- Konu Yazar
usta sende yanlış yapmışsın adam artistik yapmış sen geri vites yapıp kaçmışsın niye prim veriyosun adama çek motoru in aşağıya paylaş kozunu adam bira kutusu atacak kadar gözüne kestirdi madem seni gidere gider çek kenara bin tepesine niye kaçıyosun
arkadasım yanliş yapmişta olabilirim doruda fakat ne varki o an kurtulup evime gitmek istedim sonucta düşünmem gereken bir ailem var belki yanimda bişeyler olsa bende ona cevap veriridim yinede doru olani yaptım galibaa inşallah böyle bir durumla ne ben nede sizler karşilaşirsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------
Çok enteresan bir tartışma. Benim dikkatimi çeken ise en çok eleştirilenlerin en mantıklı konuşanlar olması. Ne yazık değil mi?
Uğur kardeş ben seni iyi anlıyorum ama yöntemini akla yatkın bulmuyorum. Bence yanında otomatik silah taşı, senin amacına daha iyi hizmet eder. Bu arada arkadaşım, coq haklı. Türkçe yazmak konusunda biraz itina lütfen.
Bir de polise bildirme meselesi var... Peki bizi polisten kim korusun? Çağdaş Gemlik'i kim korudu?
eyvallah kardes uyarin için tesekkür ederim fakat size anlatırken olayı hala yasıyor gibiyim biraz heyecanda yapmıs olabilirim bunu kabul ederim ama hakareti asla
Son düzenleme: