musti sistem böyle işliyor artık,kadrolu almıyacaksın,mevsimlik olacak birde polemiğe girmeyeceksin,öpüp gideceksin
Son derece katılıyorum..
Musti hocam kızlar artık 30 u na kadar her şeyi yaşıyım sonra evlenirim modunda takılıyor bir çoğu. onun için aranılan sey aşk değil heyacan.. heycan da bir süre sonra bittiği için ve ilişki ciddiye binip sorumluluk gerektirmeden maks 3-4 ayda kaçıyolar.. Sende kızı etkilemek için ilk zaman lar performans yaptığından iyi para harcıyosun sonra kız erkeği çözdüm alacağımı aldım diye arkasını dönüp gidiyor..
Sonra sıradaki... Kızlarda niyet olduktan sonra ilişki çok en kolay bulunan şey. Parası, işi , mevkisi olmasına gerek yok.. Bir ilişkiyi bitirdikten sonra bir ay geçmeden yas falan tutmayan üzüntü falan duymayıp yeni bir ilişkiye atlayabilen tek tek tür kadındır, çünkü yeni bir oyun başlar..
Bu saatten sonrada aşk yoktur karşı taraftan hep bişeyler beklemek, istemek vardır kadın için..
Değer vericeğin kadını iyi seçmek lazım, Türkiyede erkelerin bir çoğu kadınların tersine ilişki bulmakta zorlandığndan karşısına çıkana haddinden fazla değer verip kaybetmiyim diye çabalamaya başlıyor ve bunu gören hatun senden maksimum faydayı sağlıyıp kaçıyor. kısa süreli ilişkiler kadınların işine geliyor
Erkekler ne zaman akıllanır ortam o zaman düzelir diyorum ben. Türkiye 30 yaşını geçmiş bekar ve dul kadın cennetine dönüyor yavaş yavaş. Yani kadın kadın diye kasmammak lazım fazla..