Arkadaşlar köğüğe güvenip de tubeless lastiğin içine sıkarsanız, o lastiği bir daha kullanamazsınız.Sakın kalkışmayın.Eğer lastiği yarmadıysanız,şişire şişire yola devam edersiniz.Batan nesneyi sakın çıkarmayın ama.Bir de mümkünse yanınıza pompa alın.Tabi şehirdışına araziye ormana gezintiye çıkıyorsanız benim gibi.
pardon ?? neden kullanamıyor muşum ? bırakın bu şehir-efsaneleri ile arkadaşlara yanlış, kulaktan dolgu bilgiler vermeyi arkadaşlar.
iğneada dönüşünde, in-cin top oynar bir rota'da tubeless -arka- lastiğim patladı. jantın üstüne oturdu. tamir köpüğü vardı. sıktım lastiğin içine.24 km sonra da bir lastikçi buldum, fitil attırdım.
lastikleri km yüzünden değiştirdiğimde de, lastiğin içinde sıktığım köpüğün etkilerini gördüm - hatta Eralp Terem hocam'da cep'ten resimlerini çekmişti -
negatif yönde hiçte bir halt etkisi olmadı, lastiğe kimyasal bir zararı olmadı yani. yeri geliyor işe yaramıyor diyorlar.benim 2 kez hayatımı kurtardı.
yanınızda bulunmasında fayda var arkadaşlar. benim olmazsa olmazlarımdan birtanesi.