Yolda kalan transporter ve Real yolu

Yani sen bu dandik çin malı ile koskoca transporter'ı bayağo götürdün öyle mi?Bu arada gitmesi için de motorla tanpon arasına ayağını koydun?
Direk elinle çekip götürseydin...

eh vallahi helal olsun ve de Allah razı olsun.
İnsanın başına böyle şeyler gelince senin de dediğin gibi "insanlık ne halde" diye düşünmeden edemiyor insan.
Fakat zor olmadımı ayaklarını dik tut uzun süre hızı ayarla etrafa dikkat et, mübarek süper bilgisayar gibi birçok işlemi aynı anda yapmışsın :)
Bu arada motorun markası nedir kısmetse Kymco Agility City almayı düşünüyorum.
Saygılar.

dostum yaptığın bu hareketten sonra seni anlından öpmek gerek gercekten insanlık budur işte bende kocaelindeyim bazen istanbula gidiyorum acaba benimde başıma böyle bir iş gelirse ne yaparım diye düşünüyordum artık bu düşüncemden sıyrıldım senin gibi mert ve benzeri bulunmayan arkadaşlar oldukça bizyollarda kalsakta gam yemeyiz herşeyden dolayı sana bu hareketinden dolayı cok teşekkür ederim bir kardeşin olarak gercekten süpersin ALLAH (cc) razı olsun

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hadi motoru anlarım, zorda olsa yavaş yavaş çeker iter o olur da (çok zor ama yaw)... Sen 2 tona yakın olan bir aracı sol ayağınla nasıl ittin? :silent: O anki sinir harbiyle güç gelmiş sana valla. :) Tebrik ederim. Sanırım ben yine de bi benziklikten su alır, o suyun bir kısmını içer :mrgreen:, gerisiyle çiçekleri sulayıp benzin alırdım. Motora yazık valla...

Hadi motoru anlarım, zorda olsa yavaş yavaş çeker iter o olur da (çok zor ama yaw)... Sen 2 tona yakın olan bir aracı sol ayağınla nasıl ittin? :silent: O anki sinir harbiyle güç gelmiş sana valla. :) Tebrik ederim. Sanırım ben yine de bi benziklikten su alır, o suyun bir kısmını içer :mrgreen:, gerisiyle çiçekleri sulayıp benzin alırdım. Motora yazık valla...

valla ben xt ile hayabusa ittim 500 metre kadar dizimde hal kalmamıştı..

150 cc scoterlere laf etmeyın lutfen .ben araba cekmedım ama ben eşim bırde (arkada iple bagılı yerde sürünerek) arkamızda 100 kg dan fazla bı agac govdesını 2-3 km toprak yoldan eve getırdı ama kayış eve geldıgımde duman atıyordu...

Arkadaşım ; Tebrik ederim seni... BRavo ; Yararını görürsün iLLa ki :)

Bir daha böyle birşeyle karşılaşırsan eğer aklında bulunsun..Bidon yada şişe bulamadın diye benzincilerden geri dönene ve 2 tonluk aracı ayağınla itene kadar,git petrole 1.5 litrelik su al,dök ve benzin al..Sana maliyeti 5 ytl olacak..
Ayrıca dediğin yerde 2 değil 3 tane istasyon var.

Bir daha böyle birşeyle karşılaşırsan eğer aklında bulunsun..Bidon yada şişe bulamadın diye benzincilerden geri dönene ve 2 tonluk aracı ayağınla itene kadar,git petrole 1.5 litrelik su al,dök ve benzin al..Sana maliyeti 5 ytl olacak..
Ayrıca dediğin yerde 2 değil 3 tane istasyon var.

konuşma lem sen.adam fedakarlık yapmış yine.sen sıcak die dışarı çıkmıon:p

motosikletle araba çekmek :silent: valla bravo sana herkezin ve her motosikletin harcı değil bu sanırım

böle mantıksız bir şeyi bizim siteye koyarsan silinmiştir yazısı yazarsın tabi :) kendi düşen ağlamaz koçum :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne ola ki bu?.... Konu nedir? Anlatılan ne...Ana sayfada ne arıyor...:pr::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar