o paraya gt250 alırım, enjeksiyon ve abs taktırırım, kalan parayla da bu yaz türkiye turuna çıkarım.:mrgreen:
arkadaşlar bayide calışan bi arkadaşım var fiyatı gedi dedi fiyatı 9.600 ytl ve 6kişi sırada bekliyor dedi bu fiyata yazık o motor alınmaz
Yahu ne yalan söyleyeyim az gözüm kalmamıştı. olmadı beldeyama ya mail attım olmadı bilmemkime attım ama baktımki bişi olacağı yok en azından kafamın rahat olacağı bir ihtiyar aldım. aldım ama yamaha da bundan sonra benden herhangi birşeyi zor alır.. en azından bari tok satıcıyı oynamasalar da diğer markaların ekmeğine yağ-bal çalmasınlar.. öyle ya.. 250 sınıfı makinalarının parası beş altı senelik kullanışlı arabaların parasının üzerinde.. hayır hiç de anlamamışımdır. teknolojisi ne? çok mu metal gidiyor imalatına yoksa işçiliği mi zor da motosikletler araba parasının üzerinde fiyatlarla satılıyor? neyse bu devran böle gider. bu ülkede yaşadıkça böyle andavallar da bizi keriz gibi yolmaya devam eder. yapacak bişi yok. o zaman düzelmeli.. başlayalım düzeltmeye ama önce kendimizden.. demekki haketmeyene haketmediği kadar para saymak yok.. hemde böyle zor kazanırken..
![]()
yaw arkadaş bu kadarda olmazki yılan hikayesine döndü bu motorun olayıda , nisan sonu gelicek satışa sunulacak dediler nisan sonu geldi geçti yarın 04.05.2007 hala ses seda yok çok yazık , fiyat konusundaki söylentilerde cabası , bekleyimde YBR250 alıyım diyodum allahtan öyle bi hataya düşmemişim şimdiye sinirden hasta olurdum heralde , beldeyama'ya hiç yakışmadı hemde hiç......:farao:
kanka bu fiyat düşüşlerinde cbf 250 de sıfırı 7000 liraya düşseydi...ağlamazmıydın...evlat acısı gibi koyardı valla sana demi...![]()
Ben Altı bin lira veriyorum.