bende de ybr var. kaçmakta kolay olmuyo. racing olsa egzos gazıyla yutturur uzaklaşırsın. sen kenara çekcektin adamı sarhoştur zaten sonra girişcen dövdükten sonra bıçağı çıkarıp tekerleri yarcan. ondan sonra olay yerinden uzaklaş.
Hattori Hanzo kardeş sen karıştırıyosun o street fighter alphadan sonraki versiyonlarda var. Araba geliyo böyle önce bi tane >+orta tekme yapıyosun sonra 2 tane küçük shoryuken(aryuken? yes i am) çekiyosun. Sonra arabanın öbür tarafına atlıyosun 2 küçük yumruk 2 büyük tekme 3 küçük shoryuken 1 hadouken(aduuket) atıyosun. Sonra bi büyük aryuken çekiyosun hooop pert arabanın üstünde zafer işareti(Ken için geçerlidir.)
Trafiğin içinde ne gazı yutuyo adam? Eter koklatsan o ayrı, kan bile çekersin:queen:. Adam zaten garranti sarhoş, %100 yani zilzurna böyle zayııfff etkisiz bi adam, garantisi var. Sende adamı durdundun, kenara çekti: Gardaş hele benim lastikleri şööyle boydan boya bi yar da araya et yatırak dedi, sende bisss. deyip daldın lastiklere, güzel olur harbiden. Araba giderken lastiği kessen daha güzel bir hareket olur ama, karamurat ın atla giderken yana yatıp 3 okla 5 adamı indirmesi gibi. Yannız dikkat et açtığın yarığa yama olma.:queen::queen:
Ayrıca pintiliğinden dolayı seni kınıyorum adama niye tanesi 3TL etmeyen maytaplardan atıyosun, madem öyle at şöyle bi 500-600Tl lik havai fişek görsel şölen olsun bari.
bende insanları konuşarak anlaşıyorlar sanıyordum...ole değilmiymiş.......

kardeş bence sen o jop a da fazla güvenme manyağın biri çeker vurur ondan sonra çıkan ses duyduğun en son ses olabilir aman dikkat edelim..
Ehehehe, süper:cat:BAMMM!::stretche