Yeter Artık Beni'de Aranıza Alsanız Diyorummm

Herkese selam. Bu arada adım Kaan. 16 yaşında Lise 2'nci sınıf öğrencisiyim. Motor sporlarına bugüne kadar çok fazla merakım olmadıysada babam (jameika34) sayesinde yavaş yavaş motor sevdası bendede yeşermeye başladı. Bundan 2 yıl önce motor kullanmaya başladım. (Tabiki trafiğin olmadığı açık alanlarda izin veriyor babam kullanabilmem için) Derslerimden dolayı çok fazla ilgilenemesemde içimdeki bu sevginin dahada büyüyeceği ve coşacağı kanısındayım sizler ve babamın sayesinde. Umarım bu sitede fırsat buldukça sizlerin bana göstereceği yoldan giderek faydalı birşeyler öğrenir ileridede iyi bir motor sürücüsü olarak birlikteliğimize perçin vurmuş oluruz.:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
vayyy bilinçli gençlik:)hoşgeldin kardeşim umarım iyi vakit geçirirsin.

vay be babaya bak , helal olsun
biz 33 yasina geldik coluk cocuga karsitik halen itiraz ediyor adam :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hakanın oğlu aramıza hoşgeldin motor sevgin hiç azalmasın motordan evvel korumaların ve ehliyetin çok önemi var,lütfen onlarsız trafiğe çıkma.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay hakan babanın oğluda bize katıldı :)

canım hoş geldin hadi bakalım devamlı görelim seni buralarda :rendeer:

hoca hoşgeldin sefa :rendeer: getirdin konu dışına beklerim seni ne tür müzik dinlersin :silent:

way be hakkatten babaya saygıalr :)
bizim anneler bablar vazgeçirmeye çalışıyo ama bizimkiler motorun m sin den anlamıyo da ondan

baban sen senin oğlun onun oğlu onun oğlunun oğlu faalan derken siteyi rehin alırsınız siz heee :) :queen:

Aramıza hoşgeldin Kaan.Ben de 16 yaşında lise-2 öğrenicisiyim.Seninle aynı dertten bende de var; Ben de derslerimden dolayı pek fazla ilgilenemiyorum.Burası küçük yer olduğu için motosikletle gezmeye imkanım var en azından.Hafta sonlarını bu şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.Kask ve korumasız asla olmadığını zaten çok iyi biliyorsundur.Şimdilik bende bu kadar.Katılımcı olman dileğiyle.
Sevgiler:)

benım babamda aynı motora pek yaklaşma diyor ama bu sevdadan vazgeçmem:wiinkk:

babam geçmişte benim bisiklete binmeme bile kızardı şindi olsaydı motora hiç bindirmezdi ama olsaydıda ben binmeseydim hoşgeldin genç arkadaş :pr::pr:

hoşgeldin,daha çok küçüksün ama bu yaşta başlaman iyi babana güveniyoruz seni önce ehliyet almam için yetiştirecek sonrada korumalar ardından birde bakmışsın baban artçı olmuş:rendeer:

öncelikle hoşgeldin:rendeer:
armut dibine düşermiş bende bu sevdaya babam sayesinde bulaştım öncelikle ehliyet ve korumaların dememe gerek yok sanırım baban gibi bir kılavuzun var şanslısın kımetini bil keyifli ve eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle

BU Bİ TUTKU AMA ANNE VE BABALARA DA HAK VERMEK LAZIM KORKUYORLAR BENDE İSTİYORUM AMA ALDIRMIYORULAR:( YAZILMIŞSA OLUR ANNE BABA DUYUN ALLAHIN İŞİNE KARIŞARAK NEREYE KADAR GİDİCEKSİNİZ :d:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar