Yeni Yamaha Ybr 250

Yakın bir zaman motor satmayınca haydi yerli üretici eziliyor yaygarası koparıp bir şeyler yapacaklar desem o model ithal fiyatı daha da uçacak. hala ellerinde 2006 model fazerler bulunurken eşdeğeri bir modelden daha pahalı satmasının tek bir mantığı var benim fiyatım budur isteyen alır parası olmayanla işim olmaz durumları.

fark1wk4.jpg
[/URL][/IMG]

TuğrulÖzbek;670075' Alıntı:
Yakın bir zaman motor satmayınca haydi yerli üretici eziliyor yaygarası koparıp bir şeyler yapacaklar desem o model ithal fiyatı daha da uçacak. hala ellerinde 2006 model fazerler bulunurken eşdeğeri bir modelden daha pahalı satmasının tek bir mantığı var benim fiyatım budur isteyen alır parası olmayanla işim olmaz durumları.

Parası olmayanlarında, onlarla işi olmaz...:p:mrgreen:

Evet arkadaslar...

Ilk enayi olarak, ben bir adet siparis ettim, Cuma gunu geliyor insallah... :p

Dostum Valla Hayirli Olsun Ama Yazik Etmissin Paralara Keske Hyousung Gt 250 R Alsaydin O Paralara Gecmis Olsun Yani

Evet arkadaslar...

Biraz fazla para vermiş olabilirsin ama sonuçta çok kalite bir marka kullnacaksın:cat:Birde bu yönden bak istersen.Umarım makineden memnun kalırsın, izlenimlerini bekliyoruz.Hadi hayırlısı olsun :)

hadi hayırlı olsun şimdiden:rendeer:
bende motor hakkındaki yorumlarını merakla bekliyorum,iki gün sonra kavuşuyorsun ne güzel:cat:

ben aldım

Evet arkadaşlar ben aldım.5 ağustosta trafiğe çıkardım.bu gün 3000 km yi doldurdum.süper bir makina.pahalıda olsa işim gereği bunu almak zorundaydım.motor bursa yeni otobanda iki kişi ile 140 km yi gördü.25 ytl lik benzinle 267 km yol yaptım.ileriki günler de yeni bilgileri sizin ile paylaşmaya devam edeceğim.:cat::wiinkk::farao:

Hayırlı olsun dostum. 10 gunde nasıl becerdin 3000 km. yapmayı. 2 gunde bitirdin rodaji yani... Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun dostum.İki kişi 140 yapıyosa çok iyi.Tabi yokuş aşşa değilse.25 Ytl'ye 267 km de çok güzel.Ben CBF 150 ile bursa otobanına çıktığımda dip gaz gidiyorum.Daha fazla yakıyorum.150 cc yetmiyo uzun yolda gazı diplemek zorunda kalıyoruz.O zamanda çok benzin içiyo.Benim gibi hız meraklısı olmayan biri için 250 cc en ideali.Hem de ekonomik.Otobanda düz yolda 130 altına inmesin yeter.Yalnız 120 den sonra naked motorda rüzgar adamı fena tokatlar.Ön cam uydurabilir miyiz buna?

Son düzenleme:
Evet arkadaslar...

valla çok iyi yapmışsın arkadaşım bu motosikleti alarak bende almayı düşünüyorum 18 yaşındayım ehliyet alacağım ilk motorum varda ehliyetli olarak ilk motorum bu olacak inşallah güle güle kullan allah bizede nasip etsin inşallah:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar