Yine Yeniden Başlamak; Kaza Sonrası Ilk Sürüşmeler....

Çok yürekli bir yazı olmuş içden duygusal olmuş emeğine sağlık ama böyle yazı
yazmak için düşeceksen yazma sonra arkandan rahmetli de iyi yazardı demiyelim :cherry:
tekrar aramızda olmana çok sevindim yüreğinin götürdüğü yolların açık olsun.

hoca ne güzel ifade etmişsin duygularını bide gel bana sor...
konuşma özürlü bi insan olarak bunları söylemek istiyorum insanlara ama tek yapabildiğim şey sürmek hemde sonuna kadar gitmek

duygularını paylaştığın için teşekküğr ederim................

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun yürekçe
gerçekten çok duygulu bir yazı yazmışsın
eline sağlık
içindeki sevgiyi çok iyi ifade etmişsin
zaten sevdiğimiz her şeyde çıkabilecek en ufak sorunda sevgimizden vazgeçiyorsak aslında hiç sevmiyoruz demek değil midir bu...

çok geçmiş olsun umarım bir daha boyle guzel yazmak zorunda kalmazsın :wiinkk:

öncelikle büyük geçmiş olsun

motosiklete olan aşkınız, sevginiz çok güzel kıskanılacak kadar hemde ve öyle güzel anlatmışsınız ki yorum bile yapamıyorum ::biggrinn

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
waybe helal olsun bumudur budur

Mersin İl Temsilcisi
bu gün bu yazım gözüme çarptı. ne günlermiş yaa... bundan sonra bir kaza daha yaptım, ayağım kırılmıştı.

uslanmıyan bir adamım işte, ne yapayım...

hepinizi seviyorum :)

Yürekçe konuyu yeni okudum benzer duyguları bende geçen sene yaşamıştım bu motosiklet sevgisidir ve Allah muhafaza kalıcı bir sakatlık olmadığı müddetçe bitmez. Bir çırpıda okuduğum paylaşım için çok teşekkürler..:)

Ps!

Aynısı Benim Başımada Geldi Iyi Anlıyorum O Psikolojiyi

:cat:Harikaydı... Ben de yeni gördüm ve hemencecik okudum. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle...

Mersin İl Temsilcisi
amin arkadaşlar. kimsenin başına gelmemeis dileğiyle :)

abi geçmiş olsun hiç bişey olmaz gerçi ben daha kaza yapmadım acısı nasıldır bilmem ama inadına kalk bin motoruna gazla gitsin ver alayına ara gazını bin ölümüne motoruna sağlıcakla kal Allah şifa versin inş. kimsenin başına gelmez

Süper süper süper!!!! Her kaza haberinden sonra evde anneme,babama,kardeşime,eşime ve en önemliside doğmamış kızıma karşı olan sorumluluklarımı ezip geçiyorum.Her defasında "acaba sorumsuz bir insanmıyım" muhasebesi yapıyorum. Ama bu muhasebede maddiyat yok.Sadece duygu var, sadece almak için beni iki sene camlara yapıştıran,Otobüste kafamı demirlere çarptıran, yıkılası bir sevgi var.Sevgili abim: Yazını okuduktan sonra, derin bir oh çektim.Oh ki ne oh.Demekki bir tek ben değilmişim.Sorumsuzlukla alakası yokmuş,tarifi imkansız bir sevgiymiş sadece.Neyse herkese hesabı verilir o zaman.Bedeli neyse de ödenir.Yazın için çok teşekkür ederim.Büyük geçmiş olsun.Umarım bir daha böyle duygusal yazılar yazmak zorunda kalmaz, bir daha da kaza haberlerinle bizleri üzmezsin.Saygı ve sevgilerimle.

yüreğine sağlık arkadaşım tek kelime ile süper bir okadarda anlamlı bir yazı olmuş. bu arada geçmiş olsun.

Mersin İl Temsilcisi
:) vay beeee....

bunu da hortlatmakta fayda var sanırım...

aşk budur sönmeyen alev gibi sürekli parlayarak yanmaya devam eder...gecmiş olsun kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar