırsa o sadece akli dengesini kaybetmiş olur ama sen dengeni kaybedersen yaralanırsın. Onun için en kötü ihtimalle yanında bir tane biber gazı spreyi bulundur, bu spreyi hareket halinde kullanmak seni de etkileyebilir, ama en azından yolunu kesip durmaya kalkarlarsa bu onlara bujinin verdiği etkiden daha fazlasını yaşatır eminim.

evet yasadıklarımdan dolayı agresif düşünebilirim buna katılıyorum fakat o anlık pisikoloji insana hersey yaptırabilir kaldiki karsınızdaki sizin caninizi hiçe sayabiliyorken siz neden onu düşünesinizki belki erdemlik böyle bişey ama cok zor sonrasında ise ALLAHA bırakmakla iyi etmişim dedim.

yinede yazdıklarınızdan dolayı tesekkür ederim yalnız coq senin yazdıklarını hala kabul edemiyorum

evet yasadıklarımdan dolayı agresif düşünebilirim buna katılıyorum fakat o anlık pisikoloji insana hersey yaptırabilir kaldiki karsınızdaki sizin caninizi hiçe sayabiliyorken siz neden onu düşünesinizki belki erdemlik böyle bişey ama cok zor sonrasında ise ALLAHA bırakmakla iyi etmişim dedim.

yinede yazdıklarınızdan dolayı tesekkür ederim yalnız coq senin yazdıklarını hala kabul edemiyorum

Neyse bende bir iki şey yazıcaktm , tekrar tekrar aynı görüşleri belirtmeye gerek yok.Senin durumunu çok iyi anlıyorum karşılık verseydin suç sendede olurdu ondada olurdu erdemlilik açısından bakarsak ama asla tek suçlu sen olmazdın sen bir çok insanın yapıcağını yapardın kimbilir nasıl kafanı bozdular senin o durumda;
Gayet mutlu sakin gidiyorken işte bi hayvanın yaptıkları nasıl moralini bozdu sende haklısın ama en iyisini yapmışsın eminol.

Moderatör
Taksim meydanında sallandıracaksın böylelerini derdik 3-5 sene önce. Şimdi Apo'yu bile 5 yıldızlı adasında besleyen, AB'ye gireceğiz diye biyerlerimizi yırtan, hoşgörü edalarıyla, bilmem ne açılımlarıyla kendi kültürünü kaybeden bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Kimi kime şikayet edeceksin ki? Hangi kurumu hangi kuruma, hangi şahsı hangi kuruma, hangi kurumu hangi şahsa. Kadın savcılığa başvuruyor eski eşim hapisten çıktı beni öldürecek diye, 2 ay sonra öldürüyor. Savcılık ne yapıyor? Sırası gelince gerekli mercilere talimat veriyor, o talimat emniyete gidiyor, belki de gidemiyor, gitse bile iş işten geçmiş oluyor.
Dua etsinler, sabırlı bir milletiz,hala kültürümüzün bir parçası kanımızda inatla taşıyoruz tüm olumsuzluklara rağmen. Yoksa buji falan hak getire.!

Taksim meydanında sallandıracaksın böylelerini derdik 3-5 sene önce. Şimdi Apo'yu bile 5 yıldızlı adasında besleyen, AB'ye gireceğiz diye biyerlerimizi yırtan, hoşgörü edalarıyla, bilmem ne açılımlarıyla kendi kültürünü kaybeden bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Kimi kime şikayet edeceksin ki? Hangi kurumu hangi kuruma, hangi şahsı hangi kuruma, hangi kurumu hangi şahsa. Kadın savcılığa başvuruyor eski eşim hapisten çıktı beni öldürecek diye, 2 ay sonra öldürüyor. Savcılık ne yapıyor? Sırası gelince gerekli mercilere talimat veriyor, o talimat emniyete gidiyor, belki de gidemiyor, gitse bile iş işten geçmiş oluyor.
Dua etsinler, sabırlı bir milletiz,hala kültürümüzün bir parçası kanımızda inatla taşıyoruz tüm olumsuzluklara rağmen. Yoksa buji falan hak getire.!

valla çok doğru

Aaa öyle deme arkadaşlar ne diyor bak polise gidince hemen sonuç alıyormuşuz alamassak daha üstlerine gidicekmişiz ondanda alamassak bakanlıklara oda olmadı başbakan oda olmadı cumhurbaşkanı çaremi yok bizim işimiz gücümüz yokki uğraşalım değilmi :)

plakasını alıp trafiğie bıldırmen en guzel ey o anda ılk cevirmede alırlar birde alkol kontrolu tamam:cat:[/QUOT

Çevirmede felan almazlar , benim bir akrabam , "eşim alkollü olarak Kırıkkaleden Ankaraya araba kullanarak geliyor ne olur durdurun kaza yapacak " diye polisi aradı ismini telefonunu adresini ihbar etti adam 1 saat sonra eve zilzurna sarhoş geldi.Yolda polis çevirmedimi seni dedik , hayır dedi.

Lucas sende haklısın....

nerde kalmıştık....animallar kalmıştık heralde...bu aralar çok o mallar yollarda...

bende de ybr var. kaçmakta kolay olmuyo. racing olsa egzos gazıyla yutturur uzaklaşırsın. sen kenara çekcektin adamı sarhoştur zaten sonra girişcen dövdükten sonra bıçağı çıkarıp tekerleri yarcan. ondan sonra olay yerinden uzaklaş.

yada bakkala gidiceksin torpil oluyoya böle yakıyon patlıyo filn onlardan alcan öle birini gördün mü yak camdan içeri basket. sonra topuk.

ama bu iş polise kadar gidebilir. en iyisi onların seviyesine düşmeyin. trafik ekiplerine haber verin.

Malum motosiklet üzerinde HAYDAR diye tabir edilen zımbırtıdan bulundurmak zor.
En güzeli GÖZ YAŞARTICI SPREY...
Koyun cebinize bir tane rahat rahat gezin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar