Yolda kalan transporter ve Real yolu

bir arkadaşımız seyir halinde giderken yakıtı tükenen bir araca yardım ediyor motoruyla (benzinliğe kadar) diyor bunu arkadaşlarımla paylaşayım ama dalga gecildi motoruyla ,cin malı dendi yani sayın yönetiçilere rica etti konu kaldırıldı arkadaşlar.........

Son düzenleme:
kral kardesım sen canını sıkma senı aklayacagım.... bende var 151 rs mondıal ben ford transıt cekıcem ve vıdeo ya alıp burda yayyınlıcam....
benım maksadım cın malını ovmek degıl sadece sana ınanmayan kendını begnmış arkadslara hadıını bıldırmekkkkk...... cok yalında gelıorummmmmm

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kral kardesım sen canını sıkma senı aklayacagım.... bende var 151 rs mondıal ben ford transıt cekıcem ve vıdeo ya alıp burda yayyınlıcam....
benım maksadım cın malını ovmek degıl sadece sana ınanmayan kendını begnmış arkadslara hadıını bıldırmekkkkk...... cok yalında gelıorummmmmm

Ya olayın çin malıyla bi alakası yoktu ki? Sen çıkardın çin malına laf etmeyin lafını falan. Yok motoruyla dolanmış, pet şişe bulamamış, sonra geri dönmüş, ayağını tampona dayamış, 150 lik motorla (çin, italyan veya japon ne farkeder??) arkadan ittirmiş. Senin aklın alıyor mu? Mantıklı mıdır sence bu? Transporter dı yanlış hatırlamıyorsam. 2 tona yakın o araç. Önden halatla çekse hani belki diyecem, o bile imkansız ama neyse... Kayış mı dayanır bu ağırlığa? O kayışlar normalde en fazla (riskler de dahil edilerek) 400-500kg. arası taşımak için üretilir bildiğim kadarıyla. 2 ton nerde, 500 kg. nerde?

Uzun lafın kısası, çinlilere laf atmadığımız halde bizi kendini beğenmiş insanlar olarak gördüğünden dolayı seni kınıyorum. Tanımadığın insanlar hakkında yorum yaparken kelimelerini özenle seçmeni rica ediyorum... İlk yorum yapanlardan biriyim ben bu konuya. Oku bak ne yazmışım? İteceğine, pet şişe al, bi kısmını iç (su ziyan olmasın diye...:p) gerisini döküp benzin al demiştim. Mantıklı olan budur. 150 lik motorla transporterı arkadan itmek değil... Hem de ayakla.

Son düzenleme:
Yani sen bu dandik çin malı ile koskoca transporter'ı bayağo götürdün öyle mi?Bu arada gitmesi için de motorla tanpon arasına ayağını koydun?
Direk elinle çekip götürseydin...

kardes tamam cın malı falan degıl olay arkadsın asagılanması alay konusu olması falan bıraz canımı sıktı.tamam bıraz abartı olabılır sol ayak falan ama olmucak sey degıl...ben o yüzden bıraz fazla cıkıştım ...
kardesim yanlış anlasılmayalım.....

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kardes tamam cın malı falan degıl olay arkadsın asagılanması alay konusu olması falan bıraz canımı sıktı.tamam bıraz abartı olabılır sol ayak falan ama olmucak sey degıl...ben o yüzden bıraz fazla cıkıştım ...
kardesim yanlış anlasılmayalım.....

Ben de yanlış anlaşılmak istemem kardeş. :cat: Olay pek inandırıcı değil, çinmiş italyanmış farketmez demek istediğim. İnsanın aynı anda motor kullanırken 2 tonu sol ayağıyla itmesi? :silent: :wiinkk:

atlantıc senın motor bende olsa ben ohoooooo
bahçe sürerimmm.... gereklı oan bir adet cros lastık... heheheheheheheee

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
:mrgreen: neyseki bu tür işler için traktörü icat etmiş insanoğlu. :mrgreen: nexusa da yazık etmemiş oluyoruz böylece. :)

Ben de yanlış anlaşılmak istemem kardeş. :cat: Olay pek inandırıcı değil, çinmiş italyanmış farketmez demek istediğim. İnsanın aynı anda motor kullanırken 2 tonu sol ayağıyla itmesi? :silent: :wiinkk:

Ben o yolda Dorsesiz Tır ı iteklerim!!Altındanda motorunu alırım.Akside olursa ruhsatımı bırakır eyvallah der çeker giderim. ben burdayım.AdanaMTden'de tarafsız iki kişi gelsin olayı kaydetsin.

İteklediğim yolun nasıl bir yol oldugunu bilmiyorsun bu bir.
İkincisi ben bu meletlerin 7 senedir üzerindeyim yüzlerce yolda kalan motoru eksozundan şasesinden kilometrelerce iteklemişim benim amacım yardım senin amacın belliki gevezelik olsun karşıdaki adam haksız çıksın bozulsun.
Üçüncüsü 2 değil 5 tonluk aracda olsa ayakla nasıl iteklenir bilmiyorsan mantığın almıyorsa beynin kavramıyorsa sor bi öğren Nasıl yaptın sen bunu!!! Nasıl itekledin birader!!!,bir adama sen yalancısın deyip küpünü doldurup bir kenara çekilmek lafımı af buyurun anca avratların işidir.

Ben kendime yalancısın dedirtmem demek bukadar kolay diyen varsa buyursun yukarda yazacağımı yazmışım.Biz birine yardım etmişiz başımızdan geçen bir olayı arkadaşlarımızla paylaşıyoruz siz adamı yok yalancısın yok mantıksızsın yok bu çinli külüstür deyip çileden çıkartıyorsunuz.Ne gevşek adammışsın ya

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar