yine felaket!

Allah Rahmet eylesin.ailesine de Allah sabır versin. Allahım Sen Bizleri (2 teker Sevdalılarını ) koru yarabbim.

öncelikle 2 arkadaşımıza allah rahmet eylesin yakınlarının başı sag olsun diyorum
sadce yollar degil kusurlu olan en tehlikelisi sürücüler BİLE BİLE ZEVKİNE MOTORUN ÜSTÜNE ARACINI SÜREN EHLİYETLİ CANİLERİ SOKKLARA SÜRÜDÜLER
SONRA ŞERİDİN ORTASINDAN NİYE GİDİYORSUN DİYE ARKADAN KORNA CALAN VE SELLEKTÖR YAPAN ŞEREFSİZ ADİ KANI BOZUK HAYVANLARIMIZ VARKEN
İŞİMİZ ZOR ACIKCASI ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMES,İN DÜŞÜRMÖESİN DİYORUM VE FORUM YÖNECİLERİNDEN RİCAM BİZİ BİR ARAYA TOPLAMALARAINI VE SESİMİSİ DUYURMALIYIZ ÖZELLİKLE İSTANBUL OLARAK DİYORM :salut::salut::salut::pr:

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin. çok üzüldüm.
bu ve buna benzer aptalca olayları duydukça, yaşadıkça inanın "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" diyemiyorum.

bence yapılacak pekçok şey var mutlaka toplanıp bir eylem yapılmalı buşekilde medyada sesimiz duyulacaktır ama etkisi çabuk geçer.mutlaka içimizde hukukçular vardır kazaların ve yollardaki hataların takipçisi oluna bilir. zaten arkadaşlarımızda olması gerekeni çok güzel bir şekilde bize göstermişler proje önermekte sıkıntımız yok. birde 4 tekerliler trafik kanunlarını yanlış biliyorlar bazı aklıevveller motorun sol şeritte ne işi var diyor ki onlar kadar bizimde o şeridi kullanma hakkımız var. motora binmeden önceleri bende motorcuları serseri olarak görürdüm bunda amerikan flimlerinin payı var. imajımız çok kötü malesef bunları gerçekleştirmek için illa dernek kurmak gerekirmi ...bilmem ama çok etkili olur .burada sıkıntı site ve klüpler kendi aralarında ben daha büyüğüm çekişmesi var ve bazı modellerin kendi grupları var diğerlerini kale almıyorlar kimileri kendinden küçük motora mobilet muamelesi yapıyorlar...
arkadaşlar ben çanakkale savaşları konusunda çalışıyorum ve bir avuç kişiyiz bu konuda kendi aramızdaki çekişmeler yüzünden bazı devlet kuruluşlerı savaş alanının canına okudular bir olup sesimizi çıkaramadık .... umarım diğer uğraşım motorsiklet konusundada aynı şey olmaz . ve bu talihsiz durumu tüm motorcular için hayra çevirmeyi başarırız. önümüzde hepimizi buluşturacak bir fuar var bu fırsatı kaçırmayalım. benim için prensip haline gelen bir askeri tabir var en iyi savunma taaruzdur diye gerçekten aktif olarak birşeyler yapmazsak yakın bir gelecekte yine başka arkadaş için aynı şeyleri konuşacağız (geçen hafta aynı şeyleri yazmıştım malesef)

Bir tek bu sorun İstanbulda yok aynı sorun Antayanın alt geçitlerinde var kelle yollda geziyoruz:pr:Ha bugun ha yarın o olay Antalyadada duyulur.Allah hepimizi korusun.

Geyik muhabbeti !

istanbulda, motorsiklet dahil, herhangi bir vasıta kullanan veya yaya olarak metrobüs hattı yakınlarından geçenler için büyük felaketler ile sonuçlanabilecek ÇELİK HALAT uygulamasından en kısa zamanda vazgeçilmesi,

acilen EMNİYET ŞERİDİ oluşturulması, tüm yetkililerin hem VİCDANİ hem de TOPLUMSAL sorumluluğudur.

Bir kaza anında, Gemi halatlarının koptuğunda, metrelerce uzaktaki insan ve vasıtalara neler yapabileceğini, geçmişte acı bir şekilde gördük:pr:. Ya unuttuk ya da unutmak işimize geldi !!,

Çelik Halatlar gerilmeden, metrobüs hattını sorumsuzca, trafiği açanları sayın başbakan uygun bir lisan ile uyarmıştı!

Ani kalp krizi , sara, baygınlık vs geçirebilecek sürücüler için , ani yola fırlayabilecek canlıların meydana getirebileceği karışıklık vs, için,ani teknik araç arızaları için , vs , vs, vs için EMNİYET ŞERİDİ oluşturulmalı. Aksi halde yaşanacak olumsuzluklar TAKDİRİ İLAHİ olmayacaktır!

Sayın yetkililer, LÜTFEN ama LÜTFEN çok acı felaketler yaşanmadan önlem alın.

Üç, Beş oy veya hiç bir koltuk, bir tek canlının bile, can bedelini ödemeye yetmez.

Geyik muhabbeti ile topic başlığını anasayfa dışına çıkarmaya çalışan duyarsız kişileri de duyarlılığa devet ediyorum.:silent:

Tüm insanlara saygılarımla.

emniyet şeridi olmadığı için bir araç sağ şerite durmak zorunda kalırsa şeritlerden biri tıkanıyor ve diğer şeride geçmek isteyen sürücüler diğer şeritleri başta yavaşlatıyor sonrasında tıkıyor sadece bir anlık duraklama bile trafiği karıştırmaya yetiyor.birde psikolojik sanırım şirinevlerde transit yolda köprü altı çivarı hep yoğun oluyor herhalde eski hali hatırlanıyor sürücüler tarafından ama geçerli bir sebebi yok. motorsikletle gittiğim için trafikteki aksamaların sebebini gayet iyi görebiliyorum diğer sürücüler bunu göremez

öncelikle Vefat Eden Arkadaşlara Allahdan Rahmet , Ailelerine Sabır Dilerim. Arkadaşlar Bu Son 4 Gün Içerisindeki Kazalar Gösteriyorki Yetkililer Seyirci, Biz Tedbirimizi Almalıyız El Ele Vererek Birlikte Bu Trafikteki Saygınlığımızı Sağlamalıyız...

off offf allah ailesine sabırlar versin rabbim ölümlerinde hayırlısını nasip etsin çok üzücü gerçekten nasıl bi ülke burası ya insan hayatının bu kadar değersiz olduğu bi ülke varmıdır bizden başka acep :salut:

Ölen kişiye Allahtan rahmet, yakınlarınada sabır diliyorum.
Bütün sorumluların Allah belasını versin.
Metrobüs denen saçma projeyi ya kaldırmalılar yada en iyi güvenlik önlemlerini almalılar. Yolda acil bir durum olsa emniyet şeridi bile yok. Çelik halattan yapılma bariyerler zaten yeterince yüzünü gösterdi.

İstanbuldaki motorcuların, ilgili belediyeye toplu halde yazılı dilekçe ile şikayette bulunmalarını öneriyorum.

Olması mühtemel felaketleri, görmezden, duymazdan, bilmezden gelenlere Allah ACISIN. ( İnşallah hiç olmaz )

Böyle bir VEBALİN altında kalkmak kolay olmayacaktır.

Çok geç olmadan,:pr: yapılabileceğin en iyisi mutlaka yapılmalı.

allah rahmet eylesın ılk kazadan beri piskolojim bozuldu.gunlerdır aklımdan cıkmıyo. allah yakınlarına sabır versın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee..Hani bariyerleri aşamayacaktı bu meret.... Aşmış işte...:pr:

O kadar adam boşa hayatını kaybetti demek oluyor bu... :pr:

Bunu başlık olarak açmıştınız... Başlık olarak daha ses getireceğini düşünüyorum.... Burda sümen altında kalacak...:cat:

allah rahmet eylesin nasıl bişey ya o halatlar yolun neresindeki kafayı oraya gelmişde kopartıp 10 metre ileriye attırmış

allah rahmet eylesin...:pale: aslında bir gece çelik makasıyla gidip parçalıyacaksın o halatları:pr: ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar