Arkadaşlar diyelim ki kaskı değiştirdik,eski kasktan yeni kaska takmak için aparatları yeniden mi alacağız?
Bu yazının ardından yanlış taktım aparatı bıcakla kaska biraz zarar vererek cıkarttım.şimdi bana 3m çift traflı bant lazım nerden alıyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
3m cift taraflı yapışkanlı bantı nerden bulcaz arkadaşlar.
koçtaşta felan bulursun 3m güçlü olanları var suya karşı dayanıklı vs olarak işaretlenmiş olanlardan al ama
Siz motorunuzun benzini bitince benzin deposunu atıp yeni dolu benzin deposu mu alıyorsunuz?!
Üreticiler de sizin gibi düşünebiliyor, emin olun
Aparatı eski kasktan söküyorsunuz(en zor kısım burası, zira sökülmüyor kolay kolay), büyük ihtimal yapışkan kısmı kaskta kalır, kaskta değil de aparatta kalırsa eski bantı da aparattan söküyorsunuz, Ürünün(sjcam 4000/4000wifi) yanında 2 tane daha extra yapışkan 3m bant geliyor, onu aparata yapıştırıp aparatı da yeni kaska yapıştırıyorsunuz.
Bu başlık altında bahsedilen Next'in AEE SD21 Pro'de dahil diğer birçok aksiyon kameralarda bu yedek bantlar ürünle birlikte geliyor zaten.
ya beyler sony hdr as100 kullanıyorum videonun sesi çok rahatsız edici geliyor bana hepsi böylemi bunların diğer action cam'lerde boylemi?
Uygun fiyat olarak SJ4000 (güncel versiyonu SJ5000) ya da Next AEE SD21 Pro var.
İkisi de gayet mantıklı tercihler.
Ama Next, siparişi verdiğinin ertesi günü elinde olur, SJ4000 için biraz beklersin.
Next 400 TL, SJ4000 ise galiba 75 Dolar mıydı neydi, gümrük vergisi falan da eklenebilir o fiyata.
Amkov AMK bence bir Türk'ün icadı :cat:
:mrgreen:
Güzelmiş bu arada![]()
Kamerami kaska takiyorum fakat ciddi agirlik yapiyor ozellikle yüksek surtte. Goguse takmak icin aparat tavsiye edermisiniz. Sj4000