- Konu Yazar
* derbiyaj balatası yeni oldugu için sert olur dedi
- pekı sıfır km motorsikletde eski balatami var yumuşacık oluyor
* bu seferde deryaj gobegi dagılmış ver 80 ytl yapayım
- tamamda ben sana teslım ettıgımde boyle bır sorunum yokdu nasıl oldu bu
* eskıyi karıştırma sımdıkı halını konusuyoruz
- :silent:hadi bakalım dedim işim vardı aldım motorsıkletı usta borcum ne kadar 140 ytl hayırdır usta 100 ytl odeme yapacaktım bobın degiştirmiş 25 ytl, yag degiştirmiş 15 ytl bobin bir kere benım motorsıklete ait degil sabır cektım haram zıkkım ettım odedım parayı
- aradan 4 saat sonra arka zincir gevşek olmudu için yenıden gıttım
- zıncır gergınleştırecek habıre anlamsız konusuyor bu motorsıklet tek kısılıkmış hayda peki arka koltuk dekor amaçlımı dedım
zar zor sıkıştırdı zıncırı
2 nci gun bir daha gıttım usta bu boyle olmuyor eger başıma bir iş gelirse sizi sorumlu tutarım bu nedir yaa vites gecmez deryaj işlemez
anlamsız paraya yonelık konuşuyorlar 2 kısı abi kardeş bu şahıslar sicili bozmamak için çektim gittim artık kavga etme noktasına geldım şikayet edebilecegim bir müşteri hizmetleri yok cunku yetkili servis degil.
moto ref yılların ustası biraz pahalı yapıyor ama yapıyor bu işin ehli adamlar yetkili servise gittim dun 30 ytl ile düzeltibilecegını soylediler.
:cyclopsanBU PARA TUZAKLI MOTORSİKLETÇİ GAZİ MOTORSİKLET BAGCILARDA İŞİNİZ OLMASIN bir üyemizde bu ş.....lerin eline düşmüş sorununu dile getirmiş buyrun link:farao: http://www.motosiklet.net/forum/mot...da-motosiklet-alirken-bir-daha-dusunun-6.html