Yine ZAM Yine ZAM

bisikletinde motordan eksik yanı yok :p şuan benim kullandığım bisikletin resimleri aşağıda

DSCF1338.jpg

continental lastikler.. :p
DSCF1343.jpg

hidrolik fren sistemi :p buda hidrolik haznesi
DSCF1342.jpg

DSCF1340.jpg

ön arka disk fren kawasaki er 5 de bile sadece ön disk fren yaaa :p
DSCF1339.jpg

yanlız beygiri düşük işte modifiye işlerini girişiyorum bu ay beygir gücünü yükseltmek için :queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burak en iyi modifiye onu sat git amoeba hussar al..:p

maşallah
çok süper bisikletin var. bazen insan düşünüyor kötü motorun oacağına iyi bir bisikletin olsun.:cat:

bir laf vardır bilirsiniz mutlaka tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin diye :) bizim durumumuzda aynı bu hesap ama daha ne olması gerekli ben onu düşünüyom çözemedim daha

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ztn dizel - benzin kıyası vardı yakında
ortadan kalkacak bence aralarında pek bi fark
kalmadı ztn :pr:

şimdi cem uzanın kıymetini anladınızmı :D:D
adam oakdr dedi 1 ytl mazot benzinde en fazla 1.5 2 ytl arası olcaktı
bilemedik kıymetini :p

Bu millete müstahaktır...

Kimse alınmasın, darılmasın!!

Hz. Muhammed (sav)'in güzel bir sözü vardır;

"Toplumlar hakettikleri şekilde yönetilir ve hakettikleri şekilde yokolurlar!"

%63'ü vergi bu ödediğimiz paraların! 3,5 lira benzinin litre fiyatı. Bunun yaklaşık 2,2 lirası vergi!

Sonrada çıkıp "Hükümet napsın! Petrol fiyatları şu kadar oldu, bu kadar olacak" diyorlar..!

Arkadaşım bu benim işim! Mesleğim!! Sen petrolün rengini bilmezken ben venezuelladaki petrol işçisinin grip olduğunda bu etkenin fiyatlara yansımasını hesaplamaya çalışıyorum!

Koyun gibi "evet evet, kralımız (çobanımız) ne yapsa doğrudur" mantalitesiyle hareket edersek daha çok kaybederiz! Hiç kuşkusuzki dünyanın en çok sömürülen 3-4 ülkesinden biriyiz! Hala daha taraftar mantığıyla siyaset yapıyorsunuz! Neymiş, hükümet napsınmış?! :pr:

Tutkularımızdan,rahatlığımızdan ödün vermez isek ( toplu taşıma araçlarını kullanmama,gereksiz benzin masrafları gibi ) ülkemizde benzin fiyatı 10 ytl olur,zaten ses çıkaramıyoruz,10 lira olduğundada bineriz emin olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar