Yeni Yamaha Ybr 250

abi bu harbidende bu motor cbf250 nin aynı insan bi iki fark yapar,bide beyazs ın sölediği gibi bi fiyatı warsa kimse üzerine bakmaz bu makinanın .En iisi ben gt250 kullanmaya devam edim .Cbf250 yi kötülemek gibi olmasın ama o makinanında gücü biraz düşük gelio bana.Saygılarımla...

arkadaşlar meşhur ybr250 nin fiyatı belli oldu 9,400 hayırlı uğurlu olsun alan varsa:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaaa

Metehan Bey; bu motosiklet oralada yok fransada vardı.. Ben fiyatını öğrenmek için ordaki arkadaşlara az dil dökmemiştim zamanında..:salut: Ama hoş onlar da net bişi söylememişlerdi kuruşu kuruşuna şu kadar diye..

Bunun dışında cidden üzüldüm yav.. Yani malız millet olaraktan belki hani de.. bu kadar mı? yani cidden bu kadar mı mal görünüyoruz? :pale: Yamaha ha.. motorun alası ha.. alası mı onun bilmem ama bizden ala-caklarını iyi bilirim :)
Neyse turşusunu kurarlar artıkın.. piyasada gezdirirler kendi çaplarında.. Dünya ..t olmuş derdik.. d..lükte yamaha dünyayı geçti bea.. :farao: Bu nasıl bir mizandır.. mis gibi 5 6 senenlik iyi bir araba parasına değer görüyorlar bu motosikleti.. Allah yamahanın kucağına düşürmesin diyeyim aziz türk motorcusunu ne diyeyim? Arkadaşlar hadi bu topiği yeğbeğre 2küsur50 topiğine dönüştürelim varmısınız? Şu mal değneklerinin motosikletini almıyalım.. Gösterelim bakalım yamahaya aziz türk motorcusunun upuzuuuun fikriyatını :bounce: Kim kimle alay edermiş görelim.. Yamaha mı bizimle yoksa bizmi yamahamalla.. Ayıp gerçekten ya.. valla ayıp yaptıkları.. :pale: Ama eden bulur derler.. Benim önerim edenin allahından diil bizden bulması :cat: HAYDİN ABİLER, ARKADAŞLAR, KARDEŞLER SEFERE :) ceddin dedeen neeslin baban, ey kahraaman..........

Aklı olan bayi hiç boşu boşuna para bağlayıpta bu motoru dükkanına sokmasın bence,Ancak vitrin süsü olur.pahalı bi vitrin süsü:farao:

Adamlar 250CC kategorisinde hareketi durdurmuşlardı. Şimdi görün ikinci el CBF ler nasıl coşacak

Şu YBR 2.50 (iki buçuk) olayını sevdim, yamahaya poster yapıp göndermek lazım :mrgreen:

güzel makıne ama çok para
bende gs500 var 500cc 6500 aldım 2002 beş basar buna

7500 YTL'ye Hyosung Comet 250 gibi bir motor varken 2000 YTL fazlasına bunu satacaklarını umuyorlar. Fiyatını aşağı çekemiyorsan satmazsın Türkiye'de olur biter. Hiç değilse milletten tepki çekmemiş olursun. Bizler büyük çoğunluğumuz motosikletle profesyonel bir uğraş olarak ilgilenmememize rağmen bu fiyata bu motorun satılmasının zor olduğunu görebiliyorken, koskoca Beldeyama firmasının bunu göremiyor olması ne garip değil mi ?

Adamlar 250CC kategorisinde hareketi durdurmuşlardı. Şimdi görün ikinci el CBF ler nasıl coşacak

dostum CBF250'lerin kalitesi her zaman motorun 2.el piyasasınıda şahin araba gibi yapmıştır...isterse YBR250 değil suzuki bile 250'lik getirse CBF'lerin her zaman piyasası olacaktır...yıllardır kullanılan ve kalitesi ortada olan bi model....:cat:

altı ustu 250 lik motora bu kadar fiyat istemez insan olan kime satcaklar bilemiyorumm + cbf 250 den haberleri yok heralde fytı da 1480 ytl daha duşuk ve tabii honda kalitesi ve gururu ileeesadece oha falan oldum yaniii satan bayileri tebrk ederimmmmm tabii alan ybr 250 zedelerideeee

"altı ustu 250 lik motora bu kadar fiyat istemez "
Aaaa... Olur mu hiç. Bu motor saatte 200 km hız görüyormuş, hemde turboyu açınca 50 hp oluyormuş, 100 km ye de 5 saniyede çıkıyormuş muş ta muş...
Peki bu dediklerim doğru olsa alırmıydınız. Cevabınız evet ise hiç durmayın hemen temizinden bir ikinci el Er5 veya cbf500 alın. Yamaha bu fiyat politikasıyla daha çok satar :rendeer: :farao:

"altı ustu 250 lik motora bu kadar fiyat istemez "
Aaaa... Olur mu hiç. Bu motor saatte 200 km hız görüyormuş, hemde turboyu açınca 50 hp oluyormuş, 100 km ye de 5 saniyede çıkıyormuş muş ta muş...
Peki bu dediklerim doğru olsa alırmıydınız. Cevabınız evet ise hiç durmayın hemen temizinden bir ikinci el Er5 veya cbf500 alın. Yamaha bu fiyat politikasıyla daha çok satar :rendeer: :farao:

ha haah... sana katılıyorum arkadaşım bu fiyata çok temiz cbf500 ler var. Beğenip de almak isteyenlere yazık olacak başka birşey diyemiyorum.
ben bu fiyatı protesto ederim:cherry: yuuuuuuhhhhhh... artık kimler alınırsa:queen:

ortada olmayan bir motora 22 sayfa emek! Hemde o fiyata alıcı zor bulacakken! Boşverin arkadaşlar nediye yoruyorsunuz kendinizi demeden geçemedim. Saygılar. :)

Ne çok şey yazılmış, anlaşılan herkes bu makinenin fiyatını bekliyordu.:) Şimdi herkes isyanlarda.Bu paraya sıfır km'de Hyosung GT250R alırım artan paraylada kalite bir Kask takarım kafama...Hem paramı sağlama alırım hem kafamı :p :mrgreen:

ya bırakın yaa hakkıkaten bu kadar sayfaya yazık onu alacagıma gider honda cbf 250 alırım tabi sıfır alıcaksam .. yada comet alırım ama en akıllıca olanı ustune 1000 ytl daha koyar hayalim olan bmw f650 gs alırım 2. el o ayrı
saçmalık 250 lik bi motora bu parayı hangi akıllı verecek merak edioyrum :p

Veren verir, vermeyen sağlar bizimdir.

ahamaY, ahamaY, ahamaY

L.SAHİN;667667' Alıntı:
arkadaşlar meşhur ybr250 nin fiyatı belli oldu 9,400 hayırlı uğurlu olsun alan varsa:queen: :queen: :queen:

İnadım inat, işlerine geliyorsa... gene 6000 YTL veriyorum.
Parayı yoldan topladığımızı zannetti Ancinsan, makaramasular.

Hatırlarmısınız bilmem... Dilimize pelezenk olmuş olan ''Tapon Mal'' terimi bir zamanlar Japon malları için kullanılırdı, yani şimdiki Çin mallarının durumu...
Adamlar şimdi cin oldu, adam çarpmaya soyundular, bunlara haddini bildiremez isek; çarpmayı alışkanlık haline getirecekler.

ne diyim cok gercekten yazık ya o kadar milletle alay edilmez alacaklara hayırlı olsun ama kaza bela vermesin ama yamaha bu yönde cok kişiyi kendinden soguttu 125 ile iyi bi kitlesi olmuştu ama bu satten sonra çok kişi kaybetti sanırım ybr 250 nin başka üstün özellikleri var biz göremiyoruz yada yamaha bunları acıklamayı unutmuş bu kadar ucuk bi fiyat olmaz ya plakası işlemleri dahil 10.000 ytl işte düz yani

9400 mü dediniz! Sitelerine baktım harbiden öyleymiş, YUH! diyorum.. Haydin 9500 liraya ikinci el cbf500 bile alınır hem de temiz durumda açın ilanları bakın. Uçmuş bunlar. Ama bu memlekette gidip ilk motor diye buna da o parayı veren çıkar ben size diyim arkadaşlar. Ne insanlar var, parayı su gibi harcayan. :farao: :farao: :farao:

Yamaha 125lik motoru 150'lik fiyatına, 250'lik motoru neredeyse 500'lük fiyatına, 650'liği 750'likten de pahalı satıyor, bu ne yaaa.
Bakınız ybr125, ybr250, dragstar650. Diğerlerini incelemedim, belki onlar da Honda'dan pahalıdır.

Harbiden de şimdi ben de Honda hayat onda demekten kendimi alamıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar